با سلام خدمت دوستان عزیز
می خواستم ببینم کامپوننت و مامبوت membel fish رو که در میترا استفاده شده از کجا میشه گرفت و آیا می شه مامبو 4.5.2.3 رو با این کامپوننت چند زبانه کرد؟
با تشکر
اسداللهی
itgate.ir
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام خدمت دوستان عزیز
می خواستم ببینم کامپوننت و مامبوت membel fish رو که در میترا استفاده شده از کجا میشه گرفت و آیا می شه مامبو 4.5.2.3 رو با این کامپوننت چند زبانه کرد؟
با تشکر
اسداللهی
itgate.ir
بله برای دریافت این برنامه به سایت mamboxchange.com رفته و برای نسخه ای که می خواهید را دانلود و نصب کنید
خیلی ممنون
اگر لطف کنید در این مورد توضیح بیشتری بدید ممنون میشم
من گشتم چیزی پیدا نکردم کجای سایت میشه بعد آیا روی نسخه حرفه ای مشکلی پیش نمیاد
اگه بشه خیلی عالیه
...
اگر میشه اسم کامپوننت فروم خود مامبو رو هم لطف کنید
ممنون
شرمنده هر دو تا شو پیدا کردم ولی
ممبل فیش برای زبانهای مشخصی هست مثلا انگلیسی و آلمانی آیا برای زبان فارسی مشکل ایجاد نمیشه ؟
--
بعد هم یک گله دارم ! چرا من هر چی رو پسند میکنم یا بهتر بگم هر وقت میگردم بهترین رو پیدا میکنم یه چیزیش کمه یا ناقصه شما رو به خدا یه فروم کم دارم که میگید فارسی نشده یه فروشگاه کم دارم که میگید فارسی نشده کاش وقت داشتم مینشستم خودم فارسی میکردم درسته زیاد سرم نمیشه ولی با کمی تلاش میتونم ولی وقت ندارم
:'(
سلام،
دوست عزیز کم لطفی نفرمایید، هم فروم فارسی شده داریم (Simpleboard و هم Simplemachines که انجمن مامبولرن بر پایه اونه) و هم فروشگاه فارسی شده داریم (phpshop). اینها رو من اطلاع دارم.
به قول معروف یا علی
سلام
سعید جان :
مامبل فیش با فارسی مشکلی نداره و شما میتونید از اون استفاده کنید .
اگر از مامبو 4.5.3H استفاده میکنید باید Patch جدید این کامپوننت رو نصب کنید .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
برای حل مشکلتون در مورد این کامپوننت و چگونگی کار با اون به لینک زیر مراجعه کنید :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
----
جناب اندیشمندان ممنون از راهنماییتون :)
آخه این راهنماییها انگلیسی بیدن :-X
بعد از نصب آدرس ریختن پچ رو دیدم ولی گفته اور رایت کن ! رو چی ؟ آخه اونجا من هم اسم این دو فایل نمیبینم ؟ ???
----
[quote author=رادمهر link=topic=855.msg4464#msg4464 date=1145302798]
سلام،
دوست عزیز کم لطفی نفرمایید، هم فروم فارسی شده داریم (Simpleboard و هم Simplemachines که انجمن مامبولرن بر پایه اونه) و هم فروشگاه فارسی شده داریم (phpshop). اینها رو من اطلاع دارم.
به قول معروف یا علی
[/quote]
دوست عزیز منظور من mamboboard هست خود من هم دارم از smf استفاده میکنم .
دوست عزیز
Patchی که به اون اشاره کردم برای ارتقا Mambelfish هست . شما ابتدا باید MambelFish رو از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] دانلود کنید سپس از Patch مربوطه استفاده کنید .
یا علی
مثل اینکه درست نگفتم متوجه نشدید
من ممبل فیش رو نصب کردم ولی حالا مشخص نیست که پچ رو باید کجا اوررایت کنم خود برنامه مسیر رو معین کرده و گفته پچ رو اوررایت کنید ولی هم اسم فایها در مسیر وجود نداره
دوست عزیز فایل های index.php و index2.php را در root ، مامبو رویه فایل قبلی بریزی
نه دوست من نشد
اینکار هم کردم تمام قسمتهای صفحه پر شد از ارورهای مختلف
جایی نیست کامل توضیح داده باشه ؟
شرمندم خیلی دارم اذیت میکنم
لطفا یوزر و پسورد و آدرس سایتون را برای من ایمیل کنید
تا مشکل شما را حل کنم
فعلا دارم روی لوکال اینکار رو میکنم از اون اول هم میترسیدم سایت رو داغون کنم
اگه این مشکلات برای سایت اصلی پیش میومد که دیگه هیچی اعصابم داغون میشد
فکر کنم مجبورم با راهنماییهای انگلیسیه سایتش سر کنم ببینم چی میشه ؟
با سلام میشه برای مابو 4.6.2
بگذارید
با تشکر
دوست من کمی به تاریخ ها دقت کنید
این تاپیک مربوط به دوسال پیش بوده
موفق باشید
یاعلی