ميخوام كامپوننت rss مامبو 4.6.2 رو نصب كنم رو مامبوي خودم. چيكار كنم؟ هم در مورد فايل ها هم در مورد ديتابيس!
نمایش نسخه قابل چاپ
ميخوام كامپوننت rss مامبو 4.6.2 رو نصب كنم رو مامبوي خودم. چيكار كنم؟ هم در مورد فايل ها هم در مورد ديتابيس!
روي مامبو خودتون ؟
متوجه منظورتون نميشم !
شما مامبوتون رو آپگريد كرديد ؟
آره روي مامبوي خودم.
من مامبو رو دوباره نصب كردم اما فولدر كامپوننت هارو دلت نكرده بودم قبلش. رو مامبو قبلي هم كامپوننت rss رو پاك كرده بودم از رو خود مامبو.
حالا ميخوام دوباره كامپوننت خود مامبو فارسي رو نصب كنم.
مامبو شما چه نسخه ای هست ؟؟؟
4.6.2
کامپوننت RSS مامبو 4.6.2 به صورت مجزا وجود نداره . شما میبایست فایلهای فولدر مربوط به این کامپوننت رو zip کنید و به صورت دستی نصب کنید .
حتما قبل از اینکار از سایت backup بگیرید
ابتدا این کار رو در لوکال تست کنید
یا علی
rss نصب هستش اما تو خود سايت اثري ازش نيست. تو كامپوننت ها هستش خروجي سايت اما وقتي ميرم رو سايت مرورگر هيج rss اي تشخيص نميده. مشكل از چيه؟ [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
چک کنید ببینید Table های اون هم هست یا فقط فایلها وجود دارند !؟
خوشجالم که بالاخره یه سمپادی اینجا دیدم ;)
table نيستش. فقط فايل ها. چجوري table هارو ايجاد كنم ؟
(شما آشنايي خاصي با سمپادي ها دارين ؟)
شما چک کردید فایلهای کامپوننت RSS وجود داشت یا Syndicate ؟
یا هر دو ؟
در قسمت administration\components ? یا /Components/ ؟
تیبل ها هم با نصب یک مامبو بصورت مجزا میتونید export بگیرید و دوباره import کنید . چون این کامپوننت نصب کننده نداره ( چون کامپوننت پیشفرض هست ) ...
( خود من یه زمانی جزءشون بودم ( 8 سال ) که متاسفانه سمپاد تا پیش دانشگاهی بیشتر نداره ... )
یا علی
اسم تيبلش چيه؟
(خيلي خوشحالم كه شما هم سمپادي بودين. پس لطفا حتما باهام تماس بگيرين. يك موضوع خيلي مهم هستش در مورد سمپاد. به كمك شما نياز داريم. تو مسنجر لطفا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] )
کد:INSERT INTO `mos_components` (`id`, `name`, `link`, `menuid`, `parent`, `admin_menu_link`, `admin_menu_alt`, `option`, `ordering`, `admin_menu_img`, `iscore`, `params`) VALUES (17, 'Syndicate', '', 0, 0, 'option=com_syndicate&hidemainmenu=1', 'Manage Syndication Settings', 'com_syndicate', 0, 'js/ThemeOffice/component.png', 0, '');
يك پيغام ظاهر شده بالاي صفحه ي اصلي سايت ميگه شما مجاز به دسترسي نمي باشيد.
بعدش هم وقتي وارد لينك rss ميشم ميگه 404 not found . تو فلدر كش نيست.
ماژول syndicate رو منتشر کنید در صفحه اصلی مشکل حل میشه
یا علی
حالا شد اين :
خطا در ایجاد فایل خروجی سایت ، لطفا دسترسی پوشه Cache را بررسی کنید..
پرميشن كش رو چقدر كنم ؟
يك سوال ديگه هم اين كه تنظيمات خروجي سايت هر قدر عوض ميكنم تاثير نداره !
پرمیشین فولدر کش رو 777 کنید
اگر همچنان خطا رو دید از تنظیمات این کامپوننت علامت گذاری زنده: رو روی ---> خاموش بزارید
مثلا چه تغییراتی ؟ در چه مورد ؟
1. كامپوننت خروجي رو تنظيماش رو عوض كردم. اما فرقي نكرد. در واقع هنوز هم مينويسه ساخته شده با مامبو (google reader تست كردم) در صورتي كه من عوض كرده بودم.
2. عكس هارو نميندازه
3. متن ها رو پشت سر هم مينويسه. تفكيك پاراگراف نداره.