من یه هاست از مامبو سرور خریدم می خواستم مامبو رو به این سایت جدید منتقل کنم اما دیتا بیس را که بک آپ گرفتم ریستو در هاست جدید نمی شود !
می تونم پس و یوز بدم این کار را برای من انجام بدهید ؟؟

من یه هاست از مامبو سرور خریدم می خواستم مامبو رو به این سایت جدید منتقل کنم اما دیتا بیس را که بک آپ گرفتم ریستو در هاست جدید نمی شود !
می تونم پس و یوز بدم این کار را برای من انجام بدهید ؟؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
میتونید از phpmyadmin استفاده کنید و دیتابیس رو امپورت کنید کار سختی نیست
شما از phpmyadmin سایت خودتون بک آپ بگیر و در این سرور امپورت کن دیتابیس رو اول باید بسازی و بعد امپورت کنی در اون دیتابیس
SQL query:
--
-- Database: `irfiles_mambo`
--
CREATE DATABASE `irfiles_mambo` DEFAULT CHARACTER SET latin1 COLLATE latin1_swedish_ci;
MySQL said:
#1044 - Access denied for user 'dvdcloob'@'localhost' to database 'irfiles_mambo'
موقعه ایمپورت ارور می ده !
میشه یکی این کار رو برام انجام بده ؟
فایل sql رو برام بفرست تا درست کنم برات
حل نشد !
ارور می دهد
دوست من براتون امپورت کردم
به همون دیتابیسی که در خصوصی براتون ارسال کردم امپورت شده و مشکلی هم انشا الله که نداره لطفا بقیه ی کارها رو یعنی کانفیگ کردن فایل config رو درست کنید تا سایت بیاد بالا
موفق باشید
در این دیتابیس براتون امپورت کردم حالا با همین کلمه کاربری و رمزی که ساختید
منظورتان کدام کلمه کاربری و رمز ؟؟؟
MySql User Name: در این قسمت نام کاربری که برای دیتابیس خود مشخص کرده اید را وارد کنید. اگر در cPanel فقط دیتابیس ایجاد کرده اید و کاربری برای آن تعریف نکرده اید، میبایست در این قسمت نام کاربری cPanel خود را وارد کنید. البته ما توصیه میکنیم برای دیتابیس خود کاربری غیر از نام کاربری اصلی هاست خود تعریف کنید. (در نصب لوکال در اکثر مواقع باید کلمه root را بنویسید.)
MySql Password و Verify MySql Password: توضیحات این گزینه ها همانند گزینه بالاست با این تفاوت که در اینجا میبایست کلمه عبور دیتابیس را وارد کنید. (در نصب لوکال در صورتیکه نام کاربری root باشد، این گزینه را اکثرا باید خالی بگذارید.)
MySql Database Name: همانطور که از نامش پیداست میبایست نام دیتابیسی که برای مامبو ساخته اید را وارد کنید.
اینها رو که میدونی منظورم دو مورد اول هست که باید ساختی باشی و دیتابیس که من ساختم رو بهش اضافه کنی و بعد ... الان مشکل احتمالا همین هست
علاقه مندی ها (Bookmarks)