-
مشکلات بعد از نصب
با سلام خدمت عزیزان و دوستان دست اندرکار و همچنان اعضای محترم انجمن
دوستان من با چند تا مشکل بعد از نصب مامبو مواجه هستم اولین مشکل من اینه که بعد از نصب مامبو بجای گزینه نصب/حذف در منوی کامپوننت و ماژول گزینه بررسی/حذف موجود است که در این صورت من قادر به نصب کامپوننت جدید و یا ماژول جدید نیستم. اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی ام کنید.
و دیگر اینکه وقتی از گالری داتسون استفاده میکنم بعد از آپلود کردن عکسها در فورلدرهای مورد نظر وقتی از عکس بند انگشتی استفاده میکنم این عکسو در گالری به من نشون میده اما وقتی روش کلیک میکنم عکس بزرگو بهم نشون نمیده و همون عکس کوچیکه رو نشون میده و در قسمت مدیریت عکسها پیغامی نمایش داده میشه مبنی بر اینکه GD Gallary image نصب نشده است. چه جوری میشه این گالری رو نصب کرد لطفا راهنمایی ام کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-21-2007 12:51 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : مشکلات بعد از نصب
سلام
اون قسمت توی مامبو 4.6.2 عوض شده .برای نصب از "نصب کننده ها >> جامع " استفاده کن
مشکل داتسو اینه که کتابخانه GD نصب نشده که میبایست از طرف هاستینگ شما نصب بشه . شما دسترسی برای نصب ندارید
-
-
سلام سایت من بدون www باز میشود ! )[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ( چگونه می توانم با www )http://www.mydomain.com( سایت را باز کنم؟
-
-
-
-
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
-
-
[quote author=danny101 link=topic=10537.msg56813#msg56813 date=1198311773]
merc problem solved.
[/quote]
لطفا قوانین سایت رو مطالعه بفرمایید
از نوشتن کلمات انگلیسی پرهیز کنید حتی الامکان
ممنون دوست عزیز
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)