-
در بخش مدیریت session.auto_start
سلام و خسته نباشید
در بالای صفحه مدیریت سایت من این پیغام میاد (از 462 استفاده میکنم)
Notice: A session had already been started - ignoring session_start() in /home/aaa/public_html/fa/index.php on line 250
که متوجه شدم که از session.auto_start هست که باید off باشه و مشکل از هاستینگ هست
به دلایلی نتونستن off کنند و گفتتند در شاخه اصلی مامبو خود یک php.ini قرار دهید و session.auto_start=0 قرار بدهید مشکلتون برطرف میشه .
ولی مشکل برطرف نشد
و این مشکل برایم پیش آمد
این پیغام در هنگام باز کردن قسمت مدیریت در IE ولی در FF مشکلی نداره و راحت میتونم کار کنم
The XML page cannot be displayed
Cannot view XML input using XSL style sheet. Please correct the error and then click the Refresh button, or try again later.
--------------------------------------------------------------------------------
Only one top level element is allowed in an XML document. Error processing resource '
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]...
<b>Notice</b>: A session had already been started - ignoring session_start() in <b>/home/aaa/public_...
سوال من اینه که session.auto_start چی کار میکنه ور چه خاصیتی داره؟
آیا میشه در مامبو غیر فعال بشه واگه غیر فعال بشه چه مشکلاتی پیش میاد ؟
آیا در لود شدن صفحه مدیریت تاثیر دارد ؟ چون خیلی صفحه مدیریت سایتم کند لود میشه نسبت به 461 .
لطفا راهنمایی بفرمایید و اگه آطلاعات بیشتری لازم هست بگید تا بگم .
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-16-2007 12:05 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)