سلام
منظور این پیغام رو نمی فهمم
:(
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
منظور این پیغام رو نمی فهمم
:(
اگر روی لوکال هست که باید ZendOptimizer رو نصب کنی و اگر روی سرور باید از پشتیبانی هاستت درخواست نصب ZendOptimzer کنی ...
انشالله در نسخه 4.6 با تغییراتی که در کد داده میشه نیازی به نصب ZendOptimizer نیست ;)
یا علی
محسن جان ميشه يك آمار بدي تا چند وقته ديگه اين نسخه مياد بيرون؟ :-[ :-*
ما كه آرزوي استفاده از نسخه حرفه اي شما رو به گور برديم :(
دوست گرامی فکر نمی کنم نصب zendoptimizer زیاد مشکل باشه
یه برنامه کم حجم که براحتی هم نصب می شه
بجای گلایه زحمت نصبش را بکشید و بعد براحتی از آن استفاده کنید
سلام
انشالله بعد از انتشار نسخه 4.6 انگلیسی از طرف تیم مامبو ما نسخه فارسی اون رو منتشر میکنیم .
نسخه 4.6 قابلیت های جالبی داره که حتما خوشتون میاد ....
یا علی
[quote author=فیروزمندان link=topic=875.msg4511#msg4511 date=1145370972]
اگر روی لوکال هست که باید ZendOptimizer رو نصب کنی و اگر روی سرور باید از پشتیبانی هاستت درخواست نصب ZendOptimzer کنی ...
انشالله در نسخه 4.6 با تغییراتی که در کد داده میشه نیازی به نصب ZendOptimizer نیست ;)
یا علی
[/quote]
به به! چه خبر مسرت بخشی! این زند اپتیمایزر داشت دست و پاگیر میشد.
راستی مسرت رو درست نوشتم ! هان؟
سلام علی ...
آره تصمیم گرفتیم تو نسخه جدید یه سیاست دیگه پیاده کنیم که کسایی که رو سرورشون ZendOptimizer ندارن دچار مشکل نشن ...
( درست نوشتی از سرور میاد دیگه ;) )
یا علی
متاسفانه من این برنامه رو روی هاست نداشتم
ولی با یک ایمیل به هاست محترمم , مشکلم حل شد.
جا داره از هاست [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] تشکر کنم
سلام با اينكه Zend رو هم نصب كردم بازم ميگه نصب نشده. دليلش چي ميتونه باشه؟ از php.ini يتونه باشه؟ يا بايد php رو update كنم؟ اصلا php رو چجوري آپديت كنم؟
روی لوکال یا سرور؟
بنده رو لوكال نصب كردم. اينم اضافه كنم كه بعد از اينكه مامبوي جديد رو نصب كردم و اين ايراد ديده شد ديتا بيس قبلي رو هم از دست نميشناسه و همون ميمبوي قديمي رو هم نميتونم ديگه نصب كنم؟ اشكال كار كجاست؟ چيكارش كنم؟
دقیقا چه ایرادی اعلام میشه؟
متن ایراد رو بگذارید.
سلام
من هم این مشکل رو دارم. Zend Optimizer رو روی local نصب کردم همه چیز هم درست بود. مامبو انگلیسی را هم راحت نصب کردم. اما صفحه اول مامبو فارسی :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این صفحه رو نشون میده :
کد:Zend Optimizer not installed
This file was encoded by the Zend Encoder / Zend SafeGuard Suite
In order to run it, please install the freely available Zend Optimizer, version 2.1.0 or later.
What is the Zend Optimizer?
The Zend Optimizer is one of the most popular PHP plugins for performance-improvement, and has been freely available since the early days of PHP 4. It improves performance by taking PHP's intermediate code through multiple Optimization Passes, which replace inefficient code patterns with efficient code blocks. The replacement code blocks perform exactly the same operations as the original code, only faster.
In addition to performance-improvement, the Zend Optimizer also enables PHP to transparently load files encoded by the Zend Encoder or Zend SafeGuard Suite.
The Zend Optimizer is a freely-available product from Zend Technologies. Zend Technologies is the company that develops the scripting engine of PHP, also known as the Zend Engine.
سلام
شما یک بار دیگه کامپیوتر را ریست نمایید و آپاچی و مای اس کیو ال را stop کنید بعد zend را نصب نمایید و بعد آپاچی و مای اس کیو ال را start کنید ببینید مشکل حل می شه یا نه؟
یا علی/خداحافظ
من این کار رو کردم.
خود این نرم افزار بعد از نصب خودش Apache را start می کند.
باز هم درست نشد.
راه حل منطقی ای نداره؟
[quote author=احمدزاده link=topic=875.msg9757#msg9757 date=1153917371]
سلام
شما یک بار دیگه کامپیوتر را ریست نمایید و آپاچی و مای اس کیو ال را stop کنید بعد zend را نصب نمایید و بعد آپاچی و مای اس کیو ال را start کنید ببینید مشکل حل می شه یا نه؟
یا علی/خداحافظ
[/quote]
این راه حل منطقی هست.....
عزیز شما سیستمتون رو یکبار Restart کنید بعد دستور ;()phpinfo رو اجرا کنید ببینید اصلا Zend عمل میکنه و چه از نسخه ای استفاده میکنه.
سلام
خوشبختانه توانستم این مشکل را رفع کنم
دوستانی که همین مشکل رو در local دارند. شاید دلیلش با مشکل من یکی باشه پس علتشو اینجا می نویسم شاید به دردتون خورد.
من برای نصب php, mysql, apache از WinLAMP031.exe استفاده کردم.
و مشکل به خاطر همین بود احتمالا با تنظیمات apache مشکل داره .
easyphp ورژن 1.7 نه 1.8 را از download کنید و نصب کنید. این مشکل بر طرف می شود.
سلام
شما باید آپاچی و مای اس کیو ال رو استپ کنید
یعنی با زدن کلید CRTL+ALT+DELETE از قسمت پروسس ها Apache و MySQL رو END Proces کنید.
بعد زند رو نصب کنید.
کامپیوتر رو ریست کنید.
و دوباره آپاچی و ... رو ران کنید و استفاده کنید.
Zend Optimizer رو از كجا دانلود كنيم ؟
آقای حجت
با جستجوی کلمات
zend optimizer download free
در google می تونی نرم افزار رو پیدا و نصب کنی.
اگر پیدا نکردی من این نرم افزار رو دارم اما الان همراهم نیست. حدود ساعت 5 یا 6 بهد از ظهر می تونم برات بفرستم.
موفق باشید
ممنون ميشم برام بفرستيد به ايميل ! از راهنماييتون هم ممنونم سيما خانوم يه سوال داشتم بعد از نصب برنامه ديتابيس هام نمي پرند ؟ يعني امكانش هست كه ديتابيسهاي سايت هاي ديگه توي لوكال بپرند ؟ يا نه ؟
با تشرك حجت !
سلام
لینک دانلود Zend :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مشکلی برای دیتابیس پیش نمیاد
یا علی
[quote author=فیروزمندان link=topic=875.msg13743#msg13743 date=1158732480]
سلام
لینک دانلود Zend :
مشکلی برای دیتابیس پیش نمیاد
یا علی
[/quote]
ممنونم ازتون !
آقای حجت برنامه zend optimizer مربوط به encrypt و decrypt کردن فایل های رمزگذاری شده می باشد که مامبو فارسی از آن استفاده می کند و با database کاری ندارد.
[quote author=sima_zargar link=topic=875.msg13755#msg13755 date=1158734464]
آقای حجت برنامه zend optimizer مربوط به encrypt و decrypt کردن فایل های رمزگذاری شده می باشد که مامبو فارسی از آن استفاده می کند و با database کاری ندارد.
[/quote]
ممنونم ولي يه مشكل جديد دارم ! من العان در قسمت : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موندم ! همه فيلد ها رو پر مي كنم ! ولي بازهم نمي تونم به مرحله بعدي برم !
يه نگاهي به عكس ها بندازيد ! :
در اينجا نمي دونم بايد جلوي فيلدي كه نوشته MOS- چيكار كنم نمي دونم بايد چي رو كامل پر نكردم كه نمي تونم بم !
اين هم اروري كه مي ده بعد از زدن Next -
------------------------------------------------------------
ممنون ميشم كمكم كنين !
سلام
کاملا مشخص هست که شما آموزش نصب مامبو رو مرور نکردید :
این آموزش تصویری به شما کاملا کمک میکنه .
یا علی
[quote author=فیروزمندان link=topic=875.msg13762#msg13762 date=1158735105]
سلام
کاملا مشخص هست که شما آموزش نصب مامبو رو مرور نکردید :
این آموزش تصویری به شما کاملا کمک میکنه .
یا علی
[/quote]
ممنونم ازتون ! بابت راهنمايي كه كرديد !
آقا من مو به موي آموزش رو انجام دادم ! فقط در 2 جا فعلا اشكال دارم ! من فقط 1 فايل رو دارم ! يعني هسته مامبو رو ولي در آموزش 2 فايل هست فايل دوم چيه و اگه ميشه راهنمايي كنين كه از كجا بايد بگيرمش !
---------------------------------------------------
در همون قسمت قبلي كه گفتم بازهم همان ارور ضاهر ميشود و وقتي دگمه OK رو مي زنم ميره به صفحه سفيد رنگي ! بي زحمت راهنمايي كنين ! ممنون !
سلام
1- این دو فایل برای مامبو 4.5.3 بود شما اگر مامبو 4.5.4 رو دانلود کردید همین 1 فایل کافی هست و ...
2- اگر طبق تصویری که اون بالا گذاشتید عمل کردید که کاملا با آموزش مغایر هست !
Host Name : Localhost باید وارد بشه نه mambo
باز هم نظر شما رو مرور دقیقتر آموزش جلب میکنم
یا علی
ممنون از راهنماييهاتون ولي باز هم مي گم من مو به مو اون رو هم نوشتم لوكال هاست كاربر رو هم روت تعريف كردم 1 ولي بازهم مشكل داره صفحه سفيد مياد ! يكي يه راهنمايي بكنه ! اونجا حتي من ديدم كه همين ارور رو مي داد كه شخص آموزش دهنده اوكي رو ميزد و ميرفت به صفحه بعدي ولي در مال من اينطوري نيست ! به صفحه بعدي نميره به يك صفحه سفيد منتحي ميشه ! من چيكار بايد بكنم ؟