من توی اینترنت سرچ کردم و ماژول dtree menu رو پیدا نکردم. یکی بود که خراب بود. من همونی رو که شما توی سایتتون (مرجع مقالات) گذاشتید رو می خوام اگه میشه لطفا به من هم بدید.
نمایش نسخه قابل چاپ
من توی اینترنت سرچ کردم و ماژول dtree menu رو پیدا نکردم. یکی بود که خراب بود. من همونی رو که شما توی سایتتون (مرجع مقالات) گذاشتید رو می خوام اگه میشه لطفا به من هم بدید.
سلام
ببین نابغه ی عزیز
خدایی یه سرچ بزن تو انجمن
جان من، منو خاک کنی
بابا چند بار، از چند جای مختلف بچه ها لینک دادن و سالم بوده
یه خورده حواست رو جمع کن:) 215 تا پست داری ;) از تازه واردا چجوری انتظار داشته باشیم پس :) ؟
یا علی
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
متاسفانه لینک های قبلی کار نمی کنن روی mamboexchange این لینک جدید هست می تونید دریافت کنید
یاعلی
[quote author=حسین شکرزاده link=topic=8686.msg48509#msg48509 date=1189500504]
سلام
ببین نابغه ی عزیز
خدایی یه سرچ بزن تو انجمن
جان من، منو خاک کنی
بابا چند بار، از چند جای مختلف بچه ها لینک دادن و سالم بوده
یه خورده حواست رو جمع کن:) 215 تا پست داری ;) از تازه واردا چجوری انتظار داشته باشیم پس :) ؟
یا علی
[/quote]
جواب شما رو آقا مجید دادند. من صد بار گفتم هیچ وقت بدون سرچ پست نمیدم .نمی دونم تو مدیریت smf میشه اینو فهمید یا نه.
آقا مجید این منو چیزی رو نشون نمیده . تنظیمات رو هم درست انجام دادم ولی نشد. لطفا همونی که تو سایتتون هست رو آپلود کنید شرمنده. اگه اونم نشه بی خیال میشم.
روی چه نسخه ای نصب کردید ؟؟؟ من از همین استفاده می کنم البته ..
آیا آموزش این ماژول رو هم خوندید ؟؟
نسخه مامبو چیست ؟؟
خدایی آقا مجید راست میگه!! 10 تا (( حدودا)) پست در مورد این ماژول هست.
اما موضوع اینجاست که همه آخرش بی نتیجه مونده و بی خیال شدن (( نمونش خودم))
همه دنبال لینک می گردن.. پیدا که شد وقتی می زارن فقط اسمش میاد!
سایت من که خیلی احتیاج داره اما هنوز دارم می گردم!
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من نصب کردم این ارورو داد:
Warning: XML error in E:\AppServ\www\ninjavo\media\install_46eb0b13776ef \mod_dtreemenu.xml: EXTRAPARAMS not permitted within MOSINSTALL
Fatal: Installer error with E:\AppServ\www\ninjavo\media\install_46eb0b13776ef \mod_dtreemenu.xml: module already installed
ماژول رو قبلا نصب كرده ايد !
ابتدا حذفش كنيد ( اگه معمولي نشد ، از پوشه ي modules و ديتابيس دستي حذفش كنيد ) سپس دوباره نصبش كنيد.
[quote author=مجید link=topic=8686.msg48659#msg48659 date=1189599842]
روی چه نسخه ای نصب کردید ؟؟؟ من از همین استفاده می کنم البته ..
آیا آموزش این ماژول رو هم خوندید ؟؟
نسخه مامبو چیست ؟؟
[/quote]
با سلام
مشکلی نداره و درست کار می کنه. اما من این منو رو میخواستم تا دیگه زیر منو نسازم و این منو به طور اتوماتیک بخشها رو تبدیل به فولدری با علامت + کنه تا با کلیک روی اون زیرمجموعه ها نمایش داده شوند اما فکر میکنم این منو این امکان رو نداره و باید حتما زیرمنو داشته باشیم. :-\
بله دوست من این ماژول حتما باید برایش زیر منو ساخته بشه
برای اینکه بخواهی بخش ها و مجموعه ها رو هم نشون بدی ماژولی هست اما من شخصا پیشنهاد می کنم که از این ماژول به جای اون استفاده کنی یک مقدار وقت میزاری و منوی ها را درست می کنی اما
خیلی بهتر از اون ماژول هست که گفتم به هر حال اگر خواستی اسم اون یکی رو هم برات می زارم اینجا تا استفاده کنی
اسمش رو بگید لطفا شاید خوب باشه
این حا رو ببین
و این گزینه را
MosCmenuTree فکر می کنم همون باشه که شما می خواهید
ممنونم. واقعا منوی خوبی هست و امکانات خوبی داره.نقل قول:
MosCmenuTree فکر می کنم همون باشه که شما می خواهید
اما دو تا مشکل کم اهمیت رو میگم . اگه حل شد که خیلی خوبه .
همون طور که میدونید دو تا تنظیم اینطوری داره:
Sect ID
Cat ID
1 _ وقتی آی دی بخش ها رو ست میکنم در منو بخش ها نمایش داده نمیشن و فقط مجموعه های پر همراه با علامت + و آیتم زیرمجموعه اون نشون داده میشه طوری که میشه روی آیتم کلیک کرد.
یعنی در واقع یک مرحله پایین تر از منوی درختی سایت شما. یعنی ایتم به جای مجموعه و مجموعه به جای بخش نمایش داده میشه.
روی چه مامبویی نصب کردی ؟؟
4.6.1
MosCmenuTree is a module which enables display of a menu in a tree type format. It supports several variations including List, ByCat, and JSCook menu. Style options include: hbr, hbl, hur, hrl, vbr, vbl, vur, and vrl. This module also able to notice for the new or update item and display “new” or “upd”.
Note: The installation is easy, but don’t forget to publish the module and set the parameter by entering the value of Section ID to display in the menu tree.
خوب ، من این رو خوندم اما چه ربطی به مشکل ما داره ???. منظورتون این هست که این توانایی رو نداره؟
من آیدی بخش ها رو وارد کردم.
ببین این آی دی بخش رو می دی محتوای این بخش رو نشون میده ظاهرا
پس قابلیت نمایش بخشها رو به صورت پوشه نداره.
دقیقا یادم نیست اما ظاهرا که داشت
اگر هم نداره خب جسجو کن نمونه های دیگه روبدست بیار یک بهت ایده که دادم
Warning: XML error in /home/mohammad/public_html/media/install_4757d1df52541/mod_dtreemenu.xml: EXTRAPARAMS not permitted within MOSINSTALL
Information: Tree Module Edit For persian Site Majid Hajian
سلام ، من هر کار می کنم باز هم این خطا رو میده ( البته خط اول رو منظورمه ) . لطفا رهنمایی کنین !
به ماژول های برید ببنید اسمش اومده یا نه ؟؟؟
باید نصب شده باشه الان
بله بله درسته ! اما نمی دونم چرا دفعات قبل اسمش نمیومد .
به هر حال ممنونم ازتون!
سلام
من نصب کردم اما باز این ارو را میده
Warning: XML error in /home/mysite/public_html/media/install_47768c0d315a6/mod_dtreemenu.xml: EXTRAPARAMS not permitted within MOSINSTALL
Fatal: Installer error with /home/mysite/public_html/media/install_47768c0d315a6/mod_dtreemenu.xml: module already installed
و طبق گفته شما از پوشه ماژول ها هم پاک کردم و در دیتابیس هم نبود و دوباره نصب کردم باز این ارور را میده ، از همین ماژولی که خودتون برای دانلود گذاشتید استفاده کردم
ممنون از شما
module already installed
هنوز همچین ماژولی در فولدر ماژول ها هست باید برید و اونو دستی جذف کنید
ممنون
اما همانطور که گفتم من همه رو پاک کردم
ممکنه از خود ماژول باشه ؟
خیر
این ماژول بر روی سایت های زیادی نصب می باشد و بدون مشکل داره کار میکنه
دقت کنید که وقتی اطلاعات را از پوشه module حذف میکنید یک بار دوباره با ftp وارد شوید ببنید واقعا اطلاعات پاک شده
گاهی اوقات چون owner متفاوت است در ظاهر اطلاعات پاک میشن ولی بعد از مراجعه بعدی اطلاعات هنوز سرجاشون هستند
من چندین بار چک کردم اما اثری از این ماژول نبود
اگر خواستید خودتون هم ببیند ، این ماژول در لوکال هم نصب نشد و همین ارور را میداد