سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 , از مجموع 8

موضوع: سوال در رابطه با کامپوننت و خروجی سایت

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

سوال در رابطه با کامپوننت و خروجی سایت

سلام
    چطور میتونم کاری کنم که خروجی های سایت به جای اینکه مطالبی رو که در صفحه اول منتشر میشه رو نشون بدن مثلا مطالب ماژول آخرین اخبار رو نشون بدن؟ :
    توی قسمت عکسهای مامبو عکس Atom 3 هم برای خروجی های سایت وجود داره ولی وقتی وارد کامپوننت و ماژول خروجی سایت میشیم Atom 3 وجود نداره، چطور میتونم از Atome 3 هم در کنار خروجی های دیگه سایت استفاده کنم؟ ???

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

Admin
    تشکر شده 1,338 بار در 652 ارسال

پاسخ : سوال در رابطه با کامپوننت و خروجی سایت

سلام

1 - کد نویسی
    2- تغییر در کامپوننت RSS و اضافه کردن پشتیبانی از Atom3

----

امیدوارم شما و دیگر همکارانتون که با این ID در انجمن مامبولرن و دیگر انجمن ها فعالیت میکنید در رویه خود تغییراتی داده باشید ...

یا علی

سلام آقای فیروز مندان عزیز
    میشه لطف کنید و در رابطه با اینکه خروجی های سایت به جای صفحه اول مطالب رو از جای دیگه ای (مثلا ماژول اخبار) بخونن و نحوه کد نویسی در این مورد بیشتر توضیح بدید؟
    در رابطه با تغییر رویه و... ، اگر منظورتون این هست که به این موضوع پی برده باشم که مامبو هیچ نقصی نداره و صحبت های من و دوستان دیگه اشتباه بوده باید بگم در صحت نوشته های خودم و دوستانم هیچ شکی ندارم و هنوز هم معتقدم مامبو فارسی مشکلاتی داره از جمله مشکل در قسمت ترجمه ها، در صورتی که منظورتون لحن صحبت من و دوستان دیگری هست که با این آیدی پست میدن، باید بگم متاسفانه برداشت شما از نوشته های دوستان درست نبوده و درخواست ما دوستانه بوده نه طلبکارانه که شاید لحن محاوره ای (اینترنتی) پیام باعث این سوء تفاهم شده، در رابطه با تحقیقات شما و دوستانتون در مورد صاحب این آیدی لازم نبود که به خودتون زحمت بدید کافی بود در پیغام خصوصی مطرح میکردید تا در مورد افرادی که از این آیدی استفاده میکنن بهتون توضیح داده بشه، هر چند با توجه به آی پی های استفاده کنندگان از این آیدی فکر نمیکردیم که صاحب این آیدی براتون ناشناخته باشه، در مورد مهر ورزی شما و دوستان و مدیران عزیز دیگر مامبولرن به ما و تایپیکهامون و کشفیات اخیرتون در رابطه با شغل رینیم مامبو و کلیه پرتال ها باید بگم که این موضوع واقعا من رو متحول کرد، صمیمانه به خاطر اینکه شما و دیگر دوستان بسیار دوستانه و محترمانه به ما یاد آوری کردید که دزد هستیم و بویی از فرهنگ اوپن سورس نبردیم و تنها هدفمون از سوال ها رینیم مامبو هست و سوابق بدمون رو بهمون یادآوری کردید تشکر میکنم و امیدوارم در سایه همکاری با شما دوست گرامی (اگر ما رو به عنوان دوست قبول داشته باشد) و گروه پرتلاش مامبولرن بتونیم ایرادات خودمون رو برطرف کنیم و سهم خودمون رو در گسترش فرهنگ و استفاده از نرم افزارهای اوپن سورس بجا بیاریم.

دوست عزيز

با اين شكل عنوان مطالب چيزي عوض نميشه. مطمئن باشيد مديران اين انجمن براي كمك كردن به بقيه اين انجمن رو راه اندازي كردن، در غير اين صورت خيلي راحت تر بود كه تعطيلش ميكرديم.

ضمنا فهميدن اينكه شما كي هستيد براي مديران اين انجمن اهميت چنداني نداره. توصيه هاي ما به شما در جهت درست كاري بوده و هست. اينكه قبول كنيد يا نكنيد به خودتون مربوطه.

در مورد مسايل فني هم ما اگر مسايل به طور درست و دقيق مطرح بشه قبول ميكنيم. ولي بي ادبي يا طلب كار بودن و يا هر نوع رفتاري كه به مزاق مديران تيم خوش نياد حذف ميشه. علتش هم اينه كه آزادي بيان تاثير زيادي در قدر شناسي برخي از كاربران ما نداشته و برعكس اين انتظار رو به وجود آورده كه كاخ سفيد ماهانه ميليونها دلار پول به حساب ما واريز ميكنه و ما وظيفه داريم شما رو ساپرت كنيم.

اميدوارم منظور بنده رو خوب و واضح مشخص شده باشيد.

يادتون باشه كه دوستي فرايند پر ابهامي هست. تنها دشمنها هستن كه حرف همديگه رو به خوبي و بدون كوچكترين سو تفاهم ميفهمن و اغلب هم به هم لبخندي حواله ميكنن.

ارادتمند!

بعله! ???
    خب حالا اگر یه نفر هم لطف کنه به سوالات من جواب بده ممنون میشم :

پاسخ : سوال در رابطه با کامپوننت و خروجی سای&#

[quote author=فیروزمندان link=topic=10370.msg55994#msg55994 date=1197529162]
    سلام

1 - کد نویسی
    2- تغییر در کامپوننت RSS و اضافه کردن پشتیبانی از Atom3

[/quote]

در صورتی که خودتون نمیتونید کد نویسی رو انجام بدید میتونید این کار رو به تیم مامبولرن واگذار کنید. برای این کار هم میتونید تماس برقرار کنید و مذاکره کنید.

ممنون، ترجیح میدم خودم کد نویسی رو انجام بدم، اینجا هم مطرح کردم تا اگر کسی میتونه راهنمائیم کنه، تا اینجا حتی یه اپسیلن هم به سوالم در این تایپیک جواب داده نشده! ???
    ممنون میشم دوستان اگر جوابی برای سوال من ندارن و یا صحبت خصوصی دارن اینجا مطرح نکنن تا هم من راحت تر به جوابم برسم و هم اگر دوست دیگه ای در مورد مطلبی سرچ کرد، جستجوش نتیجه بهینه تری داشته باشه

Admin
    تشکر شده 1,338 بار در 652 ارسال

همه ما برای سوال شما جواب داریم اما مثل اینکه دوباره باید قوانین انجمن رو به شما یادآور بشیم و متذکر بشیم که یک بار دیگه با دقت هر چه بیشتر مطالعه بفرمایید تا متوجه بشید اینجا انجمن برنامه نویسی یا حل مشکل در کد نویسی نیست و جوابی به سوالهای برنامه نویسی داده نمیشه !

[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

26) سوالاتی که مربوط به مباحث مهندسی نرم افزار ٬ برنامه نویسی PHP MySQL Javascript و ... می باشند پاسخ داده نخواهند شد. سوالات در این زمینه را می توانید در انجمن های دیگر که به این موضوعات می پردازند مطرح نمایید.
    یا علی

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)