مشكل حذف نوار ابزار در لوكال
باسلام داشتم با مامبو كار ميكردم كه برق رفت .
حالا كه دوباره وارد شدم مي بينم كه نوار ابزار ادمين حذف شده و فقط به پنل صفحه اصلي دسترسي دارم . روي تب كامپونتها كليك ميكنم ارور زير رو ميده
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in c:\appserv\www\mambo\administrator\modules\mod_com ponents.php on line 34
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in c:\appserv\www\mambo\administrator\modules\mod_com ponents.php on line 47
بعد از خروج هم ارور ديگه اي مي ده .
Warning: mysql_query(): Unable to save result set in c:\appserv\www\mambo\includes\database.php on line 171
Fatal error: Call to a member function on a non-object in c:\appserv\www\mambo\includes\core.classes.php on line 2537
لطفا كمك كنيد سايتم بيشتر كارهاش انجام شده بود اگه از بين بره ديگه نمي تونم دوباره شروع كنم .
من با دو تا مابو كار ميكنم يكي براي تست يكي براي ساخت سايت. اوني كه براي تست هست اصلا براش مشكلي پيش نيومد .
مشكل در ويرايشگر متن فارسی
ببينيد مشكلمو با كلي دردسر و بكاپ گيري و كپي و ... حل كردم اما هنوز يه مشكل دارم .
ويرايشگر فارسي در سايتم ديگه درست نيست و ابزارها رو نشون نميده و فقط دو تا كادر نشون ميده كه توش بايد انگليسي نوشت . چند دفعه پاك كردم و دوباره نصب كردم اما نشد .
:'(
پاسخ : مشكل حذف نوار ابزار در لوكال
راجع به ویرایشگر تو انجمن زیاد صحبت شده
کلماتی مثل ویرایشگر٬ ادیتور و ... رو SEARCH کنید
من اين مشكل رو دارم .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بعد از مشكل قبلي كه حل كردم پيش اومد و به مرور گر ها ربط نداره.
نه ببخشيد اين مشكل روي لوكال مديريت و كاربري
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
*** دو پست شما یکی شد
راه حل ها به ترتیب:
1- ببینید ویرایشگر در تنظیمات کلی انتخاب شده باشد
2- فایل های پوشه editor را جایگزین نمایید
3- مامبوت ویرایشگر را یکبار عدم انتشار و مجددا منتشر نمایید
4- مامبوت جدید ویرایشگر را نصب نمایید
حل نشد .
حذف ميشه و اين ارور رو هم ميده .
Warning: XML error in c:/appserv/www/mambo3//mambots/editors/HTMLArea2_Farsi.xml: CREATEDDATE not permitted within MOSINSTALL
نصب ميشه واين ارور رو هم ميده .
Warning: XML error in c:\appserv\www\mambo3\media\install_467010fa18a64\ HTMLArea2_Farsi.xml: CREATEDDATE not permitted within MOSINSTALL
البته تو مامبو هاي ديگه درسته . فكر كنم به همون مشكل ديتابيس برمي گرده .
:'(
ادیتور HtmlArea با مامبو 4.6.1 مشکل داره
ازش استفاده نکنید!
من گفتم[quote author=nabegheyegharne link=topic=6888.msg40470#msg40470 date=1181753471]
البته تو مامبو هاي ديگه درسته . فكر كنم به همون مشكل ديتابيس برمي گرده .
[/quote]
پس مشکلی نداره .
اما به فرض مشکل از چی استفاده کنم که mosimage و lighttump رو پشتیبانی کنه و فارسی باشه .
خود مامبو 4.6.1 از ادیتور قدرتمند MostlyCE استفاده میکنه!
ولی اون که از اینا پشتیبانی نمیکنه . من ندیدم.
چه ربطی به ادیتور داره !!؟
پشتیبانی میکنه!
شما مي تونين اديتور رو غير فعال كنيد و براي ارسال مطلب متن رو در فرانت پيج بنويسيد و كد html اون رو در قسمت ارسال مطلب قرار بدين . اينجوري سنگيني اديتور هم از بين مي رده . فعلا بهترين اديتور همين هستش .
[quote author=آبتين link=topic=6888.msg41518#msg41518 date=1183098333]
شما مي تونين اديتور رو غير فعال كنيد و براي ارسال مطلب متن رو در فرانت پيج بنويسيد و كد html اون رو در قسمت ارسال مطلب قرار بدين . اينجوري سنگيني اديتور هم از بين مي رده . فعلا بهترين اديتور همين هستش .
[/quote]
اون وقت کاربران برای ارسال چه کنند؟
[quote author=سیادتی link=topic=6888.msg41519#msg41519 date=1183104916]
ویرایشگر MostlyCE یکی از بهترین ویرایشگر های سازگار با زبان فارسی و عربی هست و چه طور شما به این نتیجه رسیدید که با فارسی میانه خوبی نداره ،خدا می دونه!
[/quote]
باور کنید : ساده ترین مسئله، ممکنه با اعصاب بازی کنه. مثلا یه چیزی می نویسم حالا وقتی back spase رو می زنم عمل نمی کنه. خوب بقیه مشکلات بماند. حالا به نظر شما با زبان فارسی میانه خوب داره؟
من این مشکلات رو نداشتم خوشبختانه !!
موفق و پیروز باشید
یا علی