سایت maktabnet.net
وقتی در سایت عضو می شوی، پس از باز کردن لینک ایمیل تأیید، نمی شود در سایت LOGIN شد.
پس از LOGIN شدن می نویسد 1 عضو حاضر است ولی عملاً منوی کاربری باز نمی شود.!!!
چرا؟
:'(
نمایش نسخه قابل چاپ
سایت maktabnet.net
وقتی در سایت عضو می شوی، پس از باز کردن لینک ایمیل تأیید، نمی شود در سایت LOGIN شد.
چرا؟
بهتر بود یه کاربر تست برا اینکار میساختین
[quote author=alizali link=topic=9556.msg52245#msg52245 date=1192998692]
بهتر بود یه کاربر تست برا اینکار میساختین
[/quote]
منظورتون چیه؟
خوب چند تا ساختم و تست کردم نشد.....
سلام
یوزرنیم + پسورد هاست + مامبو رو به صورت خصوصی ارسال کنید چک میکنم
یا علی
سلام
هاستی که شما گرفتید 50 مگ هست ... در حال حاضر شما بیشتر از 50 مگ استفاده کردید و ... ابتدا این مورد رو حل کنید .. ( یا فضا رو بیشتر کنید و یا فایلهای اضافی - درصورت وجود - حذف کنید )
لطفا ابتدا این مشکل رو حل کنید تا امکان تست فراهم بشه ...
یا علی
[quote author=فیروزمندان link=topic=9556.msg52449#msg52449 date=1193230385]
سلام
هاستی که شما گرفتید 50 مگ هست ... در حال حاضر شما بیشتر از 50 مگ استفاده کردید و ... ابتدا این مورد رو حل کنید .. ( یا فضا رو بیشتر کنید و یا فایلهای اضافی - درصورت وجود - حذف کنید )
لطفا ابتدا این مشکل رو حل کنید تا امکان تست فراهم بشه ...
یا علی
[/quote]
ممنون از تذکرتون. البته ابن هاست داستان ها داره. من یه هاست 2 گیگی داشتم که .... داستانش بماند.
OK من میگم دوستان ظرفیتشو بیشتر کنن فقط یه سوال...
آیا فایل های CORE که تو هاست ساخته میشه اضافه هست یا مورد استفاده مامبو هستن؟ هم تو ROOT می سازه هم تو Administratir
میشه پاکشون کرد؟
اونها رو پاک کن
دلیل تشکلیل این فایهلی core چی هستند
خیلی هم حجیم می شوند
[quote author=alizali link=topic=9556.msg52464#msg52464 date=1193242742]
اونها رو پاک کن
دلیل تشکلیل این فایهلی core چی هستند
خیلی هم حجیم می شوند
[/quote]
یعنی با خیال راحت پاک کنم؟....
بله
کار خودم من اینه که هر دو سه روز یه بار پاکشون کنم
[quote author=javad81 link=topic=9556.msg52240#msg52240 date=1192996456]
سایت maktabnet.net
چرا؟
[/quote]
اين دقيقا همين مشكلي هست كه منم باهاش مواجه شدم :'(
نكته مهم اينه كه اين مشكل فقط تو IE اتفاق ميوفته ، يعني من وقتي با Firefox تست كردم مشكلي نبود اما تو IE ...
ممنون ميشم اگر كمك كنين
منم این مشکل رو دارم هنوز هم به نتیجه ای نرسیده ام .
کاربران تماس میگیرن و میگن نمی تونن وارد شن ولی توی سایت دیده میشند . فقط و فقط هم با IE این اتفاق می افته .
اگه میشه راهنماییم کنید . ممنون .
چک کنید ببینید اگر فیلد به خاطر داشتن کلمه عبور رو تیک بزنن و لاگین کنن باز هم این مشکل پیش میاد ؟
این مشکل در IE7 هست یا 6 ؟
یا علی
[quote author=فیروزمندان link=topic=9556.msg52986#msg52986 date=1193825187]
چک کنید ببینید اگر فیلد به خاطر داشتن کلمه عبور رو تیک بزنن و لاگین کنن باز هم این مشکل پیش میاد ؟
این مشکل در IE7 هست یا 6 ؟
یا علی
[/quote]
سلام
اگر تيك زده بشه اين مشكل بوجود نمياد
البته من با IE6 امتحان كردم
لینک سایت + یوزر نیم و پسورد تست رو لطفا اینجا قرار بدید .
[quote author=فیروزمندان link=topic=9556.msg53079#msg53079 date=1193909664]
لینک سایت + یوزر نیم و پسورد تست رو لطفا اینجا قرار بدید .
[/quote]
username: org
pass: 123456
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
هر چی گشتم شاید مشکلی پیدا کنم نشد ;)
اینم screen shot با IE
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[quote author=فیروزمندان link=topic=9556.msg53332#msg53332 date=1194164088]
هر چی گشتم شاید مشکلی پیدا کنم نشد ;)
اینم screen shot با IE
[/quote]
سلام :)
خيلي عجيبه ، من هر كاري ميكنم اين مشكل وجود داره . فقط وقتي برطرف ميشه كه گزينه مرا به ياد داشته باش تيك بخوره .
در غير اين صورت مشكل همچنان باقيه !
اينم screen shot
سلام مهدی جان
آنتی ویروس و فایروال رو خاموش کنید .
تنظیمات IE رو Default ست کنید
دوباره سعی کنید .. ببینید باز هم مشکلی هست ؟
یا علی
[quote author=فیروزمندان link=topic=9556.msg53350#msg53350 date=1194185761]
سلام مهدی جان
آنتی ویروس و فایروال رو خاموش کنید .
تنظیمات IE رو Default ست کنید
دوباره سعی کنید .. ببینید باز هم مشکلی هست ؟
یا علی
[/quote]
مخلصم :)
بله متاستفانه بازم همون مشكل وجود داره
این قائله سر دراز دارد...
برا من که نه با تیک زدن درست میشه نه تو IE, MOZILA نه ...
!!!
بابا اصلاً عضویت نخواستیم!!!
مامبو از این نظر کاملا تست شده .
پس مشکل بر میگرده به کامپیوتر شما - تنظیمات شما - سرور شما و ....
لینک سایت شما ؟
یا علی
آقاي فيروزمندان من الان اينو تو ويندوز ويستا هم تست كردم ، بازم همين مشكل وجود داره
اسکرین شات منو ببینید . من از اینجا بدون هیچ مشکلی وارد سایت شدم و لاگین کردم . هم در فایرفاکس و هم در اینترنت اکسپلورر
فقط کانکشن و pc ما متفاوت هست . پس مشکل باید از همین قسمت ها باشه ...
[quote author=فیروزمندان link=topic=9556.msg53464#msg53464 date=1194270144]
اسکرین شات منو ببینید . من از اینجا بدون هیچ مشکلی وارد سایت شدم و لاگین کردم . هم در فایرفاکس و هم در اینترنت اکسپلورر
فقط کانکشن و pc ما متفاوت هست . پس مشکل باید از همین قسمت ها باشه ...
[/quote]
ok ;)
آره فكر ميكنم حق با شماست . چون من روي لوكال كه امتحان كردم درست بود . احتمالا ايراد از كانكشن باشه
ممنون :)
سلام. نمیدونم این بحث کهنه شده یا نه اما داستم توی فروم رو سرچ میکردم چون این مشکل برای من پیش اومده. من 2 تا سایت با مامبو دارم که تو یکیش لاگین میشه کرد اما تو دومیش نمیشه کرد!!!
انجا دیگه بحث سیستم و کانکشن نیستو چون از روی یک سیستم و یک کانکشن و یک سیستم عامل و ..... داره تست میشه.
مشکل از کجا میتونه باشه ؟
راستی یادم رفت آدرس سایت ها رو بذارم :
هردو یوزر test با پسورد test
ممنون
** دو پست شما یکی شد
سلام
هر دو سایت روی یک سرور هستند ؟
فقط در بخش کاربری لاگین نمیشه یا بخش مدیریت هم مشکل داره ؟
مشکل در سایت iraneconomics هست ؟
یا علی
خیر هردو روی یک سرور نیستند. و مشکل هم روی IranEconomics هستش. البته قبلا این مشکل نبود و من با همین سیستمی که الان نمیتونم وارد بشم، وارد می شدم
شرمنده یادم رفت ... توی بخش مدیریت لاگین میکنه فقط بخش کاربری لاگین نمیشه. اما توی مدیریت کاربرانی که آنلاین هستن رو لیست. یعنی اگه 2 3 مرتبه وارد بخش کاربری بشیم توی صفحه اول هیچ عکس العملی نشون داده نمیشه اما توی بخش مدیریت مثلا 3 نفر لاگین شدن..
** دو پست شمایکی شد
سلام
چک کنید ببینید در سرور چه تغییری صورت گرفته ؟
یا علی
چیو باید چک کنم؟ خود من که تغییراتی ندادم ممکنه که مثلا اونجایی که ازش هاست گرفتیم تغییراتی داده باشه؟
من به کلی گیج شدم یعنی باید دنبال چی بگردم اثلا متوجه نمیشم :(
سلام
با پشتیبانی هاستینگتون تماس بگیرید و بگید توی این چند روز اخیر چه تغییری در سرور دادند ؟ آپگرید ؟ تغییر ... ؟
یا علی
همین الان باهاشون تماس گرفتم و میگن هیچ تغییری توی 1 ماه اخیر ندادن. راهی هست که بشه فهمید آیا اروری چیزی فایر میشه و اونو دید؟ پشتیبانی هاستینگ میگه اگه ببینیم چه اروری میده میتونیم بفهمیم مشکل از کجاست
سلام
اگر از Cpanel استفاده میکنید Error log رو ببینید
البته ممکنه دستی چیزی رو Update نکرده باشند ولی سرور رو روی Auto Upgrade ست کرده باشند .
یا علی
نه از سی پنل ا ستفاده نمیکنم. سرور ویندوزه و پنلشم Helm 4 هستش. هاستینگ خوبی هم هستن NetSups .. تاحالا که باهاشون مشکل نداشتم. این قضیه برای من خیلی حیاتیه :(( چون تمام محتوای سایت محدود برای اعضا است و اگه اعضا نتونن لاگین کنن دیگه فاجعه! از 2 3 روز پیش که این مشکل پیش اومده سیل Email هاست که روانه شده و همه شکایت از این قضیه دارن .. لطفا اگه راهی هست دریغ نکنین :(
بالاخره بعد از حدود 13 ساعت کار کردن روی سایت مشکل من حل شد. ایرادی که داشت رو اینجا می نویسم شاید مشکل دیگران هم حل بشه.
مشل خیلی ساده بود! Encoding!!!! بله دقیقا فایل index.php روی root سایت با utf-8 انکود شده بود که با save کردن او با western و جاگزین کردن با فایل ایدکس قبلی مشکل حل شد!
نه ایراد از هاست بود نه از کامپیوتر نه از سیستم عامل نه مرور گرد و نه هیچ چیز دیگه.
"جوینده یابنده است" ;)