در نرم افزار vBulletin امکانی وجود داره به نام دکمه تشکر. در واقع برای اینکه از یک نفر برای پستش تشکر کنی لازم نیست بنویسی همین که اون دکمه رو بزنی کافیه. این امکان در SMF هست؟

در نرم افزار vBulletin امکانی وجود داره به نام دکمه تشکر. در واقع برای اینکه از یک نفر برای پستش تشکر کنی لازم نیست بنویسی همین که اون دکمه رو بزنی کافیه. این امکان در SMF هست؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
بله .. اینجا رو ملاحظه بفرمایید: custom.simplemachines.org/mods/index.php?action=search;basic_search=thank
راستی یه چیز دیگه.این قسمت پاسخ سریع رو که پایین فروم میاد هم از کجا میشه فعال کرد؟ (ببخشید اگه توی این موضوع پرسیدم گفتم دیگه دوباره یک پست اضافی نزنم)
[quote author=جلال افشار link=topic=10284.msg55589#msg55589 date=1197062654]
راستی یه چیز دیگه.این قسمت پاسخ سریع رو که پایین فروم میاد هم از کجا میشه فعال کرد؟ (ببخشید اگه توی این موضوع پرسیدم گفتم دیگه دوباره یک پست اضافی نزنم)
[/quote]
در تنظیمات قالب جاری -> ریست تنظیمات قالب میتونید گزینه ارسال سریع را فعال نمایید
[quote author=نوید link=topic=10284.msg55607#msg55607 date=1197101202]
[quote author=جلال افشار link=topic=10284.msg55589#msg55589 date=1197062654]
[/quote]
در تنظیمات قالب جاری -> ریست تنظیمات قالب میتونید گزینه ارسال سریع را فعال نمایید
[/quote]
چنین چیزی نبود![]()
اشتباه شد
مدیریت -> تنظیمات قالب جاری -> بازنشاندن قالب ها(تب بالا) ->بازگشت به تنظیمات پیش فرض این قالب ->نمایش فرم پاسخ سریع در انتهای صفحات
[quote author=نوید link=topic=10284.msg55630#msg55630 date=1197120635]
اشتباه شد
مدیریت -> تنظیمات قالب جاری -> بازنشاندن قالب ها(تب بالا) ->بازگشت به تنظیمات پیش فرض این قالب ->نمایش فرم پاسخ سریع در انتهای صفحات
[/quote]
واقعا ممنون درست شد![]()
تا اونجایی که من یادم هست این تشکر مثل ویبولتین نیست آخه جمع نمی کنه تعدادشوو وچند تا فرق دیگم فکر کنم داشت ... که خاطرم نیست.
واقعا به سیستم تشکر نیازه، نمیدونم چی شد بالاخره بسته درست حسابی برای این سیستم تشکر ساخته نشده؟
خیلی وقته ساخته شده
علاقه مندی ها (Bookmarks)