سلام.
من میخوام سایتی ایجاد کنم که اعضای سایت بتونن بر اساس مهارتهای همدیگر به هم مرتبط شوند.
سوالم اینه که با چه سیستمی این سایت رو پیاده کنم؟ آیا cms خاص برای این منظور وجود دارهه یا خیر؟
یا اینکه میشه با جوملا آنرا پیاده سازی کرد؟
ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام.
من میخوام سایتی ایجاد کنم که اعضای سایت بتونن بر اساس مهارتهای همدیگر به هم مرتبط شوند.
سوالم اینه که با چه سیستمی این سایت رو پیاده کنم؟ آیا cms خاص برای این منظور وجود دارهه یا خیر؟
یا اینکه میشه با جوملا آنرا پیاده سازی کرد؟
ممنون
با سلام
سیستم مدیریت محتوای زیادی وجود دارد که بهترین انها جوملا و وردپرس هستش که پیشنهاد شخص من جوملا هستش
موفق و پیروز باشید
چطور با جوملا پیاده سازی کنم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط نوید [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
افزونه خاصی میخواد یا با خود جوملا؟
میشه درمورد پیاده سازی اون بیشتر توضیح بدین؟ چطور افراد میتونن مهارتهای همیدگر رو ببیند یا مهارتی رو جستجو کنند؟
سایت پونیشا رو دیدید بخشی از اون مورد نیاز منه.
با سلام
افزونه ای به نام joomsocial وجود دارد که میتوانید با مراجعه به سایتش از ریز قابلیت های ان مطلع شوید
موفق و پیروز باشید
ممنوننقل قول:
نوشته اصلی توسط نوید [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سیستمی هست که مستقل از جوملا یک شبکه اجتماعی ساخت؟
اگه سراغ دارید لطفا معرفی کنید
سلام
یکی از معروف ترین ها:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق و پیروز باشید
ممنون از شمانقل قول:
برای ایجاد یک شبکه شبیه به لینکداین چه cmsی رو پیشنهاد میکنید؟
با سلام
مشابه لینکدین هنوز اسکریپتی ندیدم
موفق و پیروز باشید
ممنوننقل قول:
نظر شما درمورد mahara چیه؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
به نظر سیستم جالبیه و بتونه جوابگو نیاز شما باشه
موفق و پیروز باشید
سلام....شبیه این سایتی که گفتی هست ایا میتونی اسمشو بگی اگه هست...کاربرد اینجور سایتها چیه؟؟؟
من میخوام جوملا رو یاد بگیرم و سایتی که دوستم برام زده رو با جوملا درست کنم اما نمیدونم جوملا این امکان رو داره که بشه سایت رو عین همین بزنم یا نه؟
میشه کمک کنید. ادرس سایتم هم اینه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام خسته نباشیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط record [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اول از همه دوست عزیز بهتره یه تاپیک دیگه با اسم مرتبط بزنید تا در آینده دوستان دیگه هم بتونن استفاده کنن
سایتی که شما دارین از دروپال استفاده میکنه که یه cms مثل جوملا است. برای همین شما میتونید از افزونه های مهاجرت دروپال به جوملا استفاده کنید.
البته توجه کنید در مهاجرت فقط اطلاعات و مطالب شما ( مواردی که داخل دیتابیس ها هست) انتقال پیدا میکنه و ظاهر سایت رو خودتون باید از اول طراحی کنید
موفق باشید