سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 25

موضوع: مشکل در ورود به سایت

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

پاسخ : مشکل در ورود به سایت

[quote author=فیروزمندان link=topic=10345.msg56250#msg56250 date=1197793284]
    [quote author=فیروزمندان link=topic=10345.msg56039#msg56039 date=1197555438]

یا مثلا شما 3 یوزر با نام کاربری davood دارید .

[/quote]

سلام

فقط یوزر admin این مشکلو نداشت
    همینطور که میبینید یوزر DAvood هم 3 بار تکرار شده !

من فقط صفحه اول لیست یوزرها رو چک کردم و همین 2 مورد رو دیدم اما از شواهد بر میاد که این مشکل محدود به این 2 یوزر نمیشه

یا علی
    [/quote]

سلام
    جناب فیروزمندان مشکل از هم از طرف مامبو بوده و هم در تبدیل نیوک به مامبو ...

1 - مامبو 4.6.2 روی سرور ما نصب نمی شد و مجبور شدم ابتدا 4.6.1 رو نصب کنم و سپس آپگرید کنم به 4.6.2 که احتمال قریب به یقین مشکل در آپگرید برای مامبو پیش آمد.
    2 - ببینید نیوک زمانی مشکلی داشت و اون این بود که در آخر ثبت نام روی دکمه ی "پایان" چند بار می شد کلیک کرد و بر اثر این کلیک کردن چند بار یوزر در دیتابیس ساخته می شد پس طبیعی هست که در صفحات اول یوزرها چند بار تکرار شده بودند.
    3 - مامبوئی که شما نصب کردی رو بنده مشاهده کردم ، فایل 4.6.2 که روی هاست ما از طرف شما آپلود شده بود رو منتقل کردم و یکبار دیگر مامبو رو کاملاً خالی نصب کردم و عملیات تبدیل یوزر نیوک به مامبو رو انجام دادم و مشکل ورود حل شد.
    4 - از مامبوی قبلی پشتیبان گرفتم و در مامبوی سالم اجرا کردم و تمامی محتوا برگشت بدون مشکل و کمی و کاستی ...

تنها مشکلی که الان وجود داره اینه که بسیاری از کاربران نمی توانند سایت را باز کنند و بسیاری دیگر مثه خود بنده فقط با Firefox سایت براشون باز میشه ...

علت این مسئله چی میتونه باشه؟

دلارام باشید - نیما احدی

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)