کمک در تنظیم و فارسی سازی قالب
با سلام
من یه قالب رو انجمنم نصب کردم ولی با اینترنت اکسپلرر مشکل داره و صفحه به هم ریخته می شه ولی با موزیلا نه خوبه یکی از دوستان گفتش فارسی نیست که این مشکل رو داره درسته ؟
برای فارسی سازی من تغییرات رو اعمال کردم ولی بازم درست نشد چیکار باید بکنم ؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
باتشکر
پاسخ : کمک در تنظیم و فارسی سازی قالب
من با ie7 مشکلی ندیدم به جز منوها که فارسی نشدن و بلعکس هستن
با سلام
دوست عزیزم با ورژن 6 مشکل داره
من متاسفانه ie6 ندارم
لطفا یک تصویر بزارید
با سلام
بفرمایید دوست عزیز این هم دوتصویر از مشکل قالب هم وسط صفحه و هم آخر صفحه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و
قالب را برای من ارسال کنید تا بررسیش کنم
ممنون دوست عزیز اطلاعات رو براتون ارسال کردم
باتشکر
فایل های را جایگزین نمایید
شما اصلا این قالب را فارسی نکرده بودید:
1- منوها سمت چپ بود
2- جدول ها چپ چین بودند
3- فونت ها tahoma نبود
کارهای بالا همه انجام شد
با سلام
واقعا ممنون دوست عزیز نمی دونم چطوری جبران کنم
باتشکر
Hosseini
باسلام
دوست عزیز هنوز مشکل به هم ریختگی هست
این عکسشه
باتشکر
آخرین ارسال سوالات قبل از خرید را حذف کنید ببینید درست میشه
شاید مشکل از بزرگی بیش از حد اخرین ارساله
دوست عزیز باز هم نشد با ie7 و فایرفاکس مشکل نداره فقط ie 6 ایراد داره
باتشکر
ذوست عزیز هنوز مشکل هست
یک سوال داشتم من الان سایز فونت هارو عوض کردم ولی هرجی می گردم محل تغییر سایز فونت سر تیتر انجمن ها رو پیدا نمی کنم ( مثل تبتر همین سایت که نوشته .اطلاعیه ها . Mambo . Mambo 3rd Party Addons )
با تشکر
Hosseini
** دو پست شما یکی شد ! از ارسال اسپم خودداری کنید !
دوست عزیز شما می فرمایید از ارسال اسپم خودداری کنیم ولی از 5 شنبه هنوز هیچ پاسخی به من داده نشده
البته نوید عزیز خیلی زحمت کشیدند و قالب رو برام ردیف کردن که از ایشون تشکر می کنم ولی الان سایت من فقط به خاطر همین ایراد هنوز بسته است ممنون می شم راهنمایی نمایید تا این هم برطرف بشه و سایت رو راه بندازم
باتشکر
سلام
دوست گرامی شما نباید انتظار داشته باشید که همه ی کار هارو براتون مجانی انجام بدن
آقا نوید هم گرفتاری های خودشون رو دارند :)
به نظر من شما به تیم یا به صورت شخصی به خود ایشون سفارش انجام این کار رو بدید...
یا علی
بعضی اوقات توقعات باید متناسب باشه !
نقل قول:
20 ) انجمنهای مامبولرن برای پاسخ گویی به مشکلات کاربران و کمک به ایشان فعالیت میکند، اما در صورت عدم پاسخ دهی به یک سؤال مسئولیتی متوجه ناظرین انجمنها و مدیران سایت نخواهد بود.
یا علی
باسلام
دوست عزیزم فرمودند( مجانی ) باید بگم کسی درخواست انجام این کار را به صورت رایگان نکرد من در این تایپ اعلام کردم که این قالب مشکل داره با ie 6 و دوست عزیزم نوید لطف نمودند و قالب رو برام فارسی کردند که من همین جا از این عزیز واقعا تشکر می کنم و ممنون زحمات ایشون هستم وگرنه کسی توقع انجام کار مجانی ندارد.
دویت عزیز فیروزمندان هم فرمودند که توقعات متناسب فکر نمی کنم درخواست یک راهنمایی توقع بی موردی باشد . اینجا یک انجمن پشتیبانی smf است من هم تو قع بی موردی نکردم فقط اعلام کردم که در صورت امکان من رو راهنمایی کنید .
با تشکر از دوستان عزیز
Hosseini
سلام
صحبت من بخاطر ارسال اسپم و پستهای پشت سر هم بود !
در هر صورت امیدوارم بعد از این شاهد ارسال اسپم از طرف شما نباشیم !
یا علی