-
پاسخ : غير فعال كردن Clean Code در اديتور مامبو
[quote author=محمد link=topic=10267.msg55487#msg55487 date=1196972208]
بهترین راه غیر فعال کردن ادیتور و سپس دوباره فعال کردن اون هست بعد از گذاشتن کد.
لطفا تاپیک ها رو با هم مرتبط نکنید و در هر تاپیک بحث خودش رو دنبال کنید
[/quote]
ممنون ولي من دقيقا متوجه منظورتون نشدم .... يعني كد را وارد كنيم و بعد اديتور را غير فعال و سپس فعال كنيم ؟؟؟؟
ضمنا من اصلا تاپيك هاي كسان را مرتبط نكردم . اتفاقا براي اينكه هر تاپيك موضوع خاص خودش را داشته باشد ، يك تاپيك جداگانه باز كردم تا تاپيك قبلي ام منحرف نشود .... و فقط براي اينكه ديگران متوجه شوند كه اصلا علت اين كار چه بوده و مشكل به خاطر چيست ، لينك دادم تا علاقمندان بدانند علت اين سئوال از كجا ناشي مي شود .... فكر نمي كنيد اينطوري بهتر است كه بحث Clean Code جداگانه مطرح شده و ساير دوستان به راحتي مي توانند آن را پيدا كنند ؟!
شما فرموديد در هر تاپيك بحث خودش را دنبال كنيد .... و من هم دقيقا همين كار را كردم چون مي خواستم بحث Clean Code را جداگانه مطرح كنم و اطلاعات بيشتري به دست يباورم . اطلاعاتي فراتر از مشكل خودم در اديتور . وگرنه همانجا كفايت مي كرد . هدف من از اين 2 تاپيك متفاوت بوده گرچه نهايتا يك مشكل را از من حل خواهد كرد .
به هر حال ممنونم . در اولين فرصت تست مي كنم و مي بينم كه اين را ه جواب خواهد داد يا نه
ولي به نظرم اين راه اصولي نيست و به قولي ماسماليزاسيون
هست . آيا فعال بودن اين گزينه به خاطر مسائل امنيتي است ؟ اگر بخواهيم به طور اصولي اين امكان را خاموش كنيم ، راهي وجود ندارد ؟ چون شخصا خودم خيلي باهاش در آينده كار خواهم داشت ....
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-06-2007 08:46 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)