متاسفانه من IE ندارم که چک کنم
دوستان تست میکنند و به شما پاسخ میدن

متاسفانه من IE ندارم که چک کنم
دوستان تست میکنند و به شما پاسخ میدن
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
حق با شماست . قالب با IE مشکلاتی داره
حتما به توسعه دهندگان این قالب اطلاع میدیم که این مشکل رو حل کنند ....
یا علی
[color=blue]سلام
دوست عزیز مشکل از یک اشتباه کوچک در فارسی سازی هست و قالب اصلی ( قالب انگلیسی ) هیچ مشکلی نداره
در صورت تمایل میتونید فایل style.css رو از آدرس زیر دانلود، و جایگزین فایل موجود در فولدر این قالب کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید][color=blue]و یا در خط 451 فایل style.css به جای right بنویسید left
با تشکر از دوست عزیز و خوش سلیقه ای که این قالب زیبا رو فارسی کرده
ممنون sooot
این فایل جایگزین خواهد شد!
[quote author=soooot link=topic=10510.msg58533#msg58533 date=1199826370]
[color=blue]سلام
دوست عزیز مشکل از یک اشتباه کوچک در فارسی سازی هست و قالب اصلی ( قالب انگلیسی ) هیچ مشکلی نداره
در صورت تمایل میتونید فایل style.css رو از آدرس زیر دانلود، و جایگزین فایل موجود در فولدر این قالب کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید][color=blue]و یا در خط 451 فایل style.css به جای right بنویسید left
با تشکر از دوست عزیز و خوش سلیقه ای که این قالب زیبا رو فارسی کرده
[/quote]
این فایل مشکلی را برطرف نمیکنه
مشکل را برطرف کردیم
بزودی نسخه رفع اشکال شده منتشر میشه
نوید عزیز، شما صد در صد و بدون شک اشتباه میکنید
دقیقا مشکل قالب همین چیزی هست که گفتم و این فایلی هم که لینک دانلودش رو دادم مشکل رو برطرف میکنه و کسانی که تمایل به دانلود و جایگزین کردن این فایل ندارن میتونن همون تغییر کوچکی رو که گفتم در فایل مورد نظر بدن ( توی فایلی هم که برای دانلود گذاشتم فقط همون تغییر داده شده )
عکس زیر رو هم برای این گرفتم که ببینید تنها با همین تغییر کوچک مشکل این قالب در اینترنت اکسپلورر حل میشه
و باز هم تاکید میکنم که قالب انگلیسی هیچ مشکلی نداشته و این مشکل به دلیل یک اشتباه کوچک در فارسی سازی قالب بوجود اومده
ضمنا ممنون میشم لطف کنید و بفرمائید چطور مشکل قالب رو برطرف نمودید و در نسخه رفع اشکال شده که فرمودید به زودی منتشر خواهد شد چه تغییراتی بوجود آوردید!
[img width=640 height=282]http://i7.tinypic.com/6omrzvq.png[/img]
شما مشکل را در ie7 برطرف کردید اما در ie6 مشکل وجود داشت که برطرف شد
میشه لطف کنید و بگید چطور این مشکل رو برطرف کردید ؟
الان با مرور گر آنلاین چک کردم شما درست میگید، تو اینترنت اکسپلورر 7 مشکل حل شده ولی از اینترنت اکسپلورر 7 به پائین هنوز مشکل وجود داره، متاسفانه اینترنت اکسپلورر 6 ندارم و تا 24 ساعت آینده هم نمیتونم از مرور گر آنلاین استفاده کنم ( محدودیت در اکانت رایگان )
فکر کنم اگر به جای خط 451 همون تغییر رو در خط 461 بدیم مشکل حل بشه، یعنی به جای right در خط 461 بنویسم left این کار رو کردم و در 49 مرورگر در سیستم عامل های مختلف امتحان کردم و هیچ کدوم مشکلی نداشتن تنها در دو مرورگر اینترنت اکسپلورر 6 و 5.5 که قبلا این مشکل وجود داشت نتونستم تست کنم، چون قبل از اعمال این تغییر در این مرورگر ها تست کرده بودم و تا فردا اینترنت اکسپلورر 6 و 5.5 ندارم
حالا مشکلی که شما حل کردید همین بود یا ... ؟
از این راهی که گفتم منو ها چپ به راست میشه پس به درد نمیخوره ( الان میگن چرا اینقدر پشت سر هم پست میدی، منم میگم میخواستید امکان ویرایش مطلب رو تو انجمن ها بگذارید )
چند ماه پیش هم پیشنهاد دادم این امکان رو بگذارید مدیران عزیز مامبو لرن گفتن تو کار خدا فضولی نکن!
*** 3 پست شما یکی شد
سلام
با این کاری که دوستمون گفتند منو ها طرف راست صفحه نمایش داده میشوند ولی چپ به راست هستند ( یعنی گزینه فهرست آخرین گزینه نمایش داده میشود ) . برای حل این مشکل من پیشنهاد میکنم در این حالت فایل قالب را ویرایش کنید و جای منو ها را عوض کنید .
سلام ، تشکر می کنم از زحمات همه ی دوستانی که برای پیشرفت مامبو و اس ام اف تلاش می کنن .
می خواستم بدونم نسخه ی تکمیل شده و رفع اشکال شده ی قالب outline آماده نشده؟ بازم ممنون
علاقه مندی ها (Bookmarks)