-
درباره phpmypark
سلام
اول از همه اينجا رو ببينيد: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بعد اگر كسي اطلاعاتي در مورد اين كه اين سيستم واقعا ايرانيه يا نه خارجيه و اين آقايون به اسم خودشون زدن؟
دوم اينكه آيا واقعا گوگل يه همچين اشتباه فاحشي رو ميتونه مرتكب بشه يا نه؟
سوم اينكه در دنياي اينترنت واقعا يك مرجعي نيست كه مانع اين كار بشه كه هر كسي نتونه ان حركت رو انجام بده؟
باي
-
پاسخ : درباره phpmypark
1- به هیچ وجه کار نمیکنه!
2- به هیچ وجه همیچین چیزی رو نصب نکنید!
3- اون فایل DLL نیست! با یه ادیتور باز کنید میفهمید! PHP هست!
4- دقت کنید تو ایندکس میاد DLL رو Include میکنه که راحت قابل حدس هست
5- اون فایل مثلا DLL کد شده (Base64) و فایل DLL اینجوری کار نمیکنه پس 100% اسکریپته!
6- اون فال Certificate هم کشک میباشد که میتونید با بادمجون بخورید!
از طرفی IP & Domain رو میگیره! میشه حدس زد که این فایل SHELL هست.
پس مواظب باشید و گول نخورید!
ممنون ابراهیم از این خبرت
برای اطلاعات بیشتر هم میتونید یقه این آقا رو بگیرید!
کد:
// Protected by Hadi Fanaee ([مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]) , TEL : +989151113861
-
سلام
ممنون از توضيحات جالي كه داديد
پس بيچاره اونايي كه اين مطلب شمارو نميبينند و ميرن اين چند تا فايل رو ميخرن اونم به قيمت گزاف.
اگر اطلاعاتي هم در مورد اين داريد كه گوگل اين كار رو قبول داره يا نه ؟ يعني اين كار رو تقلب ميدونه يه نه لطف كنيد بفرماييد چون اگر گوگل اين رو تقلب بدونه اصلا ديگه بدرد لاي جرز ديوار هم نميخوره؟
ممنون
-
راست میگید من قبلاً دیده بودم
ولی اینجا رو نگاه کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
میشه بگید چه جوری لینک هایش هم عوض میشه؟؟
با تشکر
-
دوست عزیز
سر کاری بیش نیست!!!!
شما یه لطفی بکن!
هر دو اینها رو ببین!!
اینها اگه پارک شده باشند باید مطالبشون عین هم باشه!!
اما این دو تا رو بغل هم باز کن و کلیک کن روشون خودت تفاوت ها رو میفهمی!
#
# Resources
در بالا
فوتر ها رو ببین!!
این یک صفحه تقلبی هست! برای گول زدن شما! گول نخورید!!!!!!
-
بچه ها من Powered by PHPMyPark رو سرچ کردم
یک سایت دیدم اومده بود pt رو اینطوری کرده بود ولی مثل هم هست حتی تاپیک ها هم بروز هست
-----------------------------------------------
شما که اطلاعاتتون زیاد هست تحقیق کنید ببینید این یارو چی کار کرده؟
مردم چه کارهایی که می کنند
-
نکته جالب اینه که این یکی هم برای گول زدنه!!
زیاد حرف نمیزنم فقط Page Source رو بررسی کنید ;)
یه Wrapper ساده هست ;)
-
ولی طرف باید خیلی از کارش مطمئن باشه که تلفن با آدرسش(تو سایتش) بگذاره
باید دید چی میشه
-
سلام
من كه اصلا نتونستم برم توي سايت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در ضمن من كه تا مطمئن نشم اين كار براي گوگل ارزش داره يا نه اصلا قبول نميكنم
اصل اين كار اينه كه گوگل يه سري از بازديد كننده هاي اصلي سايت رو بفرسته به سايتي كه داره از اين برنامه استفاده ميكنه و پيج رنك سايت بره بالا
حالا مسئله مهم اينه كه تا حالا گوگل رئشهاي مختلف تقلب در افزايش پيج رنك رو فهميده و تذكر داده كه اگر از اين روشها استفاده بشه سايت مورد نظر براي هميشه از سرچ گوگل حذف خواهد شد حتي روشهايي كه چينيها ابداع كردن.
پس تا موقعيكه احتمال لورفتن هست نبايد دست به همچين ريسك بزرگي زد چرا كه گوگل با كسي شوخي نداره
و اگر دليل چيز ديگه ايه بايد ذكر بشه؟
ممنون از لطف آقا محمد كه ديگه همه ميدونن يد بيضايي در امنيت سرور و مديريت سرور داره
باي
-
خوب گوگل که با کسی شوخی نداره!!
اما به نظر من این کار به هیچ وجه یوزر رو به جای دیگه ای نمیفرسته!!!
شما توجه کنید مثلا وقتی میرید تو انجمن پرشین تولز چه ربطی به اون سایت داره؟؟؟؟
مگه شما از طریق سایت دوم به انجمن پرشین تولز میرید؟!!!!
کلا مسئله بیخود و بی ربطی هست!
-
ولی باید دید تو گوگل همه ی صفحاتش index میشه یا نه؟
برای من [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] باز میشه
-
100 البته که ایندکس میشه!!!
روبوت ها میخزند!!
اما ارزشی نداره چون به اون سایت کسی نمیره!