با سلام:
در صفحه تماس با ما، فاصله بين علائم (شماره تلفن، فكس، ساير اطلاعات و غيره) با توضيحات آن خيلي كم است و تقريباٌ متن به علائم چسبيده است. براي تنظيم فاصله بين متن با علامتها چه كار بايد انجام دهم؟
با تشكر

با سلام:
در صفحه تماس با ما، فاصله بين علائم (شماره تلفن، فكس، ساير اطلاعات و غيره) با توضيحات آن خيلي كم است و تقريباٌ متن به علائم چسبيده است. براي تنظيم فاصله بين متن با علامتها چه كار بايد انجام دهم؟
با تشكر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
شما باید قالبتون رو اصلاح کنید کد های استایل شیت قالبتون باید تغییر کنه.برای پیدا کردن اون باید تو پوشه templates به دنبال پوشه قالبتون بگردید و در پوشه css فایل template_css خودتون رو ادیت کنید .
من از قالب پيش فرض مامبو JA Sabina استفاده مي كنم اگر ممكن است دقيق تر و با جزئيات بيشتري راهنمايي كنيد.
عموما این کلاس ها هست بگردید در فایل css و تغییرات لازم رو بدید و اگر هم نبود ....کد:Classes a.category[page class suffix] div.componentheading[page class suffix] div.contact_email[page class suffix] input.button input.inputbox span.small[page class suffix] table.contentpane[page class suffix] td.contentdescription[page class suffix] td.sectiontableheader[page class suffix] td.sectiontableentry1 td.sectiontableentry2 td.contentheading[page class suffix] textarea.inputbox IDs: form#selectForm form#emailForm input#contact_name input#contact_email input#contact_subject input#contact_email_copy textarea#contact_text
کلاس های بالا مربوط به صفحه ی تماس با ما هست
من با برنامه css آشنايي چنداني ندارم آيا امكانش هست كه بيشتر توضيح بدهيد كه من بايد چگونه كدها را تغيير دهم تا فاصله بين آيكن ها با نوشته روبروي آن بيشتر شود.
دوست من توضیحات مفصل هست کاری که میتونم پیشنهاد بدم اینه که شما اول آموزش های مامبو رو حتما مرور کن
و بعد در انجمن یک گشتی بزن و بعدش یک کاری کن اگر نتونستی واقعا و نشد بگو تا کم کم با هم مشکل رو حل کنیم
جالا این کلاس رو در css پیدا کن و سپس این مورد رو توش اضافه کن
کد:table.contentpane } padding:5px; {
در پوشه css سه فايل css وجود دارد به نامهاي template_css - mambo - layout كه من در هيچ كدام از آنها كدهايي كه شما نوشته بوديد را پيدا نكردم و همچنين نمي دانم از چه طريق صفحه تماس با ما را ويرايش كنم و به كدهاي اين صفحه دسترسي پيدا كنم. اگر امكان دارد در اين مورد من را راهنمايي دقيق بفرماييد.
اگر نبود خودش رو در یکی از اون ها اضافه کنید
اگر نیست زیاد مهم نیست خودتون مثلا در mambo.css اضافه کنید
علاقه مندی ها (Bookmarks)