-
پاسخ : خطاي سرور
سلام همون طور که آقا مجید فرمودند تغییرات رو از فایل دست نخورده دوباره برگردونید به همین سادگی در ضمن وقتی فایل یا قالب یا کامپونت یا... رو از طریق مامبو نصب میکنید دیگه از هاست قابل ویرایش یا حذف نیست باید از مامبو این کار رو انجام دهید.
موفق و پیروز باشید یا علی.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-08-2008 08:21 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
شما وقتی از داخل تنظیمات کلی مامبو پرمیشن ها رو تغییر میدید مامبو با دستورات php مربوطه پرمیشن ها رو عوض میکنه.
این دیگه ربطی به عوض کردن دستی عدد پرمیشن در فایل configuration.php نداره و بهیچ وجه با تغییر دستی این اعداد در فایل، مامبو پرمیشن ها رو تغییر نمیده چون دیگه دستوری رو اجرا نمیکنه برای این کار !!
تغییر پرمیشن از داخل تنظیمات کلی فقط شامل فایل ها و پوشه هایی خواهد شد که پس از نصب مامبو اضافه میشن .. فایل ها و پوشه های اصلی مامبو با تغییر این اعداد پرمیشن هاشون عوض نمیشه.
فایل configuration رو هم اگر خودتون ساخته باشید که عین جمله ی بالا میشه و اگر خود مامبو ساخته باشه، مالک اون مامبو میشه و تغییر پرمیشن ها از تنظیمات کلی شامل این فایل نیز خواهد شد.
-
-
جناب رادمهر یعنی درشو ببندم دیگه ...رفت همه اطلاعات سایت . یعنی resetup mambo کردن ؟
چون راهی برای رفتن به تنظیمات نیست.
مگر اینکه بگردم اون هایی که بعد مامبو اضابه شده و پرمیشن هاشون عوض شده تغییر بدم.
-
-
بچه ها یکی خواهش میکنم که کمکم کنه . هر کی کمکم کنه دعا میکنم که ان شا الله هر چه مشکل داره به یاری خداوند حل بشه مشکلش و خوشبخت بشه.
من مردم از بی سایتی.
راستی اگه مامبو رو دوباره تو یه دایکتوری دیگه install کنم چطوری پستهامو برگردونم و ... .
اگر میشه یه راه حلی بدید این مشکلم حل بشه .
-
-
شما هرجا خواستی نصب کن .
توی فایل کانفیگورش ، همون دیتابیس قبلی رو تعیین کن . بعد بجای آدرس ، آدرس دایرکتوری مربوطه رو توی فایل کانفیگ بزن
-
-
امیر حسین جان مرسی .
بابا وقتی سایتم رو دیدم حال کردم.
من مامبو رو تو یک دایرکتوری دیگه نصب کردم و بعد همون قالبم رو اپ کردم و وقتی configuration.php رو اونجوری که فرمودید انجام دادم دیگه حل شد.
فقط مشکل عکسهای ارسالهام بود که رفتیم تو پوشه رو از مامبو قدیمی کپی کردیم تو مسیر مامبو جدید و حل شد.
اما ناراحتیم اینکه نتونستیم تو حالت قبلی درستش کنیم.
ولی خوب حالا مرسی که من مشکلی دیگه ندارم. مرسی مرسی مرسی . ان شاالله من دعات میکنم که هر چی مشکل داری که ناراحتی حل بشه.
امیر حسین جان میبخشی اما :
تو مدیریت مامبو که میرم وابیلا هست. تنظیمات اولیه اعمال شده و اون مطالب محتوای مامبو قبلیه نیست.
بازم نشد.
** دو پست شما یکی شد
-
-
با سلام
فکر کنم ما به هر مشکلی که بر خوردیم باید یک بار مامبو نصب کنیم، درسته؟ چون اگر این طور باشه دیگه نمی شه روی سایت های بزرگ حساب کرد 
خوب، فرمودید دسترسی ها رو به 777 که در تنظیمات کلی مامبو تغییر دادم، چنین مشکلی پیش اومد:
بله!، در لینوکس گاهی وقت ها برای اینکه کاربران زیاد علاقه به هک شدن بهشون دست نده، سرور رو طوری تنظیم می کنن که اگر پوشه 0777 شد، دیگه هیچ اطلاعاتی اجرا نشه، برای رفع مشکل، می توانید نرم فزار FileZilla را دریافت کنید، وارد FTP خود شده و تمامی پوشه ها را انتخاب کنید، دسترسی تمامی فایل ها را با FTP برابر 0644 و تمامی پوشه ها را برابر 0755 کنید.
توجه: دسترسی شاخه ریشه public_html را نیز بررسی کنید که 0755 باشد.
به امید خدا مشکل حل خواهد شد.
موفق و پیروز باشید
یا علی
-
-
خوب توی فایل کانفیگش ، نام دیتابیست رو ست کن .
فقط توجه کن که برای اینکه مطالبت نشون داده بشه ، احتیاج داری یا از طریق phpmyadmin دیتابیس رو ادیت کنی .
یا انقدر بخش و مجموعه ایجاد کنی که آدی بخش و مجموعه هایی که قبلا" وجود داشته دوباره ایجاد شه .
چون مطالب طبق شماره ای دی بخش و مجموعه نمایش داده می شن
-
-
lالان که دارم اینو براتون مینویسم از خوشحالی دارم گریه میکنم.
امیر حسین جان از راهنماییات واقعا ممنونم. مرسی . از خدا می خوام که خوشحال بشی و ارزوی موفقیت از ته دلم برات میکنم.
سید سیادتی جان گل از شما هم ممنونم . من واقعا نمی دونم از شما بچه های گل و خوب چطوری تشکر کنم.
آقای سیادتی جان عزیزم من همه مشکلاتم بدون کوچکترین کاری درست شد. اخر این تاپیک هم به موفقیت انجامید.
سید سیادتی جان عزیزم من همانطور که فرموده بودید انجام دادم و با برنامه Filezilla پرمیشنها را برگردوندم به اون حالت اول و یکهو سایتم رو رفرش کردم و دیدم درست شده.
سید جان واقعا که دستت و سخنت طلایی و خداییه. خیلی خوشحالم کردی. من از ته دلم برات از خدا ارزوی موفقیت و خوشبختی میکنم.
در اخر بازم از همه شما بچه های گلم ممنونم و سپاسگزار. واقعا گل هستید. مرس تشکر و ممنون.
-
-
من قبلا با نيوك كار ميكردم ، از وقتي مامبو رو نصب كردم ، گهگاهي به پيغام Internal Server Error بر ميخورم ،به پشتيباني هاستينگ تماس گرفتم ، چك كردن گفتن سرور هيچ مشكلي نداره ، قبلا ً هم با نيوك مشكلي پيش نميومد ... :'( نميدونم چرا اين مشكل گاهي پيش مياد ... >
لطفا راهنمائي كنين ...
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)