من فايل زبان يك كامپوننت رو با دريم ويور ويرايش مي كنم اما وقتي ميخوام ذخيره كنم ميگه كه يونيكد فايل صحيح نيست و بايد utf-8 بكنيش. چطوري ميتونم يونيكدش رو تغيير بدم ؟

من فايل زبان يك كامپوننت رو با دريم ويور ويرايش مي كنم اما وقتي ميخوام ذخيره كنم ميگه كه يونيكد فايل صحيح نيست و بايد utf-8 بكنيش. چطوري ميتونم يونيكدش رو تغيير بدم ؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
save as کنید فایل رو از اونجا UTF-8 رو انتخاب کنید.
بعد از اینکه فایل رو تموم کردید برای ما بفرستید تا ردیفش کنیم و ایشا.. منتشرش کنیم. مرسی.
من تست ميكنم با اين ارور مواجه ميشم :
Notice: Use of undefined constant _MXC_EXPL_MANUAL - assumed '_MXC_EXPL_MANUAL' in /home/borhad/public_html/administrator/components/com_maxcomment/admin.maxcomment.html.php on line 295
_MXC_EXPL_MANUAL
همشون اين طوري شدن
شما در dreamweaver وقتی یک فایل رو باز میکنید میتونید از طریق منوی Modify > Page Properties > Title/Encoding
encoding رو utf-8 قرار بدید و فایل رو ذخیره کنید
فهميدم كه چجوري يونيكد رو درست كنم.
اما وقتي اين فايل زبان رو كامپوننت استفاده كردم اين ارور رو داد.
مثلا من اين جوري كردم : DEFINE("_MXC_CPL_USER_COMMENTS","ن ظرات كاربران" و همچنين ساير سطرها
بعدش ذخيره كردم تا كامپوننت از رو اين فايل زبان بخون هر چي ترجمه كرده بودم اين جوري نشون داد: (واسه هر كلمه اي كه ترجمه كرده بودم اين جوري نشون داد)
صفحه پر شده بود از خطا هايي شبيه همين :
Notice: Use of undefined constant _MXC_EXPL_MANUAL - assumed '_MXC_EXPL_MANUAL' in /home/borhad/public_html/administrator/components/com_maxcomment/admin.maxcomment.html.php on line 295
_MXC_EXPL_MANUAL
شرمنده مشكل رو حل كردم.
فايل به درستي آپلود نمي شد . مشكل داشت.
علاقه مندی ها (Bookmarks)