با تشكر
در مورد تعويض اديتور بايد بگويم كه فكر نمي كنم گزينه مناسبي باشه ، چون اين اديتور الان بهترين اديتور موجود هست ( البته يه گفته سايرين )
اما در مورد استفاده از wrapper بايد بگويم كه خودم قبلا به عنوان راه حل موقت از اين گزينه استفاده كردم اما مشكلات بزرگي داره :
اول از همه اينكه وقتي فرم Submit مي شود ، صفحه رفرش نشده و در جاي خود باقي مي ماند . يعني اگر دكمه submit در آخر صفحه ( با اسكرول ) باشد ف بعد از ارسال ، صفحه در جاي خودش باقي مي ماند و كاربر مجبور است به صورت دستي به بالاي صفحه مراجعه كند . ( اين حتي باعث مي شود كه مثلا پيغام موفقيت يا خطا را متوجه نشود ....)
دوم اينكه اگر در صفحه يك لينك به خود صفحات مامبو بدهيم ، كار نمي كند ... به طور مثال اگر در فرمي كه در صفحه wrapper ايحاد شده ، يك متني باشد كه در آن لينكي به صفحات مامبو باشد ، آن صفحه را در داخل خود Frame باز مي كند ... مثلا اگر شما آدرس صفحه اول را بدهيد ( [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]) تمام سايت را در Frame باز مي كند و اگر آدرس آن صفحه ( index.php?option=com_frontpage&Itemid=1) را بدهيد ، به صورت اتوماتيك مقادير ?option=com_frontpage&Itemid=1 را حذف كرده و فقط به دنبال آدرس index.php مي گردد كه البته موجود نيست ...

ضمنا استفاده از اديتور مي تواند مزاياي ديگري نيز داشته باشد . به عنوان مثال شما مي توانيد در توضيحات بخش يا مجموعه خود ، فرمي را وارد كنيد و در پايين فرم جداول مجموعه يا آيتم هاي بخش نشان داده شود . ( اين دقيقا نيازي بود كه من داشتم )

در حال حال استفاده از IFrame گزينه مناسبي نيست . شايد يك راه حل موقت باشد اما در كل اين امكان از دنياي Html درحال فراموشي است و ديگر توصيه نمي شود .

حالا من اين بحث clean code را در انجمن به صورت يك تاپيك جداگانه مطرح مي كنم ، شايد دوستان ديگر راهكاري داشته باشند

اگر نظر يا راهكاري نسبت به اين معايبي كه ذكر كردم ، داشتيد خوشحال مي شوم كه بشنوم