سلام و خسته نباشيد.
وقتي يك كاربر در لوكال وارد بخش كاربري در سايت ميشه گزينه ارسال مطلب و لينك رو هم داره ولي وقتي ميخواد وارد اونا بشه مينويشه شما مجاز نيستيد... چه ميشه كرد؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام و خسته نباشيد.
وقتي يك كاربر در لوكال وارد بخش كاربري در سايت ميشه گزينه ارسال مطلب و لينك رو هم داره ولي وقتي ميخواد وارد اونا بشه مينويشه شما مجاز نيستيد... چه ميشه كرد؟
رو چه مامبویی ؟!
سلام من هم همین مشکل رو دارم مامبو 4.6.2 استفاده میکنم !!!!!!
چیکار باید کرد ؟
سلام
از چه منويي استفاده ميكنيد؟ لينك سايت لطفا :)
يا علي
از منوی کاربری
سایت الان روی لوکال هست !!!!!
نه عزیزم، منظورم اینه که از مثلا ماژول jscook منو استفاده میکنی؟ از ماژول منو های پیشفرض استفاده میکنی؟ چیه قضیه؟
[quote author=حسین شکرزاده link=topic=8436.msg48732#msg48732 date=1189666189]
نه عزیزم، منظورم اینه که از مثلا ماژول jscook منو استفاده میکنی؟ از ماژول منو های پیشفرض استفاده میکنی؟ چیه قضیه؟
[/quote]
کلاً برای کاربرها چه امکاناتی میشه گذاشت؟
یکیش همین نوشتن مطلب جدیده.
یکیش محدود کردن بعضی چیزها برای فقط کاربران عضوه.
به غیر از این چیزی هست؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من هم همين مشكل رو دارم
كاربران نمي تونن مطلب ارسال كنند
از مامبو 4.6.2 استفاده ميكنم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ببخشید گزینه ی ارسال مطلب شما کجاست ؟؟
user برای این مورد بدید که تست کنیم حداقل ....
عزيز دل جواب نميده
ميگه شما مجاز به ديدن اين منبع نيستيد بفرمائيد خودتون چك كنيد
گزينه ارسال مطلب هم مياد در منو كاربر
u: jak
p: 123456
:( :'(
option=com_content&task=new&sectionid=3
از شماره ی 3 که اینجا هست مطمئن هستید آیا چنین بخشی هست اصلا ؟؟(بخش ها رو ببینید ایا چنین ID هست )
[size=10pt][size=10pt]چه جوري بايد مطمئن بشم:-[ :-[ :-[
ميشه بيشتر راهنمايي كنيد ببخشيد من تازه شروع كرده ام
ممنون[/size][/size]
مدیریت بخش ها
ببینید شناسه بخش ها رو
[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]شناسه بخشها رو هم ديدم
يك مورد از بخش ها كه شنايه 3 داشت غيرفعال بود
اونم فعال باز هم همون پيغام رو ميده (شما مجاز به ديدن اين منبع نيستيد)
چيكار كنم؟ :( :( :([/size][/size][/size][/size]
سلام
میشه در مورد این جمله توضیح بدید ؟ : يك مورد از بخش ها كه شنايه 3 داشت غيرفعال بود
یعنی چی غیر فعال بود ؟ دقیقا منظورتون چیه ؟
یا علی
دوست عزيز هنوز مشكل من حل نشده خواهش ميكنم به من كمك كنيد چون خيلي واجبه
من يه بخش جديد اضافه كردم و شناسه اون رو در منوي كاربري -لينك ارسال مطلب اضافه كردم
ولي باز هم جواب نميده و همون ارور (شما مجاز به ديدن اين منبع نيستيد رو ميده )
خواهش ميكنم يه كم روان تر براي من و خيلي از تازه كارا كه اين مشكل رو دارن توضيح بدبد ممنون ميشم
يوزر و پسورد جهت تست
user: test
سلام
یوزری که دادین پسوردش چیه ؟!
شما دقیقا بگید به چه صورت شناسه بخش رو در منوی کاربری - لینک ارسال مطلب اضافه کردید ؟
یا علی
دوست عزيز من دو تا پست داده بودم تو پست دوم pass رو گذاشته بودم و بيشتر تو ضيح دادم نميدونم چي شده كه پاك شده
به هر حال
user: jak
pass: 123456
اينم اون آدرسي كه هنگام ارور (شما مجاز به ديدن اين منبع نيستيد ) مياد
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]sectionid=8&Itemid=13
8 شناسه بخش بوده كه اينجا index.php?option=com_content&task=new&sect ionid=8 تو ارسال مطلب از منوي كاربري گذاشته بودم
البته شناسه مجموعه رو هم امتحان كردم جواب نداده
ممنون از راهنمايتون
خيلي برام حياتيه
سلام
چک کنید ببینید با دسترسی ادمین و سوپر ادمین هم همین مشکل هست ؟
چک کنید اگر کاربری دسترسی author داشته باشه هم همین مشکل هست ؟
...
یا علی
[size=10pt][size=10pt]نه متاسفانه
نه Super Administrator
نه Administrator
نه Author
و نه هيچ كدام ديگه از گروههاي كاربري نميتونن مطلب ارسال كنن .
البته براي گروههاي بالا كه خدمتتون عرض كردم اديتور باز ميشه ولي مطلب رو نميتونه ارسال (ذخيره) كنه . error on page ميده
ولي براي كاربرهاي عادي همون اديتور هم باز نميشه و ميگه " شما مجاز به ديدن اين منبع نيستيد "
من ميخوام كه كاربران عادي بتونن مطلب ارسال كنن و بعد از تائيد مدير سايت تو سايت درج بشه .
خواشم ميكنم اگه امكان داره يه كم سريعتر بهم كمك كنيد چون خيلي لازم دارم . ما به مامبو دل بستيم
اينم يوزر و پسوورد يه كاربر Author
user: test
pass: 123456[/size][/size]www.khafrnews.com
سلام
در مامبو به صورت پیشفرض افراد عادی نمیتونن به این روش مطلبی ارسال کنند .
شما 2 راه دارید : تمام یوزرهایی که عضو میشن سطح دسترسیشون author باشه که قبلا در انجمن در این مورد صحبت شده .
کامپوننت Ja Submit رو تغییر بدید و با مامبو سازگار کنید ( که البته تیم مامبولرن این کارو کرده اما Commercial است )
اما اینکه در حال حاضر چرا ادمین - سوپر ادمین و ... با کلیک روی ذخیره نمیتونن مطلبی ارسال کنند چند علت میتونه داشته باشه :
ادیتور شما مشکل داره
تنظیمات هاست شما مشکل داره
برای اینکه اطمینان حاصل کنید که مشکل از مامبو نیست :
در لوکال تست کنید .
username : test
password : test
در سایت بالا با یوزر نیم + پسورد داده شده لاگین کنید . مطلب مورد نظر خودتون رو ارسال کنید !
دسترسی یوزر test = Author است
یا علی
میشه توضیح بدین چطوری میشه فهمید مشکل از ادیتوره یا از تنظیمات هاست؟
سلام
نمیشه گفت راه حلی مشخص برای این کار هست . تنها با آزمایش و خطا ... با چک کردن موارد لازم برای مامبو در هاست و ... میشه فهمید مشکل از کدوم قسمته ...
به عنوان مثال اگر کسی روی سرور [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] سایت داشته باشه و این مشکل براش پیش بیاد قطعا مشکل از ادیتور هست چرا که این سرور کاملا با مامبو و جوملا ست شده ( سایت testmambo دقیقا روی همین سرور هست و میبینید که به راحتی و بدون مشکل ادیتور لود میشه )
یا علی