نصب منوی ساخته شده توسط DHTML menu builder در مامبو ؟
سلام خدمت تمام دوستان در مامبولرن
من یک منو یا DHTML menu builder درست کردم اما نمی تونم اون رو در صفحه سایت به نمایش در بیارم !
کارهایی که من کردم :
- قرار دادن کدی که توسط برنامه داده شد (برای قرار دادن در Header) در قسمت مربوطه در index.php تمپلیت (کپی و پیست کردم)
- قرار دادن کدی که توسط برنامه داده شد (برای قرار دادن در Body) در قسمت مربوطه در index.php تمپلیت (کپی و پیست کردم)
البته چون در ساختن منو من گزینه مربوط به ساختن فایل js. رو انتخاب کردم ، به تبع تمام فایل ها رو در مسیرهایی که باید قرار دادم.
اگر ممکن راهنمایی کنید
(خیلی هم Search کردم اما به جواب کاملی که بتونم مشکل رو حل کنم نرسیدم ، اگر جواب موجود بوده و من خوب Search نکردم ، معذرت می خوام ، ممنون می شم اگر آدرس اون پاسخ رو قرار بدید)
پاسخ : نصب منوی ساخته شده توسط DHTML menu builder در مامبو ؟
شما یه page source بگیرید در ابتدا ببینید که آدرس دهی ها درست عمل شده یا خیر
ضمن اینکه لطف کنید آدرس سایت رو هم بدید
به نظر من یه موقعیت ماژول بساز (بستگی داره منوی شما Vertical یا Horizental ) بودن منو بعد کدی رو که برنامه بهتون ارائه میده اون موقعیت ماژول قرار دهید .
بازم سلام
ممنون از دوستان که توجه کردند
متاسفانه من روی php چندان تسلط ندارم و همون html رو بلدم ، من نمی دونم برای اینکه مامبو این کدهای جاوا رو بشناسه و اجرا کنه چه جوری اونها رو باید توی index قرار بدم !!!
نمی دونم به اون کدهایی که برنامه می ده باید چیزی اضافه کنم تا اعمال بشن یا همون کد هارو مستقیما توی index کپی کنم؟
من یه موقعیت ماژول درست کردم (افقی ، با توجه به منو) اما نمی دونم چه جوری باید این کدها رو توی اون موقعیت قرار بدم که کار کنه ؟
راستی ، محمد عزیزم فعلا دارم روی لوکال تست می کنم با Wamp
باز منتظر راهنماییتون هستم !
هیچ کدوم از دوستان نمی تونه کمکم کنه ؟ :'(
نیازی به قرار دادن کد در قالب (index.php) نیست شما مطلب زیر رو با دقت بخون درست میشه:
دوست عزیز شما از منوی ماژول ها > ماژول های بخش کاربری رو انتخاب کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بعد از منوی بالا گزینه جدید رو انتخاب کن ( با انتخاب این گزینه شما قادر به ساختن یه موقعیت ماژول و یک منو هستید)
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
حلا موارد خواسته شده رو با دقت بنویسید
قسمت جزئیات
نام : نام منویی که قصد ساختنش رو دارید
نمایش نام: در صورتی که بلی باشد نامی را که در بالا نوشته اید نمایش داده میشود
موقعیت ماژول: محل قرار گیری ماژول یا منوی شما هست که بستگی به افقی یا عمودی بودن آن منو دارد
سطح دسترسی : نمایش برای کاربران را به عهده دارد
وضعیت انتشار: حتماً بلی رو انتخاب کنید ( جهت مایش دادن منوی شما میباشد)
قسمت پارامتر ها
تنظیما را درحالت پیشفرض قرار دهید (نیازی به تغییر ندارد)
قسمت خروجی دلخواه
در این قسمت شما مثل تصویر زیر گزینه HTML رو انتخاب کنید تا بتوانید د هاتون رو در موقعیت ماژول قرار دهید
خب حالا کدی هایی رو که برنامه DHTML بهتون داده در پنجره ایی که باز میشه کپی کنید
[img width=554 height=480]http://kasperskyupld.persiangig.com/image/Mambo/4.PNG[/img]
کزینه Update رو انتخاب کنید
بعد هم کارتون رو از منوی بالا ذخیره کنید:
سلام pctaz عزیز
خیلی خیلی لطف کردی و خیلی بیشتر شرمندم کردی که این طور کامل با تصویر برام توضیح دادی ، بی نهایت ممنون
اما هنوز نتونستم منو رو به نمایش در بیارم . من تمام کارهایی که گفتی رو دقیقا انجام دادم اما باز هم هیچ چیز در اون قسمت نشون داده نشد (البته وقتی یک منوی دیگه رو در این موقعیت انتشار می دم ، به نمایش در میاد!)
این برنامه به من 2 تا کد می ده که به این صورته :
کد 1 :
Copy And Paste This Part To <HEAD> .... </HEAD>
<script type="text/javascript" language="JavaScript1.2" src="stmenu.js"></script>
کد 2 :
Copy And Paste This Part To <BODY> .... </BODY>
<script type="text/javascript" language="JavaScript1.2" src="menu.js"></script>
من کد 1 رو به طور مستقیم توقسمتی که گفته شده از فایل index.php قرار دادم (کپی و پیست!)و کد 2 رو به روشی که توضیح دادی توی اون موقعیت ماژول انتشار دادم ، اما نه منویی به نمایش در میاد و نه اروری می ده !
خیلی خیلی شرمنده ام اما میشه بازم کمکم کنی ؟ :'(
خیلی ببخشیدها !
ممكنه مشكل از كدي باشه كه به شما ميده !
شما كد رو به صورت معمولي توي يه فايل html ذعيره كنيد ببينين اصلا كار مي كنه ؟
فکر کنم فهمیدم مشکل از کجاست
شما فایل stmenu.js رو روی سرور آپلود میکنی؟
یه توضیح کوچولو بدم تا گفته خودم رو کامل تر کنم شما فایل رو روی سرور آپلود کن بعد همونطوری که نرم افزار گفته کی رو که داده طبق پست قبلی من ( همنطور که همراه با عکس بود) در موقعیت ماژول اضافه کن
حالا 2 تا نکته که ممکنه بهش برخورد کنی اینه
1- <script type="text/javascript" language="JavaScript1.2" src="menu.js"></script>
این فایل رو روی سرور آپلود کن و به جای نام اون فایل که در بالا با رنگ قرمر نمایش داده شده لینک آدرس فایل رو بزار
2- شکل کلی دستوراتی که باید در قسمت زیر وارد کنی اینطوری هست
[img width=554 height=480]http://kasperskyupld.persiangig.com/image/Mambo/4.PNG[/img]
شکل کلی دستورات:
کد:
<head>
<script type="text/javascript" language="JavaScript1.2" src="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] سایت شما.com/stmenu.js"></script>
</head>
محل قرار گیری کد هایی که نرم افزار برای فرا خانی فایل به شما داده یا همون کد منو
<body>
<script type="text/javascript" language="JavaScript1.2" src="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] سایت شما.com/stmenu.js"></script></script>
</body>
آبتین جان ، متاسفانه کدهایی که برنامه می ده توی یک صفحه html کاملا درست کار می کنه !!! :-\
pctaz عزیزم که خیلی هم مزاحمت شدم و خیلی هم لطف کردی ، کارهایی که گفتی رو کردم (البته من روی لوکال دارم تست می کنم با wamp و آدرس فایل رو درست تنظیم کردم و فایل در آدرسی که تنظیم کردم قرار داره) اما همچنان هیچ چیز به نمایش در نمیاد اصلا انگار هیچ ماژولی توی اون موقعیت انتشار داده نشده !!!
من یک بار هر دو کدی که برنامه بهم داده بود رو توی ماژول (همون طور که لطف کردی و با عکس نشون دادی) قرار دادم ، ولی نشد !
یه بار هم کدی که مربوط به head بود رو توی head فایل index.php کپی و پیست کردم (راستی هیچ چیزی نباید به کدی که برنامه بهم داده برای قسمت head اضافه کنم ؟ همین طور کپی و پیست کنم ، مامبو می شناسه ؟ (یعنی مثل صفحات html ؟)) و کد مربوط به body رو توی ماژولی که ساخته بودم (طبق راهنمایی های تصویری) قرار دادم و بعد ماژول رو انتشار دادم ، ولی انگار نه انگار !!!!!
نمی دونم درسته من باز هم تقاضای راهنمایی بکنم یا دیگه کلافه شدید !!!؟
ولی اگه حوصله کردید ، لطفا کمک !!! :'(
pctaz عزیز ، دستت درد نکنه ، الان درست شد !!! Cheesy پوزخند Cheesy پوزخند Cheesy
خیلی لطف کردی ، بازم ممنون ، اما یه مشکل کوچولو دارم و اون اینکه نمی دونم چرا این منو در سمت چپ نشون داده می شه ، اگه بخوام بره راست ، چی کار باید بکنم ؟
بازم ممنون از همه دوستانی که به سوال من جوای دادن
محل نمایشش هم درست شد!!!
خیلی لطف کردی pctaz عزیزم!
** 3 پست شما یکی شد !
[quote author=pamchal link=topic=7338.msg42558#msg42558 date=1184024750]
محل نمایشش هم درست شد!!!
خیلی لطف کردی pctaz عزیزم!
[/quote]
اگه از نرم افزار Sothink DHTML Menu استفاده میکنی از منوی سمت راست گزینه
Global Settings>Menu Type
بعد از قسمت باز شده
قسمت وسط چین رو انتخاب کن
توی شکل زیر راحت تر متوجه میشی
اگه سوال داشتی من در خدمتم
ضمناً یه نمونه در سایت خودم گذاشتم ببینی ضرر نداره
سلام
pctaz عزیزم ، بازم ازت خیلی ممنونم!
سایتت رو دیدم،بسیار عالی بود ، اما یه سوال داشتم ، من هم ماژول تصویر تصادفی رو انتشار دادم اما مشکل من اینجاست که چون قالب سایت 100% هست (رزولوشن صفحه به هر اندازه ای تغییر کنه ، ابعاد سایت هم به همون اندازه تغییر می کنه و حاشیه خالی پیدا نمی کنه) و من ابعاد نمایش عکس ها رو برای رزولوشن 800*600 تنظیم کردم ، حالا اگر رزولوشن کامپیوتر رو مثلا روی 800*1024 قرار بدم ، سایت هم باز شده و در همه صفحه نمایش داده می شه اما عکس ها با همون ابعاد در وسط موقعیتی که براشون ایجاد کردم و ماژول توش انتشار یافته !
چطور می شه کاری کرد که ابعاد نمایش عکس ها با تغییر ابعاد نمایش سایت هماهنگ باشه و با هر رزولوشنی ، تصویر ، تمام موقعیت مربوطه رو پر کنه ؟
البته من این سوال رو در این تاپیک هم پرسیدم ، اما این صفحه برای من به نمایش در نمیاد (فقط یک صفحه خالی سفید می بینم) نمی دونم دوستان به من را حلی پیشنهاد کردند یا نه ؟
آدرس اون تاپیک :
از آقای فیروزمندان هم ممنون ، خودم نمی تونستم تاپیک ها رو یکی کنم و ببخشید که جدا جدا نوشتم .
یه سوال در مورد این منو دارم
من این برنامه ای که نصب کردم یه مشکل داره و اون اینه که نمیدونم چطور باید و از کجا باید تغییر بدم که منوی به سمت چپ باز شه در صورتی که الان منو به سمت راست باز میشه
سلام
خواهش میکنم قوانین رو رعایت کنید !!!
23) حتی الامکان از پست دادن در تاپیکهای قدیمی که موضوع آنها بررسی شده ( به اصطلاح off topics ) بپرهیزید.
« پاسخ #11 : چهارشنبه, 11 جولای 2007 - 21:41 »
حدود 2 سال و 2 ماه از این پست میگذره !
لطفا - قوانین رو با دقت مطالعه کنید
یا علی