سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: درخواست کمک در زمینه دسته بندی گروه ها و مجموعه ها

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

درخواست کمک در زمینه دسته بندی گروه ها و مجموعه ها

سلام
    من یه مشکل کوچولو و خیلی مسخره دارم که امیدوارم شما بتونید به من کمک کنید.
    من می خوام مطالبم به این شکلی که می گم در بیاد ولی نمودنم چطوری
    1- یک منو در صفح اصلی داشته باشم به نام "بازی ها"
    2- وقتی روی این منو کلیک کردم یک صفحه باز بشه و سبک بازی ها رو مشخص کرده باشه مثل : "اکشن" - "ورزشی" - "ماشین سواری" - "استراتپیک" و غیره
    3- زمانی که کاربر روی هر یک از موضوع های بالا کلیک کرد بازی های اون سبک نمایش داده بشه. مثلا وقتی بر روی بازی های "ورزشی" کلیلک کرد (یا توی همون صفحه و یا در صفحه جدیدی) مثلا این بازی ها نمایش داده بشه : "فیفا 08" - "ساکر 08" - "NBA08" و غیره
    4- و در مرحله آخر با کلیک بر روی هر یک از بازی های سبک انتخاب شده بالا موضوعات و نوشته هایی که برای اون بازی نوشتم نمایش داده بشه.

در حال حاضر من منو بازی ها رو ایجاد کرده ام ولی وقتی بر روی منو در صفحه اصلی کلیک می کنم به صفحه می ره که فقط باید اسم بازی رو بدم تا کاربر وقتی روی کلیک می کنه به اطلاعات و مشخصات بازی برسه و نمتونم قبل از این مرحله سبک های بازی رو از هم جدا کنم.
    ببخشید که طولانی شد.
    اگر ممکنه من رو راهنمایی بفرمائید. ممنون

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 1 بار در 1 ارسال

پاسخ : درخواست کمک در زمینه دسته بندی گروه ها و مجموعه ه

سلام

مرحله اول : ايجاد بخش ----> ابتدا شما بايد در قسمت مديريت بخش ها ، بخش مربوط به بازي ها را مشخص كنيد . يك بخش با عنوان مثلا بازي ها ايجاد نماييد .

مرحله دوم : ايجاد مجموعه ----> در اين مرحله شما سبك بازي ها را با استفاده از مديريت مجموعه ها ايجاد مي كنيد . براي هر سبك ، بايد يك مجموعه جديد و منتسب به بخش "بازي ها " ايجاد نماييد . يعني در مديريت مجموعه ها گزينه جديد را انتخاب مي كنيد و نام بخش ( مثلا اكشن ) را مي نويسيد و بخش مربوط به آن كه همان "بازي ها "باشد را به آن منتسب مي كنيد . براي هر سبك بايد يك مجموعه جدا ايجاد نماييد

مرجله سوم : ايجاد بازي ها ----> در اين مرحله شما خود بازي ها را به همرا توضيحاتشان وارد ميكنيد . در قسمت مديريت محتوا وارد شده و گزينه جديد را مي زنيد . نام بازي را وارد كره و بخش ( همان بخش "بازي ها " ) و سبك مورد نظر ( " همان هايي كه با استفاده از مجموعه ها ايجاد كرده ايد " ) را به آن منتسب مي كنيد و نهايتا متن و توضيح مورد نظر را در اديتور هاي موجود وارد مي كنيد ..... سپسذخيره مي كنيد !!!

مرجله آخر : لينك كردن در منو -------> در اين مرحله وارد قسمت منوها شده و مثلا در منوي اصلي مي رويد ( جايي كه مي خواهيد منو به آن اضافه شود ) گزينه جديد را انتخاب كرده و در سمت راست يكي از انواع نمايش را انتخاب مي كنيد . براي اينكه بدانيد اينها چگونه هستند در انجمن جستجو كنيد .... اما در مورد پروژه شما پيشنهاد مي كنم كه گزينه بخش - جدول را انتخاب نماييد . ( البته الان عنوان دقيقش را به خاطر ندارم ولي همين حدود است . اگر خواستيد بايد ببينم و بگويم ) و سپس گزينه "بعد " را بزنيد و ادامه بدهيد .

اگر منطق كار را متوجه شويد ، مي بينيد كه بسيار ساده و روان است . البته براي ايجاد منو ، راه ساده تري هم هست كه شما فعلا به همان راه بسنده كنيد تا بعد ( راه اول اصولي تر و كلي تر است )

شما با اين مراحل به نتايج زير خواهيد رسيد :
    1. منويي در صفحه خواهيد داشت ( مرحله آخر )
    2.يك بخش با عنوان "بازي ها " خواهيد داشت ( مرحله اول )
    3 چند مجموعه براي سبك هاي بازي ها خواهيد داشت ( مرحله دوم )
    4. عناوين و توضيحات بازي ها را خواهيد داشت ( مرحله سوم )

اگر اشكالي در توضيحات بود ، خواهشا ساير دوستان اصلاح نمايند .... با تشكر

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)