اگه ممکنه آموزش Dtree Menu رو به صورت فارسی و زبان ساده قرار دهید با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
اگه ممکنه آموزش Dtree Menu رو به صورت فارسی و زبان ساده قرار دهید با تشکر
بعد از اینکه ماژول را باز کردید در قسمت پارامتر های ماژول به موارد زیر خواهید رسید
Menutype: نوع منویی را مشخص می کند که می خواهید نمایش داده شود . ( شما باید اینجا فارسی بنویسید مثلا منوی اصلی )
[Choose from]: لیست منو های موجود سایت شما را نشان می دهد که باید با نام بالایی یکسان باشد مثلا منوی اصلی
Base: نوع حالت نمایش هر منو را مشخص می کنید در اینجا که بهتر است روی پیش فرض بماند
Basetext: متنی را مشخص می کنید
Separator: جدا کننده هست در صورتی که خالی رها شود پیش فرض ماژول در نظر گرفته می شود
openAll: اگر آری باشد تمامی زیر مجموعه ها باز نشان داده خواهند شد ( + کنار هر منو اگر زیر منو دارد باز خواهد شد و تبدیل به - می شود )
useSelection: استفاده از بخش
useLines: استفاده از خط در درختی بودن
useIcons: استفاده از آیکون ها در نمایش درختی
useStatusText : در نوار وضعیت نیز نامی را نمایش دهد به جای نوار آدرس
closeSameLevel: فقط در یک زمان فقط یک سطح بتواند باز باشد .
اما توجه داشته باشیداین منو را به صورت پیش فرض نیاز به تغییراتی خاص ندارد تنها کافی است که
Menutype: نوع منویی را مشخص می کند که می خواهید نمایش داده شود . ( شما باید اینجا فارسی بنویسید مثلا منوی اصلی )
[Choose from]: لیست منو های موجود سایت شما را نشان می دهد که باید با نام بالایی یکسان باشد مثلا منوی اصلی
این دو مورد را رعایت کنید تا منوی شما نشان داده شود .
امید است این آموزش بتواند کمکی به شما باشد .
موفق باشید
مجید - تیم مامبولرن
سلام
من می خوام از این منو 2 یا چند تا داشته باشم .
از ماژولش که کپی می کنم . اررور زیر میاد .
چیکار کنم ؟>
چ
Fatal error: Cannot redeclare check_url_target() (previously declared
in /home2/irbarir/public_html/modules/mod_dtreemenu.php:325) in /home2/irbarir/public_html/modules/mod_dtreemenu.php on line 363
سلام
چه جوری راست چین میشه؟
ممنون
ینی این ماژول هیچ جوری کپی نمیشه ؟
سلام
برای کپی شدنش باید با تغییر در کد اسم ماژول رو تغییر بدید و دوباره نصب کنید ...
یا علی
[quote author=mahdiseif link=topic=7343.msg42382#msg42382 date=1183825096]
سلام
چه جوری راست چین میشه؟
ممنون
[/quote]
ذر این ماژول یک فایل css هست که باید اون رو ویرایش کنید و همچنین تصاویر رو هم باید خودتون دست بکار بشید و راست چین کنید
سلام . من می خوام توی منو عکسهای پوشه ها رو عوض کنم . از روی تصویر توضیح می دم .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من می خوام جای دایره های سبز هر کدوم یک عکس دیگه باشه . یعنی هر کدوم از دایره های سبز یک شکل متفاوت
ترجیحا" اگه راهی باشه که هر کدوم از دایره های قرمز هم یک شکل متفاوت داشته باشند بهتر .
ممنون می شم راهنمائیم کنین
[quote author=امیرحسین link=topic=7343.msg44456#msg44456 date=1185804303]
سلام . من می خوام توی منو عکسهای پوشه ها رو عوض کنم . از روی تصویر توضیح می دم .
[/quote]
تصویر لود نشده بررسی کنید تا راهنمایی کنیم
ممنون از توجهتون ولی تصویر که داره نشون داده می شه
به این صورت که شما می خواهید اینطور که من متوجه شدم
نیاز به دستکاری در کدها داره و به صورت عادی نمی توان انجام داد
یاعلی
آخه توی فولدر image خود ماژول چند تا عکس فولدر دیگه داره . فولدرهای متفاوت . بصورت پیش فرض . ولی اونها رو نمی دونم چطور میشه اعمال کرد
همینطوری که می بینی فایل های زیر در فولدر تصاویر هست
folder آیتمی که زیر مجموعه دارد این رو نشان می دهد
folderopen اگر آیتم زیر مجموعه دار رو باز کنید این نشون داده می شود
musicfolder
imgfolder
و ...
شما اگر بخواهید به طور یکسان تصاویر رو تغییر بدید باید این ها رو عوض کنید اما اینکه هر آیتمی از منو یک تصویر داشته باشه به طور پیش فرض امکان پذیر نیست ( البته با دستکاری در کد میشه کارهایی کرد )
یاعلی
لطفا" میشه بگید با تغییر توی کدوم فایل و کدوم قسمت کد میشه اسمشو تغییر داده که چند بار توی یک سایت نصب شه ؟
اسم فولدر اين ماژول رو تغيير بديد . در فايل xml هم تغيير بديد فكر كنم كافي باشه . سپس اون رو فشرده كنيد و نصب كنيد.
نه اینکارو کردم می گه این ماژول قبلا" نصب شده
باید تغییرات بدی که دیگه پغام نده نصب شده!
نام جداول و نام فولدر ها و فایلها
الان اینکارو کردم ولی فکر کنم اشتباه انجام دادم همه رو از دم عوض کردم . نصب شد ولی منوها رو نشون نداد فقط اسم ماژولها رو نشون داد . الان دوباره باید اینکارو بکنم .
1- حتما بکاپ داشته باش
2- تیبل های قدیمی و فایلهای قدیمی رو هم دستی حذف کن (اونهایی که الان ایجاد شده)
بازم سلام
من این یکی رو درست کردم ./ هر دوش نصب میشه و هر دو به تنهایی کار می کنن . ولی وقتی دو تا رو با هم منتشر می کنم اررور زیر رو می ده . البته اونی که با نام dtree هست رو درست منتشر می کنه ولی دومی که اسمش amirmenu هست رو منتشر نمی کنه و اررور زیرو می ده
amir Menu
Fatal error: Cannot redeclare check_url_target() (previously declared in c:\appserv\www\irbar\modules\mod_dtreemenu.php:325 ) in c:\appserv\www\irbar\modules\mod_amirmenu.php on line 325
توی خط 325 هم کدش اینه : function check_url_target($url, $row) {
بعد یه سوال دیگه هم داشتم .
می خواستم بدونم من اگه یه منو داشته باشم مثلا" با 50 ایتم یا اگر 5 تا از همین منو داشته باشم هر کدوم با 10 تا آیتم ، توی سرعت لودینگ سایتم تاثیری داره ؟
ممنون
آقا اینو هرکاریش می کنم همینو می گه
تغییرات خودتون رو اینجا بنویسید تا راهنمایی کنم.
من توی تمام فایلها از هر نوع و همه فولدرها و نام فایلها هر چی dtree دیدم حتی توی فایل readme.txt همه رو تغییر دادم
تغییرات رو بصورت کامل بنویسید؟
موقع نصب به خطایی برخورد نکردید؟!
بر روی سرور ندارید بتونیم ببینیم؟!
من تو این آدرس فایل تغییر داده شده رو آپلود کردم . توی لوکال که موقع نصب همون وارنینگی که موقع نصب اصلی اش میده رو میده . ولی موقع اجرا ارور بالا رو می ده .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
پس XML نصب کننده کو؟!
اصلا XML رو تغییر دادید؟!
اونم اسمشو عوض کردم دیگه . همون فایل xml بنام mod_amirmenu
محتویاتش رو هم درست کردید!!!!
نام تیبل ها + نام فایلها و ..
همه رو تغییر دادم توی فایلها هست
سلام
من نصبش كردم در مامبوي 4.6.1p ولي ارور زير را ميدهد:
Warning: array_keys(): The first argument should be an array in c:\appserv\www\modules\exmenu\loader\menu.menuload er.class.php on line 108
لطفاً راهنمايي كنيد
اون رو پاک کن و این رو نصب کن
ممنون.نصبش كردم ولي بعد از نصب اين پيغام رو داد ولي گفت «با موفقيت نصب شد»:
Warning: XML error in c:\appserv\www\media\install_46f204de25eae\mod_dtr eemenu.xml: EXTRAPARAMS not permitted within MOSINSTALL
ببین توی ماژول ها اومده یا نه ..
اگر اومده روش کار کن مشکلی نیست طبق آموزش
تو ليست ماژولها اومد و مشكلي هم نداره ظاهراً. و همه چيز رو طبق آموزش مو به مو اجرا كردم ولي فقط عنوان ماژول رو مياره و هيچ بخش و مجموعه اي ظاهر نميشه. من ماژول منوي اصلي رو هم غير فعال كردم. ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
خب منوی اصلی رو اولا باید فعال کنید
در ثانی آیا اصلا در منوی اصلی آیتمی هست و آیتم ها اصلا زیر مجموعه دارن تا علامت + نمایان بشه ...
منوی خودتون رو تست کنید و ...
دارم روي منوي خودم در حالت لوكال تست ميكنم. وقتي منوي اصلي قبلي رو فعال ميكنم همين قبلي رو نشون ميده. داخا بخشها و مجموعه ها هم پر از مطلب هست.
اصلا ربطی به بخش و مجموعه نداره عزیز من
شما باید منو بسازید و به این بخش و مجموعه لینک داده بشه و در منو ساخته بشه
این ماژول منو ها رو نشون میده اصلا کاری نداره شما بخش داری و یا مجموعه داری یا نداری
پس روی منو کار کن اگر چیزی نساختی در منو برو و بساز ...
مجيد آقا، من كه فقط بخش و مجموعه ندارم كه. مني اصلي هم دارم كه همگي دارن در سايت اصلي روي سرور كار ميكنند. براي تك تك بخشها منو ساختم قبلاً. آيا بايد براي اين ماژول جديد دوباره منوها را بسازم؟
درست شد.ممنون
بايد به قسمت «مديريت منو» برويد و يك منو اصلي ليجاد كنيد و نام ماژول آنرا:
mod_dtreemenu
بگذاريد.
*** 3 پست شما یکی شد
خصوصی برام کلمه رمز و عبور رو بفرست با نام سایت تا چک کنم
درست شد. الان در حالت لوكال تست كردم درست شد. فقط يه چيزي: اون لينك «منوي اصلي» كه در بالاي همه بخشها است رو ميخوام حالت لينكشو بردارم.آيا ميشه؟
اگر كار سختي هست، آيا ميشه آدرس اونو به صفحه اصلي سايت بدم؟ چطوري؟