-
Error در lightbox
سلام, من از lightbox kheili استفاده کردم و هیچوقت هم مشکلی در نصب و راه اندازیش نداشتم. ولی این دفعه این ارور رو میده
کد:
Fatal error: Call to undefined function: imagecreatefromjpeg() in /home/fara/public_html/england/mambots/content/lightThumb/class.img2thumb.inc on line 136
من این سرور رو تازه گرفتم وفکر میکنم که این بخاطر ورژن جدید PHP 5.2.4 باشه. ایا کسی با این مشکل تا بحال روبرو شده?
ممنون
-
پاسخ : Error در lightbox
مشکل به پرمیشنها بر میگرده
فولدر mambots/conten/ ... رو 777 کن درست میشه
-
[quote author=محمد link=topic=8779.msg48991#msg48991 date=1189939559]
مشکل به پرمیشنها بر میگرده
فولدر mambots/conten/ ... رو 777 کن درست میشه
[/quote]
اگه همیشه 777 باشه ایراد داره؟
-
-
محمد جان Persmission هارو تغییر دادم, ولی درست نشد. تو لاین 136 موقعی که میخواد از عکس thumbnail بسازه این error رو میده
کد:
case "jpg":
$orig_img = imagecreatefromjpeg($filename);
break;
case "png":
$orig_img = imagecreatefrompng($filename);
break;
}
-
با نسخه PHP 5.2.4 مشکلی نداره .. الان ما خودمون از همین نسخه استفاده میکنیم
چک کنید ببینید تابع imagecreatefromjpeg فعاله رو هاستتون ؟
-
رادمهر جان منم همین فکرو میکنم, فقط میخوام از این مطمئن شم که این بخاطر تنظیم نبودن یک ستینگ روی سروره? ایا میشه خودم چک کنم که ببینم فعاله یا نه?
-
از طریق PHPINFO میتونید این اطلاعات رو بدست بیارید
-
phpinfo() رو نگاه کردم, اسمی از imagecreatefromjpeg پیدا نکردم. ایا تابع دیگهای هست که با این مرتبط باشه? من رو این سرور مشکل نصب داشتم, وقتی مشکل رو گزارش دادم PHP رو از 5.2.4 به 4.4.7 downgrade کردن, مشکل نصب حل شد, ولی حالا این مشکل بوجود اومده
-
سایز عکسی که میدی به چه صورتی هست؟
لینک سایت رو بزارید لطفا
-
محمد جان. مشکل حل شد, همونطوری که فکر میکردم مشکل از PHP 4.4.7 بود. امروز که upgrade کردن به PHP 5 فعلا هم مشکل لاگین حل شده هم مشکل این مامبوت. خیر سرشون مثلا سرور خصوصیه الان بیشتر از یه هفتس که باهاشون درگیرم
-
لایت باکس و پرمیشن
سلام
وقتی تمام پوشه های mambots و content و lightThumb و thumbs رو روی 777 ست کردم مشکل ارور لایت باکس حل شد و تصاویر رو درست مثل لوکال ایجاد کرد. اما سوال اینکه این کار مشکل امنیتی داره . حالا باید چی کار کنم. در ضمن وقتی فقط پوشه content رو 777 کردم مشکل حل نشد.
-
من متوجه شدم که فقط پوشه thumbs باید 777 باشه. اگر همیشه 777 باشه امنیت به خطر میفته یا اینکه این پوشه زیاد مهم نیست؟
-
-
من این کامپوننت رو نصب کردم ارور
کد:
Notice: Undefined offset: 4 in /var/www/vhosts/oneplus.ir/httpdocs/mambots/content/lightThumb.php on line 129
رو میده کسی میدونه باید چی کار کنم ???
-
محمد جان شما از چه نسخه LightThumb در حال استفاده هستید ؟ در حال حاضر نسخه 1.4 منتشر شده. در صورتی که از همین نسخه استفاده می کنید نام کاربری + کلمه عبور کنترل پانل وب سایت و مامبو رو به صورت خصوصی ارسال کنید تا بررسی بشه.
موفق و پیروز باشید
یا علی
-
[quote author=mahmooood link=topic=8779.msg53980#msg53980 date=1194898970]
من این کامپوننت رو نصب کردم ارور
کد:
Notice: Undefined offset: 4 in /var/www/vhosts/oneplus.ir/httpdocs/mambots/content/lightThumb.php on line 129
رو میده کسی میدونه باید چی کار کنم ???
[/quote]
سلام ، منم همین ارور رو دارم ، البته لایت باکس به خوبی کار می کنه ، اما خوب اگه بشه این ارور رو برطرف کرد خیلی بهتر میشه ، از همون ورژنی هم استفاده می کنم که توی سایت معرفی شده ( [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ) . ممنون میشم راهنمایی کنین
-
چه جالب! یه مامبوت هست به نام JFlexImages ، تقریبا شبیه همین لایت باکس هست ، شایدم کاملتر ، من نتونستم در عمل ازش استفاده کنم ، اما حداقل مزیتش این بود که وقتی همزمان با لایت باکس فعالش کردم این ارور از بین رفت! ظاهرا هیچ مشکلی هم برا لایت باکس به وجود نیومده!
-
دوستان شما می توانید تنها با تغییر مقدار A $temp[4] A به عدد1 این مشکل را برطرف نمایید