سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 , از مجموع 8

موضوع: سوال در رابطه با کامپوننت و خروجی سایت

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

پاسخ : سوال در رابطه با کامپوننت و خروجی سایت

سلام آقای فیروز مندان عزیز
    میشه لطف کنید و در رابطه با اینکه خروجی های سایت به جای صفحه اول مطالب رو از جای دیگه ای (مثلا ماژول اخبار) بخونن و نحوه کد نویسی در این مورد بیشتر توضیح بدید؟
    در رابطه با تغییر رویه و... ، اگر منظورتون این هست که به این موضوع پی برده باشم که مامبو هیچ نقصی نداره و صحبت های من و دوستان دیگه اشتباه بوده باید بگم در صحت نوشته های خودم و دوستانم هیچ شکی ندارم و هنوز هم معتقدم مامبو فارسی مشکلاتی داره از جمله مشکل در قسمت ترجمه ها، در صورتی که منظورتون لحن صحبت من و دوستان دیگری هست که با این آیدی پست میدن، باید بگم متاسفانه برداشت شما از نوشته های دوستان درست نبوده و درخواست ما دوستانه بوده نه طلبکارانه که شاید لحن محاوره ای (اینترنتی) پیام باعث این سوء تفاهم شده، در رابطه با تحقیقات شما و دوستانتون در مورد صاحب این آیدی لازم نبود که به خودتون زحمت بدید کافی بود در پیغام خصوصی مطرح میکردید تا در مورد افرادی که از این آیدی استفاده میکنن بهتون توضیح داده بشه، هر چند با توجه به آی پی های استفاده کنندگان از این آیدی فکر نمیکردیم که صاحب این آیدی براتون ناشناخته باشه، در مورد مهر ورزی شما و دوستان و مدیران عزیز دیگر مامبولرن به ما و تایپیکهامون و کشفیات اخیرتون در رابطه با شغل رینیم مامبو و کلیه پرتال ها باید بگم که این موضوع واقعا من رو متحول کرد، صمیمانه به خاطر اینکه شما و دیگر دوستان بسیار دوستانه و محترمانه به ما یاد آوری کردید که دزد هستیم و بویی از فرهنگ اوپن سورس نبردیم و تنها هدفمون از سوال ها رینیم مامبو هست و سوابق بدمون رو بهمون یادآوری کردید تشکر میکنم و امیدوارم در سایه همکاری با شما دوست گرامی (اگر ما رو به عنوان دوست قبول داشته باشد) و گروه پرتلاش مامبولرن بتونیم ایرادات خودمون رو برطرف کنیم و سهم خودمون رو در گسترش فرهنگ و استفاده از نرم افزارهای اوپن سورس بجا بیاریم.

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)