سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: مشكل با ماژول عضويت

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

مشكل با ماژول عضويت

من دو تا قالب دارم كه در قالب اول كه بصورت پيشفرض براس سايت تعريف شده تنها يك موقعيت ماژول تعريف شده و بقيه صفحه عكس و .. هست و كاربر با استفاده از منو موجود در صفحه اصلي به ساير بخش ها هدايت شده كه قالب آن بصورت اختصاصي تعريف شده است (براي ساير صفحات غير از صفحه اصلي قالب دوم بصورت پيشفرض تعريف شده).
    حال مشكل اينجاست كه وقتي كاربر روي عضويت كليك مي نمايد بصورت اتوماتيك به صفحه اصلي مراجعه مي شود كه فرم عضويت نمايش نمي يابد اما اگر قالب دومي را كه متعلق به ساير صفحات به جز صفحه اصلي بود را بصورت قالب پيش فرض قرار دهيم و آن يكي قالب را انتشار ندهيم وقتي روي گزينه عضويت در ماژول ورود و خروج كليك مي كنيم، فرم عضويت در سايت نمايش داده مي شود؟! علت چيست؟ آيا نمي شود در حالتي كه قالب اول پيش فرض است (فاقد minbody) و قالب دوم به صورت اختصاصي براي ساير صفحات تعريف شده فرم عضويت نمايش داده شود؟
    ضمنا بعد از پر كردن فرم عضويت در آخر گزينه اي به نام Disclaimer and Privacy Policy: وجود دارد كه بصورت پيش فرض مقدار آن " برای عضویت باید قوانین سایت را رعایت فرمایید" مي باشد. اولاً هيچ دخل و تصرفي در اين متن نمي توان داشت دوماً با انتخاب گزينه موافقم و ادامه ثبت نمام در صفحه بعدي دو دكمه نمايش داده مي شود كه يكي براي تصحيح مشخصات يكي براي تكميل عضويت كه در بالاي دكمه دوم نوشته مشخصات صحيح نمي باشد و با كليك بر روي ان به صفحه اصلي مراجعه مي شود كه ان صفحه نيز در اين حالت باز نمي شود.

لطفا براي حل اين مشكل من رو راهنمايي كنيد. با تشكر

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

Admin
    تشکر شده 1,338 بار در 652 ارسال

پاسخ : مشكل با ماژول عضويت

سلام

اشکان جان در مورد مشکل اول اگر روی تصویر توضیح بدی فکر میکنم خیلی بهتر باشه . میشه فهمید مشکل چیه و راهنمایی کرد .

در مورد مشکل دوم و سوم : در 4.6.3 این موضوع کامل حل شده . منتظر انتشار نسخه جدید باشید .

یا علی

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)