سلام این افزونه رایگانش گیرمیاد؟
Vp Advanced User
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام این افزونه رایگانش گیرمیاد؟
Vp Advanced User
سلام؛ این آخرین ورژن برنامه هست.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ارور404 میده
این لینک جدیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط چهارسوق [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام تشکر کرک که نیست
سلام میخوام فارسی کنم نمیشه فایل ها را ساختم کدشم درست کردم اما بعد نصب روی لوکال زبان کامپننت انگلیسیه وزبان ماژول علامت است
اگر قالب شما فارسی باشه حتماً فارسی میشه. این عکس برنامهنقل قول:
نوشته اصلی توسط چهارسوق [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در ضمن download key رو فقط برای آپدیت اتوماتیک برنامه میخواد وگرنه نیاز نداره
اینم روی زبان عربی[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]نقل قول:
سلام از منم فارسیه این بخش میخواهستم مدیریت وماژول فارسی کنم که موقع نصب فیل های فارسی را نمیشناسه
نقل قول:
سلام، من هیچ تغییری ندادم فقط برای اینکه خودم تست کنم و جواب درست بدم برنامه رو نصب کردم همین تو قسمت فارسی همانطور که عکس فرستادم فارسی هست تو عربی هم عربی هست.
من متوجه بخشی از مشکل شدیم فایل حاوی زبان فارسی شده utf8 نبود
سلام دوستان من چیزی از جولا نمیدونم لطفا اگه جواب سوالم رو میدونید پاسخ بدید
من یه پلاگین برای جوملا دارم که میخوام داخلی سایت جهانی جوملا آپلود کنم که بقیه بتونن دانلود کنن و استفاده کنم یه چیزی مثل مخزن وردپرس ولی نمیدونم برای این کار کجا بایدبرم
سلام
بخشی از فایل حاوی زبان فارسی شده utf8 نبود