-
Sitemap برای مامبو
سلام
اگر به دنبال Sitemap برای سایتتون میگردید که به گوگل و ... معرفی کنید :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نصبش راحته!
فقط داخل فولدری که مامبو نصبه این فایل رو کپی کنید و ...
-
پاسخ : Sitemap برای مامبو
آقا دستت درد نکنه .
خیلی عالیه
-
فقط یه سوال . این احتیاج به نصب نداره . همینجوری معمولی توی فولدر روت باید کپی شه ؟
-
[quote author=امیرحسین link=topic=7700.msg43848#msg43848 date=1185304477]
فقط یه سوال . این احتیاج به نصب نداره . همینجوری معمولی توی فولدر روت باید کپی شه ؟
[/quote]
نه نیاز به نصب نداره
فقط داخل پوشه مامبو کپی بشه
-
سلام، ممنون از فایل مفیدتون
آقا محمد، ای کاش این تاپیک رو به صورت تاپیک مهم در بیارین، یا این فایل رو جزء فایل های سایت بگذارین که هر کسی خواست راحت بهش دسترسی داشته باشه :) البته هر جوری که خودتون صلاح میدونید
یا علی
-
سلام
ببخشيد اين سايت مپ فقط براي مامبو هستش ؟ ميشه براي سيستم هاي ديگه هم استفاده كرد؟
البته ميدونم بايد توي تاپيك جدا و در متفرقه سوال كنم ولي چون اينجا مطرح شد پرسيدم؟
ممنون باي
-
شما میتونید برای سیستم دیگه ای هم استفاده کنید ! (البته بهتره اول تست کنید من خودم به شخصه تست نکردم)
در پوشه ای که سایتتون هست آپلود کنید و استفاده کنید ببینید چواب میده یا نه !!! خبرش رو هم همینجا بدید :)
-
سلام
اگر به کد ها نگاه کنید میبینید این فایل بیشتر برای سیستم هایی مثل جوملا یا مامبو هستند، و فکر میکنم منظور دوست خوبم آقا فرهاد نوری از سیستم های دیگه هم همین بوده ، یعنی سیستم هایی که بر اساس core مامبو هستند
مثل جوملا یا میترا یا سیستم های من دراوردی دیگه ;) که از مامبو استفاده میکنند و اسمشون چیزای دیگه ای هست :)
موفق باشید
یا علی
-
سلام
از آقاي شكرزاده و آقاي نوري ممنونم
متاسفانه سيستم من يه سيستم غير مامبويي هستش كه به دلايل مختلف تا آخر عمرم سيستم غير مامبويي نميخرم هر سيستمي باشه ميدم تيم مامبو لرن كامپوننتش رو برام بنوسي و روي مامبو بمونم
به دوستانم تاكيد ميكنم هيچ فرقي نميكنه هر سيستمي باشه رو مامبو راش بندازن
اگر يه وقتي بحثش پيش اومد دلايلم رو ميگم
(ببخشيد انقدر دل پري از اينجور سيستما دارم كه هر چي اومد به ذهنم نوشتم هر چند بي ارتباط با موضوع. ولي فكر كنم اين تجربه من بدرد بقيه بخوره)
ممنون باي
-
ببینم ، وقتی قایل رو کپی کردیم باید به قسمت سایت مپ گوگل اطلاع بدیم یا نه ؟
-
-
البته من با جوملا چك نكردم ولي خوب سورس كد رو كه نگاه كردم همه پيشوندها و توابع با mos شروع شدن كه اگر اونها رو به jos تغيير بديم گمون كنم كه مشكل حل بشه. ولي به هر حال چون پيشوندها همه mos هستند فكر نكنم با هيچ سيستم ديگه يي غير از مامبو يا سيستم هايي كه پيشوند توابعشون mos هست كار بكنه.
ضمنا من با اين نقشه مشكل دارم و هر لينكي كه واردش ميشم ميگه
شما مجاز به ديدن اين منبع نيستيد
شما باید وارد شوید
گمون كنم به خاطر itemid يا در التي كه sef فعال باشه به خاطر نبود /1/ در آر url ها هست كه اين پيام رو ميده. يعني من به طور دستي به آخر لينك ها 1/ اضافه ممي كنم و مشكل برطرف ميشه. البته نمي دونم مشكل از سات منه كه اون 1/ آخر رو توليد نمي كنه يا خودم بايد كد رو تغيير بدم كه به آر همه يك 1/ اضافه بكنه ؟
-
MOS در واقع prefix تیبل های شماست ...
حالا اگر کسی جوملا رو نصب کنه اما prefixش mos باشه باز هم مشکلی نیست ...
یا علی
-
آخه من در چند جا ديده بودم كه در جوملا از پيشوند jos در نام توابع استفاده مي كنن
بنا برا اين جوملا بايد از هر دو پيشوند jos و mos براي نام توابع (مثلا توابعي كه ما»ول ها رو فراخوني مي كنن) پشتيباني كنه. درسته ؟
-
جوملا با قرار دادن فایل mambo.php در شاخه includes مقداری از این مشکلات رو حل کرده ...
-
[quote author=سعید link=topic=7700.msg44410#msg44410 date=1185789462]
ضمنا من با اين نقشه مشكل دارم و هر لينكي كه واردش ميشم ميگه
شما مجاز به ديدن اين منبع نيستيد
شما باید وارد شوید
گمون كنم به خاطر itemid يا در التي كه sef فعال باشه به خاطر نبود /1/ در آر url ها هست كه اين پيام رو ميده. يعني من به طور دستي به آخر لينك ها 1/ اضافه ممي كنم و مشكل برطرف ميشه. البته نمي دونم مشكل از سات منه كه اون 1/ آخر رو توليد نمي كنه يا خودم بايد كد رو تغيير بدم كه به آر همه يك 1/ اضافه بكنه ؟
[/quote]
در مورد اين قسمت هم مي تونيد من رو راهنمايي كنيد؟
-
"ملی" رو توی گوگل Search کنید. یا لینک بالا رو باز کنید.
اولین گزینه بانک ملی است. به نحوه نمایش بخشهای سایت در صفحه جستجو دقت کنید.
این با Sitemap ایجاد شده است؟
-
سوال : Sitemap برای مامبو
چگونه می توان سایت مپ را بر مامبو4.6.2 نصب کرد؟
-
این سایت مپ احتیاج به نصب نداره
فقط فایل حاوی اون رو در فولدری که مامبو نصب هست آپلود کنید و آدرسش رو به گوگل به عنوان سایت مپ معرفی کنید.
-
منظورتون از آدرسشو به گوگل به عنوان مپ بدیم چی هست یعنی مثل یک لینک سایت به گوگل معرفی کنیم و عنوان اون رو map بنویسیم؟؟؟
-
سلام
خیر به قسمت account در گوگل خود بروید و روی گزینه ی webmaster tools کلیک کنید و سایت خود را ابتدا add و سپس وارد شوید و بعد از اون sitemap رفته و اضافه کنید
-
ببخشید
مطالب آموزشی در مورد sitemap کجاست میخوام بدونم sitemap اصلا چی هست ؟
-
سلام
یه مقدار جستجو کنید لطفا دوست عزیز، مطرح شده این مسائل :) با جستجو خارها گل میشود ;)
یا علی
-
اگر از این نقشه استفاده کنم و در گوگل ثبت کنم آیا لینک های اون در گوگل خوب ایندکس میشه و آیا باز هم نیاز به سف هست؟
-
ببینید برای بالا رفتن PageRank پارامترهای زیادی وجود داره که یکیش همین سایت مپ هست و دیگری SEF و ...
با نصب سایت مپ شما یک قدم رو به جلو برداشتید اما میتونید با کارهای دیگه که در بخش مقالات توضیح مفصل اونها موجود هست اقدامات بهتری برای افزایش پیج رنک کنید
یا علی
-
چطوری باید به google خبر بدیم میشه یکم در مورد سایت مپ توضیح بدین به چه دردی میخوره ؟
-
در قسمت مقالات انجمن تاپیک های جامع و خوبی برای این منظور هست .
لطفا با دقت مطالعه کنید :
یا علی
-
سلام
مي شه بگيد اين برنامه دقيقا چجوري نشون مي ده؟
يعني تو قالب سايت چجوري نشون خواهد داد.
تو لوكال در حالي كه به اينترنت وصل بودم اينجوري نشون مي ده!
کد:
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" ?>
- <urlset xmlns="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] xmlns:xsi="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] xsi:schemaLocation="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
- <url>
<loc>[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
</url>
- <url>
<loc>[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
</url>
- <url>
<lastmod>2005-12-25T21:31:08+00:00</lastmod>
</url>
- <url>
<lastmod>2005-12-25T21:30:59+00:00</lastmod>
</url>
- <url>
<lastmod>2005-12-25T21:30:52+00:00</lastmod>
</url>
- <url>
<lastmod>2005-12-25T20:54:32+00:00</lastmod>
</url>
- <url>
</url>
- <url>
</url>
- <url>
<lastmod>2005-12-25T21:00:18+00:00</lastmod>
</url>
- <url>
<lastmod>2005-12-25T21:00:09+00:00</lastmod>
</url>
- <url>
</url>
- <url>
<lastmod>2005-12-25T21:18:23+00:00</lastmod>
</url>
- <url>
<lastmod>2005-12-25T21:15:58+00:00</lastmod>
</url>
- <url>
<lastmod>2005-12-25T21:12:22+00:00</lastmod>
</url>
- <url>
<lastmod>2005-12-25T21:11:47+00:00</lastmod>
</url>
- <url>
<lastmod>2005-12-25T21:08:02+00:00</lastmod>
</url>
- <url>
</url>
- <url>
<lastmod>2005-12-25T21:06:41+00:00</lastmod>
</url>
- <url>
<lastmod>2005-12-25T21:01:58+00:00</lastmod>
</url>
- <url>
</url>
- <url>
</url>
- <url>
<lastmod>2007-09-21T23:56:23+00:00</lastmod>
</url>
- <url>
<lastmod>2005-12-25T21:29:08+00:00</lastmod>
</url>
- <url>
<lastmod>2005-12-25T21:27:38+00:00</lastmod>
</url>
- <url>
<lastmod>2005-11-22T08:19:31+00:00</lastmod>
</url>
- <url>
<lastmod>2006-03-11T13:38:05+00:00</lastmod>
</url>
</urlset>
يا علــــــــي
-
خروجی همین هست!
این خروجی برای موتورهای جستجو استفاده میشه و کاربرد دیگه ای نداره.
-
پاسخ : Sitemap برای مامبو - Xmap -
سلام
کامپوننت جدیدی برای ایجاد SiteMap در مامبو 4.6.2 منتشر شد با نام Xmap
Xmap is a new component based on the popular Joomap component. Xmap allows you to create a map of your site using the structure of your menus. This component adds new powerfull options to Joomap and fixes several bugs reported by many users of Joomap.
Some of the new features compared with Joomap are:
* Capability to create more than one sitemap with different preferences for each sitemap.
* Cache system to allow a fastest sitemap generation. Ideally for large or high traffic sites. You can enable or disable this feature independently for each sitemap.
* AJAX based interface (Backend only)
* Better presentation of the XML sitemap on browsers.
* Compatibility with Mambo, Joomla 1.5 and Joomla 1.0.X (Tested only with Mambo 4.6.2 Please report your tests in others versions)
* You can specify the priority and change frequency params for each menu.
* Shows some statistical information for each sitemap: o Las visit date. o Number of links generated on the last visit. o Number of visits.
* Several bugs fixes reported by Joomap users.
* There is available a lot of plugins for the most popular components: Zoom, DOCman, VirtueMart, Fireboard, SMF, Hot Property, SOBI2 and many others.
لینک دانلود : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لینک دمو : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
آقای فیروزمندان دمت گرم
آقا هرکی مشکل سایت مپ داره این کامپوننته محشره به خدا
-
لينك ها براي دانلود و دمو كار نميكنه
شايد براي من ....
اگه ميشه لينك جديد بذارين
ممنون از زحمات شما
-
لینکها هیچ مشکلی ندارند .
دوباره تست کردم و مشکلی نبود !
کانکشن خودتون رو تغییر بدید و دوباره سعی کنید
یا علی
-
آقاي فيروزمندان - سلام
فضولي نباشه
ولي يك Sitemap ديگه پيدا كردم
خيلي جالب و كامله
حتي موتور جستجو داره
ولي چند تا ارور ميده (تو مامبو 462)
و تو قسمت جستجو با فارسي جور نيست
من فارسيش كردم.
اين هم لينكش:
-
سلام
کار می کند.
ولی در صفحه نمایش ارور زیر را می دهد.
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/XXX/administrator/components/com_xmap/plugins/content.plugin.php on line 167
یا علـــــــــــی
-
سلام
من xmap را که گفته بودید [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را دانلود کرده سپس روی هاست اکسترکت کردم - دیگه سایتم بالا نمیآید. چه کار کنم
از قرار معلوم یک index.html ساخته ، اصلا این یک کامپوننت هستش و باید نصبش کنم ؟ اگه index را حذف کنم مشکل حل میشه؟!
** 2 پست شما یکی شد
-
سلام
بله کامپوننت هست .
روی مامبو 4.6.2 تست شده و مشکلی نداشت .
من باز هم تست کردم فایلی بنام index.html نساخت !
یا علی
-
[quote author=محمد link=topic=7700.msg43844#msg43844 date=1185304087]
سلام
اگر به دنبال Sitemap برای سایتتون میگردید که به گوگل و ... معرفی کنید :
نصبش راحته!
فقط داخل فولدری که مامبو نصبه این فایل رو کپی کنید و ...
[/quote]
متاسفانه منم نمی تونم این لینک ها رو باز کنم...
-
Demo : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
Download : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
[quote author=فیروزمندان link=topic=7700.msg50737#msg50737 date=1191477530]
سلام
کامپوننت جدیدی برای ایجاد SiteMap در مامبو 4.6.2 منتشر شد با نام Xmap
Xmap is a new component based on the popular Joomap component. Xmap allows you to create a map of your site using the structure of your menus. This component adds new powerfull options to Joomap and fixes several bugs reported by many users of Joomap.
Some of the new features compared with Joomap are:
* Capability to create more than one sitemap with different preferences for each sitemap.
* Cache system to allow a fastest sitemap generation. Ideally for large or high traffic sites. You can enable or disable this feature independently for each sitemap.
* AJAX based interface (Backend only)
* Better presentation of the XML sitemap on browsers.
* Compatibility with Mambo, Joomla 1.5 and Joomla 1.0.X (Tested only with Mambo 4.6.2 Please report your tests in others versions)
* You can specify the priority and change frequency params for each menu.
* Shows some statistical information for each sitemap: o Las visit date. o Number of links generated on the last visit. o Number of visits.
* Several bugs fixes reported by Joomap users.
* There is available a lot of plugins for the most popular components: Zoom, DOCman, VirtueMart, Fireboard, SMF, Hot Property, SOBI2 and many others.
لینک دانلود : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لینک دمو : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[/quote]
جناب فيروزمندان متاسفانه من امكان باز كردن اين سايت رو ندارم. اگه ممكنه يكي از دوستان اين فايل رو جاي ديگري آپلود كنه تا بتونيم دريافتش كنيم. با تشكر