-
phpmyadmin
با سلام
وقتی من از دیتا بیس خودم بکاپ میگیرم اطلاعات من به فونت های عجیب مثل
سال اول - شماره اول
تبدیل میشه.
در هنگام بک آپ گیری من unicode را به utf8 تبدیل میکنم ولی باز همین مشکل بوجود میاد .
در باره mysql connection collation یه توضیحی بدین.
تشکر.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-20-2006 03:05 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
Re: phpmyadmin
سلام دوست عزیز
به انجمن مامبولرن خوش آمدید .
بعد از بکاپ اگر فونت متون فارسی شما به این صورتی است که اشاره کردین هیچ مشکلی نیست و جای نگرانی ندارد .
( برای بکاپ گیری آموزش مربوطه در سایت رو مطالعه کنید ==> [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] )
بهترین مرجع در مورد MySQL Connection Collation خود سایت Mysql.Com است . مطلبی در این مورد : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
-
-
با سلام .
من قبل از بک آپ گیری مقاله سایت را مطالعه کرده بودم و تمام موارد را رعایت کردم ولی تنها یک مشکل داشتم و اینکه من هنگاه بک آپ گیری عبارت :
sql export compatibility
را نمیتوانم مشاهده کنم.آیا مشکل از اینجاست ؟ برای حل آن چکار کنم
ورژن phpmyadmin سایت من 2.6 میباشد .
با تشکر
-
-
سلام
این آموزش بر پایه PHPMyAdmin 2.6.4 به بالا نوشته شده و به همین دلیل هست که این گزینه رو مشاهده نمیکنید .
اما شما میتونید از کامپوننت DbBackup استفاده کنید و از دیتابیس مامبو خود بکاپ بگیرید .
این نکته هم لازم به ذکر هست که در مامبو 4.6 بصورت پیش فرض این امکان وجود داره و شما میتونید از دیتابیس خود بکاپ بگیرید و یا اون رو Restore کنید .
یا علی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)