همه چیزو به دقت انجام دادم و درست هم عمفل می کنه اما این error نمی دونم چیه؟
Notice: Undefined offset: 4 in E:\PARSDATA\users\webadmin\riwlorg\khabar.riwl.org \www\mambots\content\lightThumb.php on line 129
می شه راهنمایی کنید؟
نمایش نسخه قابل چاپ
همه چیزو به دقت انجام دادم و درست هم عمفل می کنه اما این error نمی دونم چیه؟
Notice: Undefined offset: 4 in E:\PARSDATA\users\webadmin\riwlorg\khabar.riwl.org \www\mambots\content\lightThumb.php on line 129
می شه راهنمایی کنید؟
مراحلی رو که شما از لایت باکس استفاده کردید رو بنویسید
این مامبوت رو از کجا دانلود کردید؟
از سایت مامبو دانلود کردم
مراحل: 1- نصب مامبوت
2- ادیت کد ها
3- انتشار مامبوت و عدم انتشار mosimg
4- آپلود عکس
5- درج عکس در متن
روی لوکال هم همین مشکل رو باهاش دارید؟
استاد اصلا روی لوکال نصب نکردم. من با دریم ویور کار می کنم و هر کاری کردم تا حالا موفق نشدم روی لوکال مامبو رو نصب کنم . حالا از این قضیه گذشته : خیر ! من اصلا روی لوکال نصب ندارم که چنین چیزی رو بتونم چک کنم. حالا چه بایدکرد.؟ اصلا این ارور مربوط به چی میشه استاد؟
ممنون
username + password مامبو و هاست رو ارسال کنید چک میکنم !
سلام
لطفا یکبار دیگه و با دقت آموزش استفاده از Lightbox رو مطالعه کنید !
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
البته چون هاست شما کاملا سازگار نیست این کار از طریق مدیریت مامبو انجام پذیر نیست و میبایست از طریق phpmyadmin این order ست بشه ...نقل قول:
توجه داشته باشید که مامبوت LightThumb در لیست مامبوت ها اول از همه قرار گرفته باشد. معمولا در لیست مامبوت ها MOSImage اول از همه قرار گرفته و شماره چینش(order) آن هم 1000- است. شما بایستی این شماره را به عددی دیگر مثل 2 تغییر دهید و دکمه ذخیره چینش(save order) را بزنید تا بتوان LightThumb را به اول لیست آورد.
یا علی
ممنون! :'(
من هم روی سروزم این ارور راغ دارم البته چینش را هم از دیتا بیس درست کردم
و لایت باکس من درست کار میکنه فقط ای پیغام را هم میده
روی لوکال این مشکل را نداشتم
چه باید کرد ؟
آیا هیچ راهی نیسا که این ارور نشان داده نشه ؟
آیا هیچ راهی نیست که این ارور نشان داده نشه ؟
لینک سایت + آدرس یک فایل که تابع phpinfo در اون باشه رو لطفا برای من ارسال کنید
یا علی
درود جناب فیروزمندان
من هم این مامبوت را نصب کردم و همانگونه که فرموده اید جای آن را بالاتر از mosimage آوردم ولی همین مشکل بالایی یعنی تنها نمایش یک ناخنک عکس در صفحه و زمانیکه روی ناخنک میزنم عکس بزرگ شده را در یک صفحه جدید نمایش میدهد را دارم.
من از درون دیتابیس شماره ردیف mosimage را 13 یعنی یکی بعد از آخرین مامبوت گذاشتم و شماره این مامبوت را ابتدا 1 و زمانیکه کار نکرد به همان -10000 عوض کردم منتها بازهم کار نمیکند. میتوانید از لینک زیر مشاهده فرمایید>
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
که همان پیام خطای بالا را میدهد. خیلی هم در تارنماهای دیگر گشتم ولی رفع اشکال نشد. سپاسگزار میشوم اگر راهنمایی فرمایید.
اگر نیاز است و زحمتی نیست بفرمایید تا برایتان واژه عبور سی پنل و تارنما را بفرستم تا بهتر بتوانید چاره جویی کنید.
با سپاس از مهر همیشگی شما.
فرهاد.
با پوزش از شما.
مشکل را پیدا کردم. من یک کامپوننت آجاکس دیگری هم نصب دارم که چون کدهای آن پیش از این یکی لود میشوند مزاحم لود شدن این کدها میشوند. برای همین از این کامپوننت دیگر بهره گیری نمیکنم و پاکش کردم.
دوباره ببخشید که تاپیک را بالا آوردم.
شرمنده ام که دوباره مزاحم می شم اما نمی شه مشکل رو بالاخره یه جوری حل کرد؟!؟
سلام
پیمان جان مواردی که در پست های قبل گفتیم رو اگر با دقت انجام بدی مشکلت قطعا حل میشه .
یا علی
واقعا نمی شه ...می خوایید براتون پسورد و این ها رو بفرستم تا چک بفرمایید؟