-
حذف شدن ناگهانی قالب و عدم امکان نصب مجدد آن
با سلام
امروز صبح که رفتم سایتم را چک کنم متوجه شدم که قالب را نمی شناسه وقتی به بخش ادمین رفتم در بخش قالبها دیدم اثری از قالبی که ساخته بودم در لیست نیست اما قالبهای پیشفرض مامبو هستش و با اونها کار هم می شه کرد مشکل فقط با قالبی هست که خودم نصب کردم.از اف تی پی که رفتم فایلها بودند اما مامبو اجازه نصب مجدد هیچ قالبی را هم نمی دهد . پیام خطایی که در بالای صفحه قالبها ظاهر شده این 2 تا است. لطفا مرا راهنمایی کنید که چه مشکلی پیش آمده است. پیشا پیش ممنونم
Warning: fopen() [function.fopen]: SAFE MODE Restriction in effect. The script whose uid is 32038 is not allowed to access /home/atamedn/public_html/en/templates/atateb-en/templateDetails.xml owned by uid 99 in /home/atamedn/public_html/en/administrator/includes/admin.php on line 45
Warning: fopen(/home/atamedn/public_html/en/templates/atateb-en/templateDetails.xml) [function.fopen]: failed to open stream: Success in /home/atamedn/public_html/en/administrator/includes/admin.php on line 45
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-15-2007 08:15 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : حذف شدن ناگهانی قالب و عدم امکان نصب مجدد آن
چک کنید ببینید safe mode شما on هست یا خیر
-
-
عذر می خوام از کدوم قسمت باید چک کنم ؟
-
-
مدیریت مامبو > سیستم > اطلاعات سیستم
-
-
با تشکر از راهنمایی شما . بله safe mode در هاست من on شده بود ( به دلیل تغییر سرور ) مدیر سرور گفت که off می کنه ولی هنوز on را نشان می دهد . در تاپیکها خواندم که خاموش شدن safe mode یک روز طول می کشد . آیا درست متوجه شده ام؟ و باید بگذارم زمان بگذرد ؟ یا اینکه مجددا پیگیری کنم ؟
-
-
باید صبر کنید و اگر بیش از حد طول کشید مجدد باهاشون تماس بگیرید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)