مشگل استفاده و ورود به منو هاي بخش مديريت مامبو 2-6-4
با تشكر از شما توانستم مراحل مختلفي را كه منتهي به EasyPHP1-8 و نصب مامبو 2-6-4 شود بگذرانمو اكنون براي لوكال كار ميكنم ووقتي از صفحه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] با Uzernam و Password وارد صفحه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] مديريت مامبو ميشوم و ميخواهم به بخش هاي مديريتي و منو ها وارد شوم مجددا از من ( همراه با خارج شدن از صفحه ) Uzernam و Password ميخواهد . لطفا مرا رهنمائي كنيد
طبيب زاده
پاسخ : مشگل استفاده و ورود به منو هاي بخش مديريت مامبو 2-6
۱- به جای Easyphp از برنامه AppServ استفاده کنید
۲- آخرین نسخه مامبو فارسی نسخه 4.6.1 هست که از تو سایت ما دانلودش کنید!
AppServ را از كجا تهيه كنم
متشكرم طبيب زاده
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
از نسخه 2.5.7 استفاده كنيد .
براي راحتي كارتون ابتدا در انجمن جستجو كنيد شايد مشكل شما قبلا مطرح شده باشه . سپس تاپيك جديد باز كنيد متشكرم .
جناب آقاي رادمهر
حسب دستور حضرتعالي برنامه AppServ را دانلود كردم و اكن.ن كيخواهم كه برنامه مامبو 2-6-4 را نصب كنم . لطفا محل باز كردن و نصب مامبو در AppServ و اجراي آن را راهنمائي كنيد
ارادتمند طبيب زاده
راهنمای نصب و راه اندازی appserv در سایت وجود دارد
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ایم ما هنوز نسخه 462 رو ارائه نداده!
آخرین نسخه فارسی 461 هست
با تشكر از استيد و رهنمايان مجرب ، به استحضار ميرسانم بر اساس دستورات دريافتي AppServ را دانلود و نصب كردم و آيكون آن نيز در قسمت TaksBar مشاهد شد . بعد از اين اقدام آخرین نسخه فارسی مامبو 461 را نيز دانلود كردم . حالا بفرمائيد تا چه دستورالملي را انجام دهم
متشكر طبيب زاده
حالا مامبو 4.6.1p را كه دانلود كرديد نصب كنيد و لذت ببرين
آموزش هاي سايت رو مطالعه كنيد .
من از عزيزاني كه مرغا همياري كرده اند تشكر ميكنم
واكنهون گزارش ميدهم كه بالاخره به دمرحله [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رسيدم و قصد دارم تمامي اطلاعات سايت پروژه فراملي مرحكز تمدن جهان و پايتخت هنر را ( [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ) در مامبو لرن جاي دهم و با استفاده از امكانات ارزشمند مابو لزن به فرهنگ دوستان ايران و اقوام عالم تقديم نمايم .در نتيجه جهت پيروي از اصول صحيح و ارزشمنتان خواهشمندم بفرمائيد گام بعدي را چگونه و با استفاده از چه ابزاري بردارم . در انتظار رهنمود ، همياري و همفكريتان هستم . طبيب زاده
خوب به سلامتي ..
بهترين كار اينه كه حالا كه با مامبو آشنا شدين و نحوه كار با اون رو روي لوكال ياد گرفتين مامبو رو از نو روي سرور نصب كنين و اطلاعاتتون رو درونش قرار بدين ... و سايتتون رو روي سرور آماده كنيد.
اگرم روي لوكال سايتننون آماده است و ديگه نمي خواين دوباره كاري بشه مي تونين با استفاده از آموزش [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو به سرور منتقل كنيد . البته آموزش ماله ورژن قبليه ولي مي تونه كمك كنه ..
بازم من راه اولي كه گفتم رو پيشنهاد مي كنم..
در ضمن آموزش هاي سايت رو مطالعه كنيد .
موفق باشيد .
هنوز روي لوكال سايتنم آماده نيست تا سايت را از لوكال به سرور منتقل كنم . در درخواست قبليم عرض كردم كه قصد دارم تمامي اطلاعات سايت پروژه فراملي مركز تمدن جهان و پايتخت هنر را كه نشاني آن ( [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ) است در مامبو لرن جاي دهم و با استفاده از امكانات ارزشمند مابو لزن به فرهنگ دوستان ايران و اقوام عالم تقديم نمايم .در نتيجه جهت پيروي از اصول صحيح و ارزشمنتان خواهش كرده و ميكهنم تا بفرمائيد گام بعدي را چگونه و با استفاده از چه ابزاري بردارم تا كليه مطالب ( و يا بيشتر ) سايت پروژه فراملي مبركحز تمدن جهان و پايتخت هنر به روي لوكال سايتم منتقل كرده و متعاقبا از لوكال به سرور منتقل نمايم . در انتظار رهنمود ، همياري و همفكريتان هستم . طبيب زاده
باید همه رو از ابتدا در لوکال بنویسید