ُسلام
متاسفانه با پست هایی که از شما در مورد مامبولرن در سایتهای دیگه دیدم بد ندیدم توضیحاتی در مورد شما بدم :
این دوست ما جناب SOOOOT در یزد ساکن و شاغل هستن . به امر شریف Rename مامبو و کلیه portal ها اشتغال دارند .
دسترسی ایشون در انجمن مجیدآنلاین چندی پیش یعنی دقیقا در Thursday 15 February 2007 به علت "توهین و الفاظ رکیک" توسط دوست خوبم امید بسته شد !
همینطور که میبینید سابقه ایشون در همه جا خرابه !
--------------------------------
و اما در مورد مطالبی که در بالا نوشتید :
درخواست را معمولا با کلماتی همچون اگر امکانش هست - اگر براتون مقدوره - لطفا - شروع میکنند نه :
این جملات شخصیت شما رو میرسونه !خب چرا فارسیش نمیکنید؟
اگر هیچ کامپوننت فارسی فرم سازی برای مامبو 4.6 وجود نداره خب یه دونه فارسی کنید دیگه
در مورد بیل :
مدیران مامبولرن با بیل ایستادن تا جلو شما و امثال شمایی که بویی از فرهنگ OpenSource نبردید و تنها هدفتون از سوالها Rename مامبوست ، بایستند .
در مورد اپن سورس و احترام :
جمله جالبی بود از جانب شما اما آیا شما بویی از احترام بردید ؟ لطفا پستهای خودتون رو بخونید ! صحبتهای کذبی که در مورد مامبولرن در انجمن های دیگه کردید رو مرور کنید ! توقع دارید با شما چه برخوردی بشه ؟
در مورد روش ترجمه :
ما قبلا هم گفتیم . مامبولرن از مدیریت ترجمه تمامی قسمتهای مامبو را ترجمه کرده . اگر شما سوادتون در حدی نیست که بتونید از اون قسمت استفاده کنید و از اون بنام ویترین نام میبرید و اطلاعی در مورد Gettext ندارید مشکل ما نیست ! در این رابطه به کلاسهای مربوطه مراجعه کنید . ما ترسی از برداشتن کپی رایت نداریم . این کار تنها شعور ، فرهنگ و معرفت شخص رو میرسونه !
در مورد هدف شما : شما نوشتید :
کاملا با پستهایی که در انجمن های دیگه دادید مشخصه ! برای شما مهم گرفتن جواب سوالتون هست -این جمله درسته - اما در مورد بقیه جملات باید بگم کاملا دروغ محض است .به هر حال قصد من خراب کردن گروه نیست، که امیدوارم شما هم متوجه این موضوع باشید، برای من مهم گرفتن جواب سوالم و ارتقاء گروهی هست که از نتیجه کارشون استفاده میکنم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)