درخواست ماژول اسلاید تصاویر آجاکسی اگه کسی داره لطفاً معرفی کنه توی مامبو کد که نبود

درخواست ماژول اسلاید تصاویر آجاکسی اگه کسی داره لطفاً معرفی کنه توی مامبو کد که نبود
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
ajax header for mambo جستجو کنید در اینترنت
ممنون میشه یه راهنمایی دیگه کنید و چرا عکس ها در قسمت سمت راست ماژول قرار میگیره میخوام بزارمش وسط چکار کنم ؟ ببینید قسمت محصولات سایت:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
احتمالا یک css داره
باید اون رو ویرایش کنید یا اگر نداره پس داره از کلاس ماژول ها میخونه که سمت راست هست
چطوری میتونم تشخیص بدم و درستش کنم
گفتم که محتویات پوشه ها رو ببنیید فایل css پیدا می کنید یا نه
rotator این آیدی برای این ماژول هست در سی اس اس خودش
در ضمن این ماژول خودش باید تنظیماتی داشته باشه
به هر حال سی اس اسش رو پیدا کنید در محتویات فولدر این ماژول
کد های سی اس اس این ها هست کدوم قسمت رو باید ویرایش کنم آقا مجید ؟
کد:.tabberlive .tabbertabhide {display:none;} .tabber {} .tabberlive {margin:8px 0px;} ul.tabbernav {margin:0px;padding:3px 0px;border-bottom:1px solid #bbb;font-size:12px;font-weight:bold;} ul.tabbernav li {list-style:none;margin:0;display:inline;} ul.tabbernav li a {padding:3px 4px;margin-left:3px;border:1px solid #bbb;border-bottom:none;background:#eee url(tab_bg.png) repeat-x top;text-decoration:none;} ul.tabbernav li a:link {color:#333} ul.tabbernav li a:visited {} ul.tabbernav li a:hover {color:#C64934;background:#f2f2f2;border-color:#aaa;} ul.tabbernav li.tabberactive a {background:#fff;border-bottom:1px solid #fff;} ul.tabbernav li.tabberactive a:hover {background:#fff;border-bottom:1px solid #fff;} li.tabberactive {background-image:none;padding:0px;} li.tabberinactive {background-image:none;padding:0px;} .tabberlive .tabbertab {padding:5px;border:1px solid #bbb;border-top:0;} .tabberlive .tabbertab h2 {display:none;} .tabberlive .tabbertab h3 {display:none;} .tabberlive#tab1 {} .tabberlive#tab2 {} .tabberlive#tab2 .tabbertab {overflow:auto;}
قبل از اینکه دست به چیزی بزنیم در پارامتر های ماژول ببین چیزی برای این مورد نیست ؟؟
در ثانی حدس می زنم که از کلاس ماژول ها پیروی می کنه می تونی با جابه جاکردت موقعیت این ماژول ببینی این طور میشه یا نه ؟؟
در این صورت باید یک ماژول رو با یک کلاس خاص تعریف کنیم
1- نه همچین پارامتری نداره
2- چطوری میتونم موقعیت ماژول رو جابه جا کنم (من خیلی بلد نیستم - البته با کمک مامبو لرنی های عزیز که تا حالا کوتاهی نکردن واسه کاربراشون آماده هستم)
3- باز هم با آموزش های مامبو لرن من حاضرم (شاید یکی هم ین مشکل من رو داشته باشه یا براش پیش بیاد پس خوبه منم تا اونجایی که بتونم کمک میکنم
ماژول رو که باز می کنید
یک قسمت داره نوشته موقعیت اون رو باز کن و مثلا از left بزارش روی user 1 و یا right و یا موقعیتی که در قالب حتما باشه
تست کنید
علاقه مندی ها (Bookmarks)