[quote author=فیروزمندان link=topic=10489.msg56651#msg56651 date=1198089564]
سلام

ای کاش قبل از زدن این پست در این مورد جستجو میکردید ...

[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

مثال :

[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

یا علی

---------------------------------------------------------------------------------------------------
شما برای اینکه لینک rss رو محدود کنید میتونید با توجه به id هر بخش اونو محدود کنید .
مثال های زیر رو ببینید :

و یا میتونید تعداد مطالب رو محدود کنید بدین صورت :

و ...

یا علی
[/quote]
سلام دوست عزيز
من اول سرچ كردم چون جوابي نگرفتم مزاحم شما شدم
اگه به عنوان پست من توجه كنيد نوشتم ويرايش خروجي rss ولي
توي توضيحاتي كه شما داديد اصلا نگفتيد چه فايلي و در كدام ادرس رو بايد ويرايش كنم
خوب هنوز ما آماتور تشريف داريم خواهش ميكنم يه كم براي امثال من مشروح تر توضيح بدين
كه تند به تند مزاحمتون نشند .
بعد اون ماژولي را هم كه گفتيد fetshrss از كجا بايد دانلود كنم ميشه لينكش رو بديد.
در مورد اين مثالي كه زديد(([مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
)) بگيد چطوري و از كجا بايد اين كار رو بكنم .

تشكر از كمكتون
يا حق