بعد از ورود کاربر منوی کاربری نمایش داده نمی شه ؟ چی کارش کنم؟
نمایش نسخه قابل چاپ
بعد از ورود کاربر منوی کاربری نمایش داده نمی شه ؟ چی کارش کنم؟
چك كنيد ببنينين ماژول منوي كاربري رو منتشر كرديد ؟ ( در موقعيت مناسب ) . از مديريت منوي كاربري هم منو هاش رو چك كنيد كه منتشر شده باشه .
هم ماژول منتشر شده هم منو هاش اما منو بعد از ورود اعضا هیچ تفاوتی نمی کنه و نمایش داده نمی شه
لطفا لینک سایت رو بزارید و یک کلمه کاربری و رمز برای تست هم بسازید و بگدارید تا تست کنیم
در ضمن یک لطفی کنید بگید در چه موقعیتی هم این منو رو منتشر کردید مثلا user1 یا ...
user : test
pass : test
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
منو هم تو همون محل پیش فرضشه
اصلا منوی کاربری شما هیچ آیتمی داره؟
ببینید چینش آیتم های منو 99999 نباشه
[quote author=نوید link=topic=9143.msg50711#msg50711 date=1191442671]
اصلا منوی کاربری شما هیچ آیتمی داره؟
ببینید چینش آیتم های منو 99999 نباشه
[/quote]
نه چینششم درسته در واقع اصلا تغییری داده نشده فقط یه دفعه اینحوری شد
هیچ تغییری داده نشده همه گزینه هام کاملا درسته نمی دونم واقعا چرا انجوری شده
شما یک منوی دیگه ایجاد کنید و همه ی آیتم های منویی که توی منوی کاربری میخواین باشه رو دوباره توش ایجاد کنید
آخر سر برید توی ماژول های سایت و تو تنظیمات ماژول منوی کاربری منوی جدید رو برای نمایش انتخاب کنید
این کارو هم کردم اما این منو هم مثل منوی کاربری عمل می کنه و قتی login می کنی فقظ اسم منو رو نمایش می ده و دیگه آیتم هاشو نشون نمی ده
سلام من هم همین مشکل رو دارم چیکار کنم ؟
سلام. مثل اینکه راحت ترین راه اینه که :
[quote author=رادمهر link=topic=9143.msg50919#msg50919 date=1191676013]
شما یک منوی دیگه ایجاد کنید و همه ی آیتم های منویی که توی منوی کاربری میخواین باشه رو دوباره توش ایجاد کنید
آخر سر برید توی ماژول های سایت و تو تنظیمات ماژول منوی کاربری منوی جدید رو برای نمایش انتخاب کنید
[/quote]
همچنین می تونید "[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]"را هم بررسی کنید.
در ضمن لطفا قوانین سایت را رعایت کنید و تاپیک های قدیمی را مجددا بالا نیارید ;)
یــــــــــــــــــــاعــ ـــــــــــــــلی
سلام انجام دادم این کارا رو ولی نشد.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
test
test
سلام. احتمالا اگر خودتون به اون منو را ساخته باشید و منو و ماژول کاربری قبلی نباشه، باید مشکل حل بشه. شما اصلا اون منو و ماژول پیشفرض را پاک کنید یه بار کامل و خودتون از اول بسازید! ببینید درست میشه یا نه.
یــــــــــــــــــاعــــ ـــــــــــلی
منو رو بلدم ماژول رو چطوری بسازم ؟
سلام. شما از مدیریت مامبو که می روید به مدیریت منوها، وقتی دکمه "جدید" را می زنید،دو تا فیلد هست که یکیش نام منو و دیگری نام ماژول هست. در همون قسمت هم به عنوان توضیح نوشته که :
بنابر این پس از ساخت منو، ماژولی با همان عنوانی که در هنگام ساختن وارد نمودید، در قسمت ماژول های بخش کاربری ایجاد می شه که باید برید و در موقعیت مناسب منتشرش کنید.نقل قول:
هنگام ساخت منوی جدید یک ماژول با نام عنوان منو و از نوع mod_mainmenu در بخش ماژول ها به طور خودکار ساخته می شود *
یــــــــــــــــــاعــــ ـــــــــــــلی
شما با یک سیستم دیگه هم تست کردید ؟
منظور سیستم کاربر هست.
با یک سیستم دیگه و یک مرورگر دیگه تست کنید ببینید این مشل هست ؟
اگر بود به Trusted sites اضافه کنید ، باز هم تست کنید.
بله در سیستم دیگری هم تست کردم همین بود
این که فرمودید چی هست ؟
Trusted SItes ؟
تنظیمات Internet Explorer یا فایر فاکس
در IE :
کد:Tools -> Internet Oprions -> Security -> Trusted Sites ...