-
مشکل در کامپوننت mosforms ( در سی دی مامبو لرن )
سلام
من یه مشکل با کامپوننت mosforms که توسط تیم مامبو لرن فارسی شده و تو سی دی مامبو لرن هست دارم
من این کامپوننت رو روی مامبو 4.6.2 نصب کردم و بدون هیچ مشکلی هم نصب شد و توی قسمت کامپوننت ها هم اومد، ولی روی هر کدوم از گزینه های این کامپوننت که کلیک میکنم به صفحه اصلی مدیریت میره و نمیتونم از این کامپوننت استفاده کنم، به سایت انگلیسی این کامپوننت هم که رفتی برای این ورژن از این کامپوننت یه اصلاحیه منتشر کرده بودن ولی قسمت دانلود این سایت کار نمیکرد، من ورژن 0.4a_4 این کامپوننت رو نصب کردم و این مشکل رو دارم ورژن 0.3rc6.3 هم توی سی دی مامبو لرن بود ولی وقتی رو مامبو 4.6.2 نصبش میکردم کلی ارور میداد، ممنون میشم یه راهنمایی کنید تا بتونم این کامپوننت رو روی مامبو 4.6.2 نصب و ازش استفاده کنم.
اینم لینک دانلود این کامپوننت
لینک دانلود نسخه 0.4a_4 با پسوند زیپ با حجم 180 کیلو بایت از پرشین گیگ
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لینک دانلود نسخه 0.4a_4 با پسوند زیپ با حجم 180 کیلو بایت از باکس نت
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لینک دانلود نسخه 0.3rc6.3 با پسوند زیپ با حجم 42 کیلو بایت از پرشین گیگ
لینک دانلود نسخه 0.3rc6.3 با پسوند زیپ با حجم 42 کیلو بایت از باکس نت
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-07-2007 11:13 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)