نحوه آمارگيري از بازديد روزانه و هفتگي
با سلام و خسته نباشيد
خواهشمندم در خصوص نحوه بازديد روزانه و هفتگي مرا راهنمايي كنيد. البته در قسمت آمار رفتم و فقط آمار از صفحات رو بهم ميده و ديگه اينكه آمار كلي از بازديدكنندگان. من نحوة آمارگيري به صورات روزانه و هفتگي رو از وبسايتمون ميخوام.
خيلي عجله دارم
با تشكر فراوان
پاسخ : نحوه آمارگيري از بازديد روزانه و هفتگي
سلام
آمارگير پيشفرض مامبو اين قابليت ها رو نداره .. البته كامپوننت هاي قوي براي اين كار نوشته شده
شما مي تونين از سرويس هاي آمارگيري مثل persianstat يا webgozar يا googleanalys استفاده كنين.
albate mitunid az system haye stand alone ruye site khodetun ham estefade konid. masalan man khodam az intor estefade kardam :: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اجازه بدید کارشونو راه بندازم
منظور شما یک چیزی مثل اینی که توی این سایت موجوده هست؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگه اینطوره باید از ماژول mod_vcntf که در همین سایت مامبولرن موجود هست استفاده کنید. البته یادم نمی یاد از کدوم قسمت دانلود کردم که لینک مستقیم بدم.
یا علی مدد
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من اين ماژول رو روي 4.6.1 امتحان كردم كار مي كرد.
ولي در 4.6.2 نه.
اين ارور هارو مي ده:
Notice: Undefined variable: mlver in /home/iehtac/public_html/modules/mod_vcnt.php(2) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(2) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(2) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(2) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(2) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(2) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(2) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(2) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(2) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(2) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(2) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(2) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(2) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code on line 2
بازم كدنويسي؟
قاعدتا آره ;)
خوب يكم دست تو جيب كن بابا ;) مگه چند در مياد؟
لینکی که آقای فیروزمندان گذاشتند expire شده.
اگه لینک جدیدش رو بذارید ممنون میشم
پاسخ : نحوه آمارگيري از بازديد روزانه و هفت
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] اینجا سرچ کنید
سلام
براتون ماژول " آمار بازدید " رو آپلود کردم ، البته روی Rapidshare :)
می تونید از لینک زیر دانلود کنید (البته تا قبل از اینکه پاک بشه !!! ;D)
امیدوارم مشکلتون حل بشه ;)
البته من این ماژول رو روی نسخه جدید هم نصب کردم. برای این که پیغام های خطا دیده نشه می تونید از قسمت تنظیمات کلی، گزارش خطا رو روی "ساده" تنظیم کنید.
دقیقا مثل اینجا : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]