چگونهدر مامبو منوي كركره اي بسازيم ؟
من برنامه رايگان منو را از سايت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] گرفتم ولي براي مامبو فارسي مشكل داشت كمك كنيد ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
چگونهدر مامبو منوي كركره اي بسازيم ؟
من برنامه رايگان منو را از سايت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] گرفتم ولي براي مامبو فارسي مشكل داشت كمك كنيد ؟
سلام
چه مشکلی ؟
منظور از منوی کرکره ای همون منوی هایی است که از بالا به پایین باز می شه درسته یا من اشتباه می کنم.؟
یا علی/خداحافظ
ببخشيد منظور من منوي آبشاري است كه در سايت معرفي شده در سمت چپ آورده شده است البته پولي است و بعد از نصب منوي سايت سايت عليرغم تنظيم اوليه و پيشفرض قابل استفاده نمي باشد منتظر منوي فارسي مي باشيم
سلام
فکر کنم یک از دوستان این رادرست کرده بود ولی باید بگردیم پیداش کنیم اما منظور شما از "سايت سايت عليرغم تنظيم اوليه و پيشفرض قابل استفاده نمي باشد " این است که منو ها از چپ به راست باز می شن یا یک چیز دیگه.
در ضمن اسم منویی که شما می خواهید از اون استفاده کنید چی هست لینک دانلودش را بزارید.
یا علی/خداحافظ
با سلام
من یک سوال تقریبا مشابهی داشتم می خواستم بپرسم چگونه می توانم منوی (البته اسمش را دقیق نمی دونم) شاید همین منوی کرکره ای باشه اما شما می توانید نمونه ای اون رو تو سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] در سمت راست صفحه ملاحظه کنید که وقتی روی منو کلیک می کنید فقط لینکهای زیرش باز میشود و صفحه تغییر نمی کند منظورم این است که فقط می خواهم sublink های زیر منو با کلیک کردن باز بشه و مثلا اگر در صفحه اصلی هستیم صفحه تغییر نکنه
با تشکر
سلام دوست گرامی
اگر منظور شما منوهای اکتیو مثل این [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
هستش باید از یکی از منوهای flash یا Dhtml استفاده کنید.
من از دو تا از بهترین ها استفاده کردم
1- semenu
2- LXMenu
نکته اینه که برای اینکه زیر منوها از سمت راست که بیرون صفحه میفته به سمت چپ بیان باید در تنظیمات از مقادیر منفی استفاده کنید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جناب آقاي سيامك در صورت امكان لينك آن را براي دانلود در سايت قرار دهيد باتشكر
1-swmenu free
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
2- LxMenu
سلام
ممنون سیامک جان دستت درد نکنه.
یا علی/خداحافظ
ممنون سیامک جان...
در ضمن یک نکته در کامپوننت swmenu free فونت TAHOMA به صورت پیش فرض وجود ندارد و برای اضافه کردن اون باید در فایل های PHP تغییراتی انجام بدید.
اما LxMenu از هر نظر خوبه و بیشتر توصیه میشه !!
یا علی
اقا سيامك
من برنامه منو LXMenu را نصب كردم فقط نوشته هايرو وارونه مي آورد مثلا اخبار را به صورت ربخا نمايش مي دهد چي رو بايد تنظيم كنم
شما باید نوع متنهارو به RTL تغییر بدیت.
اینجارو ببین
Another component is already using directory: "/home/sarvad7/public_html/persian/components/com_lxmenu/"
این پیغام منیش چیه سیامک جان ؟؟؟
سلام
اینجا را بخون [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی/خداحافظنقل قول:
بررسی پیغام خطاها
1- Another component is already using directory
شما قبلا این کامپوننت را نصب کرده اید و فولدری به همین نام وجود دارد
در صورت نیاز به نصب مجدد ابتدا کامپوننت را Uninstall کرده و مجددا نصب کنید
در صورتی که امکان Uninstall نباشد به فولدرهای زیر رفته و فولدر کامپوننت مورد نظر را پاک کنید و بعد مجددا نصب کنید
فولدرهای کامپوننت:
administrator/components/
components/
فولدر ماژول:
modules/
مرسی وحید جان.
دوستان اگر قبل از سوال کردن، آموزشها رو که واسشون زحمت زیادی کشیده شده بخونن و انجمن هم سرچ کنن زورتر به جواب میرسن.
متشکرم.
اینو دیگه خداییش سرچ کردم پیدا نکردم : من منو رو ریختم اما منو اصلی ای که قبلا هم داشتم وجود داره ایتم های LX وابسته به منوی اصلی هست چطور میشه اونو disable کرد ولی آیتم ها ی XL همونایی باشه که تو منوی اصلی هست ...؟؟؟
یه سوال دیگه چطوری زیر منو ارو فعال کنیم ؟؟؟ از صفحات استاتیک ؟؟؟
از قسمت ماژولها منوی اصلی رو عدم انتشار کن.
برای زیر منو هم در موقع ساخت منو، یکی از منوهایی رو که میخای به عنوان منوی بالایی باشه انتخاب کن...
سلام من اين LxMenu Pro رو نصب كردم حالا چطور ميتونم تو سايت ازش به عنوان منوي سايتم استفاده كنم
سلام
ورودتون رو به انجمن تبریک میگم.
لطفا در همین ابتدای کار قوانین انجمن رو مطالعه کنید.
لطفا یک تایپک جدید باز کنید و بعد از نصب اگر مشکلی داشتید اونجا بیان کنیدنقل قول:
23 - حتی الامکان از پست دادن در تاپیکهای قدیمی که موضوع آنها بررسی شده ( به اصلاح off topics ) بپرهیزید.