-
انتقال فایل از یک هاست به هاست دیگر
سلام
من یک لیست بزرگ فایل دارم میخواهم که تمام این فایل ها که توی یه هاست قرار دارند (این هاست مال من نیست یوزر نیم و پسورد هم ندارم فقط لینک دانلود دارم) رو به هاست خودم منتقل کنم (Site to Site Transfer) با چه برنامه ای یا چه روشی می تونم این کار رو انجام بدم؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-20-2007 06:17 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : انتقال فایل از یک هاست به هاست دیگر
ُسلام
با استفاده از برنامه RapidLeech میتونید این کارو انجام بدید
یا علی
-
-
من قبلا با این برنامه کار کردم اما گفتم "یه لیست بزرگ فایل دارم" با این برنامه Transfer یک لیست بزرگ هم سخته هم وقت گیر
یه برنامه میخوام که اوتوماتیک وار همه لیست رو Transfer بکنه
-
-
این برنامه هم همین کار رو میکنه کافی هست شما فقط لینک دانلود بهش بدید دیگه کاری به شما نداره و بسته به سرعت سرور ها سریع این کار رو انجام میده
-
-
نه نه!
فرض کنید من 100 فایل دارم و میخواهم اونها رو Transfer کنم با این برنامه باید یکی یکی عملیات رو انجام بدم یعنی:
به برنامه بگم اول فایل 1 رو Transfer کن بعد که Transfer تموم شد بگم فایل 2 رو Transfer کن ... بعد بگم فایل 99 رو Transfer کن و فایل 100 رو Transfer کن
اما من میخوام این طوری باشه که لینک های 1 و 2 و 3 و ... و 99 و 100 رو یک جا به برنامه بدم و برنامه عملیات Transfer رو انجام بده
باز هم میگم من میخوام یک لیست بزرگ فایل (تقریبا بیش از 1200فایل) رو Transfer کنم
ممنون
-
-
این برنامه اصلا اینطوری نیست اصلا نیاز نیست صبر کنید تا دانلودش تمام بشه و بعدی رو بدی
شما می تونی لینک به لینک بدی بهش و شروع به دانلود هم که کرد پنجره رو ببندی و بری سراغ بعدی نیاز نیست ضبر کنی حتما دانلودش تموم بشه فرمان رو که بدی و شروع بشه
اون خودش کارش رو می کنه فقط برای شما لیست نمی کنه که یکدفعه همه رو فرمان شروع بهش بدید همین
-
-
خب من میدونم اینو گفتم که منظورم رو به شما بگم
خودت یه کم فکر کن با اینتر نت 56 میشه بیش از 1200 صفحه باز کرد اصلا این هیچی توی کافی نت هم برم خیلی خسته کننده هست فقط شما فکر کن بهت بگن 1200 بار باید Copy و Past کنی بعد دکمه دانلود رو بزنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حتما راه ساده تری وجود داره
اگه می دونی ممنون میشم بگی
...
-
-
این فقط تورنت دانلود میکنه به صورت مجموعه ای:

sourceforge.net/projects/torrentvolve/
[hr]
اون دانولد منیجری را که گفتم را پیدا نکردم!
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)