سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 13

موضوع: مشکل در کامپوننت mosforms ( در سی دی مامبو لرن )

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

مشکل در کامپوننت mosforms ( در سی دی مامبو لرن )

سلام
    من یه مشکل با کامپوننت mosforms که توسط تیم مامبو لرن فارسی شده و تو سی دی مامبو لرن هست دارم
    من این کامپوننت رو روی مامبو 4.6.2 نصب کردم و بدون هیچ مشکلی هم نصب شد و توی قسمت کامپوننت ها هم اومد، ولی روی هر کدوم از گزینه های این کامپوننت که کلیک میکنم به صفحه اصلی مدیریت میره و نمیتونم از این کامپوننت استفاده کنم، به سایت انگلیسی این کامپوننت هم که رفتی برای این ورژن از این کامپوننت یه اصلاحیه منتشر کرده بودن ولی قسمت دانلود این سایت کار نمیکرد، من ورژن 0.4a_4 این کامپوننت رو نصب کردم و این مشکل رو دارم ورژن 0.3rc6.3 هم توی سی دی مامبو لرن بود ولی وقتی رو مامبو 4.6.2 نصبش میکردم کلی ارور میداد، ممنون میشم یه راهنمایی کنید تا بتونم این کامپوننت رو روی مامبو 4.6.2 نصب و ازش استفاده کنم.
    اینم لینک دانلود این کامپوننت
    لینک دانلود نسخه 0.4a_4 با پسوند زیپ با حجم 180 کیلو بایت از پرشین گیگ

[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    لینک دانلود نسخه 0.4a_4 با پسوند زیپ با حجم 180 کیلو بایت از باکس نت
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    لینک دانلود نسخه 0.3rc6.3 با پسوند زیپ با حجم 42 کیلو بایت از پرشین گیگ
    لینک دانلود نسخه 0.3rc6.3 با پسوند زیپ با حجم 42 کیلو بایت از باکس نت

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 3 بار در 3 ارسال

پاسخ : مشکل در کامپوننت mosforms ( در سی دی مامبو لرن )

منم تست كردم. دقيقا اون طوري ميشه. مشكل از خود كامپوننت هستش يا با ورژن هاي جديد مامبو همخواني نداره ؟

تشکر شده 11 بار در 10 ارسال

صد بار دیگه هم تو انجمن مطرح شده این موضوع که mosform با مامبوی جدید سازگار نیست!

[quote author=رادمهر link=topic=10276.msg55525#msg55525 date=1197026662]
    صد بار دیگه هم تو انجمن مطرح شده این موضوع که mosform با مامبوی جدید سازگار نیست!
    [/quote]
    خب فرم ساز دیگه ای هست که فارسی شده باشه و بشه تو مامبو 4.6.2 ازش استفاده کرد؟

تشکر شده 11 بار در 10 ارسال

facileform
    فارسی نیست

[quote author=رادمهر link=topic=10276.msg55534#msg55534 date=1197031372]
    facileform
    فارسی نیست
    [/quote]
    خب چرا فارسیش نمیکنید؟
    اگر هیچ کامپوننت فارسی فرم سازی برای مامبو 4.6 وجود نداره خب یه دونه فارسی کنید دیگه

Admin
    تشکر شده 1,338 بار در 652 ارسال

!!!
    چرا یه بار خود شما دست بکار نمیشید و یک کامپوننت رو فارسی نمیکنید ؟ و در اختیار بقیه نمیذارید ؟
    چرا حس sharing ندارید ؟!
    چرا به اینصورت صحبت میکنید !؟ ما وظیفه این نسبت به این کار داریم ؟ طلبی از ما دارید ؟!!!!

تشکر شده 3 بار در 3 ارسال

آقاي فيروزمندان مشكل ما يا حداقل من اينه كه آشنايي ندارم با فارسي كردن يا حداقل اصول اوليش. اگر تيم مامبو سعي كنه در ابتدا يك سري آموزش هاي كلي و كامل بده مطمئنا كساني هستند كه كامپوننت فارسي ميكنند و به اشتراك ميزارن با بقيه. فقط كافيه بچه هاي اين فروم راه بيافتن مطمئن باشين خيلي كمك ميكنن به مامبو.

[quote author=فیروزمندان link=topic=10276.msg55546#msg55546 date=1197041318]
    !!!
    چرا یه بار خود شما دست بکار نمیشید و یک کامپوننت رو فارسی نمیکنید ؟ و در اختیار بقیه نمیذارید ؟
    چرا حس sharing ندارید ؟!
    چرا به اینصورت صحبت میکنید !؟ ما وظیفه این نسبت به این کار داریم ؟ طلبی از ما دارید ؟!!!!

[/quote]

سلام آقای فیروز مندان عزیز، ببخشید، من اصلا طلب کارانه صحبت نکردم، این فقط یه درخواست بود
    در ضمن با حرفهای دوست عزیزمون موافقم، اگر واقعا تمایل دارید که بقیه هم در فارسی سازی کامپوننت ها و ماژول ها و... بهتون کمک کنن چرا در این زمینه آموزش کاملی در بخش آموزشهای سایت وجود نداره، درسته که هر کامپوننت و ماژول و... ای نکات مربوط به خودش رو برای فارسی سازی داره ولی حد اقل اگر نکات کلی در این زمینه آموزش داده بشه میتونه کمک خوبی برای علاقه مندان به فارسی سازی باشه
    و یه چیز دیگه، اگر واقعا تیم مامبو لرن به مشارکت بقیه علاقه داره چرا آقایون مدیران با بیل وایسادن اینجا تا هر کسی که یه انتقاد کرد یا یه باگ از مامبو گرفت بکوبن تو سرش؟
    چرا به سوالهایی که در زمینه فارسی سازی و... پرسیده میشه جوابی داده نمیشه؟
    باز امروز یه باگ دیگه در مامبو پیدا کردم، ولی به دلیل رفتار دوستانه مدیران نسبت به تاپیک های قبلیم از گزارش این باگ صرف نظر کردم!
    لطفا اگر براتون ممکنه به این تاپیک من هم جواب بدید

Admin
    تشکر شده 1,338 بار در 652 ارسال

[quote author=محمد مطهری link=topic=10276.msg55565#msg55565 date=1197049238]
    آقاي فيروزمندان مشكل ما يا حداقل من اينه كه آشنايي ندارم با فارسي كردن يا حداقل اصول اوليش. اگر تيم مامبو سعي كنه در ابتدا يك سري آموزش هاي كلي و كامل بده مطمئنا كساني هستند كه كامپوننت فارسي ميكنند و به اشتراك ميزارن با بقيه. فقط كافيه بچه هاي اين فروم راه بيافتن مطمئن باشين خيلي كمك ميكنن به مامبو.

[/quote]

سلام محمد جان

مشکل من با لحن و گونه صحبت ایشون هست ! وگرنه مشکلی در زمینه آموزش فارسی سازی وجود نداره ! شما یک بار از روی 2 پست قبل ایشون بخونید . کاملا متوجه میشید .

و اما جناب Soooot !
    شما اگر واقعا تمایل دارید به ما و در واقع به خودتون و دوستان دیگه کمک کنید تنها یه کار انجام بدید . بقیه موارد رو تیم انجام میده . فایل زبان کامپوننت ها رو ترجمه کنید . معمولا کامپوننت ها یک فایل english.php دارند . شما محتویات این فایل رو در فایلی بنام farsi.php کپی کنید و تمام موارد رو ترجمه کنید و در پایان با فرمت utf-8 ذخیره کنید . و برای ما ارسال کنید .

در جواب مشکل دوم شما : تیم مامبولرن همیشه تمایل خودش مبنی بر مشارکت کاربران رو اعلام کرده اما بعضی اوقات افرادی همچون شما با لحنی در انجمن مطالبی مینویسند که باعث میشه دوستان من با شما برخورد کنند . شما خودتون یکبار دیگه از روی 2 پست قبل خودتون بخونید . شما خودتون رو بذارید جای مدیران و دست اندرکاران مامبولرن .
    بیشتر از 2 سال برای شما و امثال شما مایه گذاشتن . تمام این امکانات رو با جون و دل فراهم آوردن . همیشه به شما در اولین فرصت جواب دادن ... اما شما چه کاری انجام دادید ؟
    هیچ ! واقعا هیچ کار ! ای کاش فقط هیچ بود . با بی انصافی صحبتهایی میکنید که تمامی این زحمات رو زیر علامت سوال میبرید . عوض تشکر و قدردانی ؟
    شما مامبولرن رو با سایر تیم ها مقایسه کنید
    از نظر فنی ؟ از نظر جوابگویی ؟ از نظر ....... از هر نظر مقایسه کنید مامبولرن یه سرو گردن بالاتره ... اما با این وجود اون تیم ها برای آب خوردنشون هم از کاربرها طلب هزینه میکنن ! اما مامبولرن همه این امکانات رو مجانی در اختیار شما گذاشته چرا که هدفی والاتر از این صحبتها پشت تمام این کارهاست .
    اگر ما هم مثل اونها بودیم دلمون نمیسوخت اما ....

چرا به سوالهایی که در زمینه فارسی سازی و... پرسیده میشه جوابی داده نمیشه؟
    در این مورد : لطفا لینک چند پست نمونه در این رابطه رو در اینجا قرار بدید .

در مورد باگ :
    این میل شماست که گزارش کنید تا در نسخه بعد مشکل حل بشه یا گزارش نکنید . در نهایت خود شمایید که ضرر میکنید .

یکی از دلایلی که توی این مملکت هیچی سر پا نمیمونه همیناست . ای کاش معنی و مفهوم OpenSource رو درک میکردیم و همگی دست به دست هم میدادیم و برای رسیدن به اهدافمون تلاش میکردیم .

یا علی

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین