سلام
یادداشت نگاری که روی مامبو هست کامل نیست، جای وارد کردن میل و آدرس و . .. اینجور چیزها رو نداره
کامپوننتدیگه ای هست که روتین و کامل باشه؟؟× ???
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
یادداشت نگاری که روی مامبو هست کامل نیست، جای وارد کردن میل و آدرس و . .. اینجور چیزها رو نداره
کامپوننتدیگه ای هست که روتین و کامل باشه؟؟× ???
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بصورت کامل هست !
لاگین کنید و دانلود کنید...
این لینک ها که داغونه؟ می شه دوباره بذارید؟
همه لینک های دانلود ها به بخش دانلود مامبولرن رفتن. اونجا ( سایت mambo-digg.com ) پیداشون کنید.
نوکرتم اونجا فقط مامبوتش هست، کامپوننتش نیست!
شرمنده ببخشید انگار برعکس گفتم در این لینک فقط کامپوننت هست و مامبوتی نیست.
ممنون از لطفتون ولی...
Invalid checksum for file
این ارور در موقع نصب کامپوننت می آد! چه باید کرد؟
البته وقتی به فولدر کامپوننت هامراجعه می کنم هستش.
فقط یه مشکل جدید.من اصلا مدیریت یادداشت ها رو که قاعدتا باید به منو هام اضافه بشه نه تنها نمی بینم هکه حتی بعد از فعال کردن مامبوت moscom هم یادداشت نگاری در صفحه ی وبم نمی بینم. به نظر شما چه خبر شده؟ چرا من هر چی تلاش میکنم برای نصب یک کامپوننت ناکام می مونم؟
باسلام
آقامن كامپوننت رانصب كردم ودرقسمت كامپوننت هاقابل نمايش است امانمي دانم چرااخرهرپست مشاهده نمي شود.مگرقرارنيست جايگزين يادداشت نگارقبلي شود؟
باتشكرفراوان
آقا شما باید یه کدی رو توی ایندکس قالبتون عوض کنین. اما جالبه که من اوتن کارم کردم اما نشده و کسی هم جواب بهم نداده!!
[quote author=sadeghwonder link=topic=7704.msg60200#msg60200 date=1201354650]
باسلام
آقامن كامپوننت رانصب كردم ودرقسمت كامپوننت هاقابل نمايش است امانمي دانم چرااخرهرپست مشاهده نمي شود.مگرقرارنيست جايگزين يادداشت نگارقبلي شود؟
باتشكرفراوان
[/quote]
حتما در تنظيمات اون دچار اشتباه شديد.
يوزر و پسورد هاست و مامبو رو خصوصي ارسال كنيد تا چك كنم.
باعرض سلام وخسته نباشيد
اقاخواهشايكي به دادم برسدمن كامپوننت يادداشت نگارقبلي راپاك كردم حالاكامپوننت يادداشت نگارپيشرفته راجايگزين كردم وقتي كه مامبوتش راانتشارمي كنم يك ارورميده ديگه هم سايت بالانمي ايدحالامن چي كاركنم؟هم يادداشت نگارقبلي پاك شده هم جديده وديگرسايتم يادداشت نگارندارد.
باتشكرفراوان
متاسفانه اگر سرورتون ویندوزه فک نکنم که راه برگشتی باشه. به من که اینجوری گفتن... اگر تونستین یه راهی پیدا کنین تورو خدا به منم بگین که شدیدا مشکل دارم...
البته یه راه هست و اون اینه که مامبو رو از اول نصب کنین!
خطا یی که میده چیست ؟؟
بزار متن خطا رو ؟
باعرض سلام وخسته نباشيد
من وقتي مامبوت يادداشت نگاررامنتشرمي كنم صفحه اصلي سايتم سفيدبازمي شودوفقط بااين ارور:
Fatal error: Call to undefined function mc_MCBotParm() in /home/tafrihi/public_html/mambots/content/moscombot.php on line 14
لطفاراهنمايي بفرماييدخيلي ممنون مي شوم
باسپاس فراوان
یک لطفی کن
چون این مورد بررسی شده قبلا پس احتما باید اشکالی در سرور شما باشه
شما در لوکال هاست اگر داری چک کن اگر مشکلی ندیدی به همون نتیجه ی بالا میرسی
باعرض سلام وخسته نباشيد
بعيدمي دانم مشكل ازسرورباشه چون هاستم مامبوسروره درلوكال ندارم لطفاراهنماييم بفرماييدسايتم ديگه يادداشت نگارنداره.
اگرممكنه يوزروپسم رابرايتان بفرستم خودتان برويدداخل مديريت بررسي فرماييداقاي نوري اين كارراكردندامانتوانستنددرس ت كنند
باسپاس فراوان
اقا یک لطفی کن
شما ابتدا بیا و این دو تا پاک کن کلا
و دوباره نصبشون کن اگر هاستتون مامبو سرور هست که پس مشکل از نصب و یا ... می باشد مشکل از سرور نیست پس
پرمشین ها رو قبل از نصب و حذف بررسی کنید
باعرض سلام وخسته نباشيد
همين كارراهم كردم دوتاراكاملاپاك كردم ودباره نصب كردم .نصب مامبو هم هيچ مشكلي نداشت وتمام مراحل راكاملاصحيح انجام دادم.آقاي نوري خودشان واردهاست ومديريت مامبوي من شدندولي نتوانستندكاري كنند.لطفااگرزحمتي نيست يوزروپسم رابه شماتقديم كنم شايدخودتان مستقيماواردعمل شويدبهترباشد.خيلي ممنون ميشوم
بفرستید و برام توضیح بدید کامل
الان فکر کنم درست شده باشه ;D
حالا شما یک کاری کنید لطفا این کد رو هم در کنار کد mainbody در فایل index.phP قرار بدید
کد:<?php if (file_exists($mosConfig_absolute_path."/components/com_comments/comments.php")) { require_once($mosConfig_absolute_path."/components/com_comments/comments.php"); } ?
باعرض سلام وخسته نباشيد
آقامنظورتون قالب سايت است ديگه كه index.php دارداگراره من اين طوري كپي كردم:
امابازهم ارورمي دهدلطفااگرممكن است شماكه اين همه زحمت كشيديداين راهم درست كنيدمن خيلي وقته دارم روش كارمي كنم .
<p>
<?php mosMainBody(); ?><?php if (file_exists($mosConfig_absolute_path."/components/com_comments/comments.php")) { require_once($mosConfig_absolute_path."/components/com_comments/comments.php"); } ?
</p>
خيلي ممنون اززحماتتان
باسلام
ممنون درست شدولي اين كداخرش اين راهم دارد:"<"وگرنه خطامي دهد.
ممنون ازتمام مديران اين انجمن كه باصبروحوصله خوش اخلاقي جواب كاربرهارامي دهندواقعادستتون دردنكند.
استاد !
1- ارور دیده نمیشه فقط خودش و کامپوننت هاش نیستن
2- در نصب از طریق آپلود ارور media میده
[quote author=پیمان گلی link=topic=7704.msg60440#msg60440 date=1201508932]
استاد !
1- ارور دیده نمیشه فقط خودش و کامپوننت هاش نیستن
2- در نصب از طریق آپلود ارور media میده
[/quote]
سوالتون اگر مربوط به این تاپیک نیست در تاپیک جداگانه ای مطرح کنید
به هر حال موقع آپلود اگر این خطا رو میده پرمشین فولدر Media رو چک کنید و 777 کنید
باعرض سلام وخسته نباشيد
آقامن اين كامپوننت رانصب كردم اين قدرمخلفات داردكه هيچ كس ديگردرسايتم نظرنمي دهداول كه لايسنس مامبواست بعدهم كلي پيچيده است حالامن مي خواهم كامپوننت ساده(قبلي)رابرگردانم اين پيشرفته رانمي خواهم لطفاراهنمايي بفرماييدچه كاربايدبكنم؟
باسپاس فراوان
پاک کنید
بعد از قسمت کامپوننت های یک مامبو زیپ شده این کامپوننت رو جدا کنید ودوباره از اول نصب کنید
ممنون از لطفتون ولی...
Invalid checksum for file
این ارور در موقع نصب کامپوننت می آد! چه باید کرد؟
البته وقتی به فولدر کامپوننت هامراجعه می کنم هستش.
فقط یه مشکل جدید.من اصلا مدیریت یادداشت ها رو که قاعدتا باید به منو هام اضافه بشه نه تنها نمی بینم هکه حتی بعد از فعال کردن مامبوت moscom هم یادداشت نگاری در صفحه ی وبم نمی بینم. به نظر شما چه خبر شده؟ چرا من هر چی تلاش میکنم برای نصب یک کامپوننت ناکام می مونم؟
سلام
پیمان جان، یه تاپیک جدید بزن با عنوان یادداشت نگار، invalid checksum اونجا سوالت رو بپرس :) این تاپیک مربوط به این ارور نیست
یا علی علیه السلام
باید مامبو یادداشت نگار قبلی غیر فعال کنی تا وب سایتت بالا بیاد
من نصب کردم فقط یه مشکل کوچک داره
ببخشید یه مشکل دیگه هم داره آن هم بهینه سازی لینک ها است
می دوني چي نظرها رو مال من مي دن وقتي رفت به صفحه 2
وقتي مي زنه صفحه 2 نمي ره به بقيه صفحه های یاداشت ها
صفحه قبلي مي ياره
سلام خدمت تمام عزیزانی که تو انجمن فعالیت می کنن.
منم همون مشکلی را که sadeghwonder داشت ، دارم لطفا راهنمایی ام کنید.
یا علی(ع)
سلام
از این استفاده کنید: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی علیه السلام