-
سوال: ساخت Section و Category
من یک Section ساختم حالا فرض میکنیم به نام صنایع دستی زیر صنایع دستی یه Category با نام فرش ساختم حالا میخوام زیر فرش 2 Category با نامهای فرش دستباف و فرش ماشینی بسازم
شکلش یه همچین چیزی از آب در میاد چه طوری همچین کاری بکنم که 2 کتگوری زیر 1 کتگوری ساخته بشه راستی اینم اضافه کنم من فقط توی دستباف و ماشینی میخوام پست بدم نیازی به پست دادن توی فرش ندارم
صنایع دستی
----فرش
---- فرش ماشینی
---- فرش دستباف
یه مشکل دیگه هم دارم اون اینه که من فقط Section ها رو میتونم توی سایت ببینم و به صورت درختی از section و category خبری نیست چطور میشه یه نمودار درختی از کل Section ها و category ها کنار سایت داشت؟!
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-17-2007 08:24 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : سوال: ساخت Section و Category
برای بخش اول .. ساختار مامبو بصورت بخش - مجموعه - مطلب هست. اگر چیزی بیشتر از این میخواین باید براتون کدنویسی انجام بشه
برای بخش دوم .. منو و زیر منو درست کنید و به بخش و مجموعه های مورد نظر لینک بدید
-
-
[quote author=رادمهر link=topic=10467.msg56395#msg56395 date=1197883796]
برای بخش اول .. ساختار مامبو بصورت بخش - مجموعه - مطلب هست. اگر چیزی بیشتر از این میخواین باید براتون کدنویسی انجام بشه
برای بخش دوم .. منو و زیر منو درست کنید و به بخش و مجموعه های مورد نظر لینک بدید
[/quote]
با این میشه کاری کرد؟! من نصبش کردم ولی روی هرچی کلیک میکنم عکس العملی نمیبینم!!
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
منو و زیر منو رو درست کردید ؟؟؟
آدرس سایت ؟ یا تصویری از مشکل شما ؟؟
-
-
[quote author=مجید link=topic=10467.msg56481#msg56481 date=1197957573]
منو و زیر منو رو درست کردید ؟؟؟
آدرس سایت ؟ یا تصویری از مشکل شما ؟؟
[/quote]
نه چجوری؟! منو و زیر منو میشه ساخت؟!
فعلا سایتی در کار نیست یه نفر همچین سوالی از من کرده من هر کار کردم نتونستم! اینجا مطرح کردم
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)