ُسلام

متاسفانه با پست هایی که از شما در مورد مامبولرن در سایتهای دیگه دیدم بد ندیدم توضیحاتی در مورد شما بدم :

این دوست ما جناب SOOOOT در یزد ساکن و شاغل هستن . به امر شریف Rename مامبو و کلیه portal ها اشتغال دارند .
دسترسی ایشون در انجمن مجیدآنلاین چندی پیش یعنی دقیقا در Thursday 15 February 2007 به علت "توهین و الفاظ رکیک" توسط دوست خوبم امید بسته شد !

همینطور که میبینید سابقه ایشون در همه جا خرابه !

--------------------------------
و اما در مورد مطالبی که در بالا نوشتید :

درخواست را معمولا با کلماتی همچون اگر امکانش هست - اگر براتون مقدوره - لطفا - شروع میکنند نه :
خب چرا فارسیش نمیکنید؟
اگر هیچ کامپوننت فارسی فرم سازی برای مامبو 4.6 وجود نداره خب یه دونه فارسی کنید دیگه
این جملات شخصیت شما رو میرسونه !

در مورد بیل :
مدیران مامبولرن با بیل ایستادن تا جلو شما و امثال شمایی که بویی از فرهنگ OpenSource نبردید و تنها هدفتون از سوالها Rename مامبوست ، بایستند .

در مورد اپن سورس و احترام :
جمله جالبی بود از جانب شما اما آیا شما بویی از احترام بردید ؟ لطفا پستهای خودتون رو بخونید ! صحبتهای کذبی که در مورد مامبولرن در انجمن های دیگه کردید رو مرور کنید ! توقع دارید با شما چه برخوردی بشه ؟

در مورد روش ترجمه :
ما قبلا هم گفتیم . مامبولرن از مدیریت ترجمه تمامی قسمتهای مامبو را ترجمه کرده . اگر شما سوادتون در حدی نیست که بتونید از اون قسمت استفاده کنید و از اون بنام ویترین نام میبرید و اطلاعی در مورد Gettext ندارید مشکل ما نیست ! در این رابطه به کلاسهای مربوطه مراجعه کنید . ما ترسی از برداشتن کپی رایت نداریم . این کار تنها شعور ، فرهنگ و معرفت شخص رو میرسونه !

در مورد هدف شما : شما نوشتید :
به هر حال قصد من خراب کردن گروه نیست، که امیدوارم شما هم متوجه این موضوع باشید، برای من مهم گرفتن جواب سوالم و ارتقاء گروهی هست که از نتیجه کارشون استفاده میکنم.
کاملا با پستهایی که در انجمن های دیگه دادید مشخصه ! برای شما مهم گرفتن جواب سوالتون هست -این جمله درسته - اما در مورد بقیه جملات باید بگم کاملا دروغ محض است .