تعجب میکنم. چون من برای آزمایش چندین بار این کار را انجام دادم و هیچ زمانی هم به مشکل بر نخوردم (البته از این نوعش). اگر فقط ادمین چندتا شده که میتونید به آسانی پاکش کنید.

اگر دوباره تبدیل را انجام بدهید چرا همه چیز پاک میشه. اگر یادتان باشه در راهنما نوشتم که باید مامبو را بدون اطلاعات پیش فرض نصب کنید تا بتوانید انتقال بدید. پس دوباره همه چیز پاک میشه. البته یک راه دیگر هم هست که دقیقا نمیدونم جواب بده یانه. از همه تیبلهای مامبو تک تک پشتیبانی بگیرید. مامبو را از اول بدون اطلاعات پیش فرض نصب کنید و کاربران را از نیوک انتقال بدید. بعد دوباره تیبلهای مامبو را که پشتیبانی گرفتید بازگردانید بجز تیبلهای مربوط به کاربران.

پیشنهاد میکنم اینکار را روی لوکال یکبار انجام بدید اگر درست شد روی هاست.