چطوری میشه قسمتی رو ایجاد کرد که بازدید کنندگان بتوانند در پایان هر مطلب نظر خود را وارد کنند... (به چه چیزی نیاز است؟)
نمایش نسخه قابل چاپ
چطوری میشه قسمتی رو ایجاد کرد که بازدید کنندگان بتوانند در پایان هر مطلب نظر خود را وارد کنند... (به چه چیزی نیاز است؟)
سلام
دوست عزیز خواهش میکنم قبل از ارسال تاپیک در انجمن و سایت جستجو کنید . آخرین فایل آپلود شده در سایت برای همین منظور هست ...
یا علی
اگه امکانش هست لینکش رو قرار بدهید.
نه خیر امکانش نیست!
وارد سایت مامبو لرن بشید و پیدا کنید. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] اسمش هم آکو کامنت هست.
چه قدر خوش اخلاق ... میرم دنبالش اگه پیدا نکردم، لطفا یکی که خوش اخلاقه جوابمو بده !
من خیلی خوش اخلاق هستم جانم!
موضوع اینه که میخام خودت پیدا کنی که با نقشه سایت مامبو لرن آشنا بشی، و بتونی به خوبی ازش استفاده کنی.
;)
اسمش Akocomment هست. حتما پیدا میکنی.
کامپونت رو دانلود و نصب کردم، بعدش یک بار در فایل index تغییر ایجاد کردم ولی فرقی نکرد. اگه یک نفر پیدا بشه تغییرات مورد نیاز رو برام انجام بده ممنون می شم. (به خصوص شما آقای فیروزمندان). چون می ترسم هر چی دارم یک دفعه بپره.
سلام
باید مامبوت اون رو هم نصب کنی
بعد راه می افته
ارسال نظر شامل یک مامبوت و یک کامپوننت هست، اگر فقط کامپوننت رو نصب کردید، مامبوت رو هم نصب کنید.
دوستان عزیز
اشتباه نکنید . کامپوننت جدید نیازی به نصب مامبوت نداره !
تنها اگر از AkoComment استفاده میکنید نیاز به نصب مامبوت AkoComment دارید .
یا علی
منظورتون از کامپوننت جدید کدومه... لطفا لینک دانلودشو بدهید (با قبلی نتونستم کار کنم)
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
کامونت جدید رو نصب کردم ... فایل index.php رو هم تغییر دادم، ولی قسمت نظر شما نمایش داده نشد.
حالا باید چیکار کنم ؟؟؟
user & pass رو بفرستید تا چک کنم و اشکال کارتون رو بگم .
یا علی
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مشکل حل شد .
یا علی
سلام
خسته نباشيد
اگه بزرگواري توضيح بده اين قسمت رو چطوري ميشه برداشت ممنون مي شم.
با تشکر
آيدين
Powered by AkoComment 2.0 !
Developed By Mambolearn.Com
سلام
لطفا قوانین انجمن رو رعایت کنید و در انتخاب نام مناسب برای تاپیک دقت بیشتری کنید.
فایل های این کامپوننت توسط تیم مامبولرن کد شده و امکان ایجاد تغییرات نیست.
برای تغییر و استفاده در این کامپوننت میتونید از نسخه انگلیسی اون استفاده کنید.
آخ من هم همین مشکل رو دارم...آقای فیروزمندان ممکنه بفرمایید چکار کنم؟ دستورات رو انجام دادم، اما کامنت پایین مطالب نیومده هنوز. راهنمایی می فرمایید؟
شما در صورت استفاده از كامپوننت تغيير يافته توسط مامبولرن نميتونيد تغييري در اون بديد. مگر اينكه نسخه انگليسي رو دانلود و نصب كنيد.
سیامک جان مرسی از پاسختون.
اما من این کامپوننت رو از سایت مامبولرن گرفتم. بعد هم رفتم تنظیماتش رو توی کامپوننت ها درست کردم و ایمیل خودم رو گذاشتم.
منظورت همین بود؟ متوجه نشدم!
چرا ما ایرانی ها هنوز فرهنگ اوپن سورس برای ما جا نیوفتاده
عده زیادی باز می گن چرا شما فایل ها رو کد میکنید
من الان دستم در رفته نشستم دارم جواب می دم
و حداقل چیزی که از شما خواستیم همون یه لینک هست
ولی شما به اونم نمی خواین رحم کنید
ما فایل رو کد کردیم می خوان لینک رو ور دارن اگر کد نمی کردیم چیکار می کردید خدا می دونه
سلام.
جناب iranbs شما خودتون یک ایرانی هستید و مطمئنا فرهنگ Open Source نیز برای شما جا نیوفتاده. چرا که اگه جا میوفتاد شما فایل ها رو کد نمیکردین. همونطور که نویسنده اولیه فایل رو کد نکرده و شما زحمت کشیدید و تغییراتی دادین شاید من نوعی هم بخواهم زحمت های شما رو یه کوچولو ادیت کنم و Developed by x رو زیرش بزنم همونطور که شما زدید! اما شما با کد کردن اون فایل قضیه Open Source رو کاملا منتفی کردید.
پس لطفا دم از Open Source بودن نزنید و با جرات بگوئید که انحصار ایجاد کردید و User مجبور به تبلیغ کردن برای Mambolearn میباشد.
باز هم از زحماتتون کمال تشکر رو دارم
سلام
فرشاد جان نظر شما رو به مطالعه قوانین GPL جلب میکنم . به نظر میاد قوانین GPL رو درست مطالعه نکردید .
کد کردن فایلهایی که توسط ما تغییر کردند هیچ مغایرتی با GPL و یا قوانین دیگه نداره .
یا علی
لايسنس مامبولرن : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزيز
شما هم ميتونيد كامپوننت ها ، ماژولها ، مامبوتها و هك هاي مامبو رو از سايت هاي ارايه دهنده دانلود كنيد و اونها رو فارسي كنيد و تغيير بديد و در زير اون عنوان Developed By x رو اضافه كنيد. ما تا هر زماني كه تشخيص بديم از فايلهاي ما سو استفاده ميشه ، فايلهاي خودمون رو كد ميكنيم.
اگر فايلي رو فارسي كرديد و تمايل داشتيد بدون كد ارايه بديد ميتونيد اون رو براي ما ارسال كنيد تا بعد از تاييد توسط ما براي دانلود قرار بگيره.
سلام.
متاسفانه من لايسنس رو مطالعه نکرده بودم. درسته. شما براي خود قوانيني داريد و ما ملزم به اجراي آن هستيم.
من از بابت حرفم عذر خواهي ميکنم.
بازم از زحماتتون تشکر ميکنم.
بدرود