-
یه مشکل با گالری داتسو
سلام
من گالری داتسو رو نصب کردم ( روی هاست ) بعد یه بار پاکش کردم و دوباره نصبش کردم
دفعه اول که نصب کردم خوب خوب کار میکرد ولی دفعه دوم وقتی که روی یه گالری کلیک میکنیم و واردش میشیم و بعد روی یکی از عکسهای اون گالری کلیک میکنیم به جای اینکه عکس در اندازه متوسط رو نشون بده به صفحه اول گالری ها برمیگرده و اون بالا هم منویسه شما با اکانت خود وارد نشده اید و اینا!
چند بار دیگه هم نصب کردم و پاکش کردم ولی هیچ فرقی نکرد و مشکل همچنان وجود داره از طریق سی پنل هم تعمیر دیتا بیس و اینا رو زدم ولی بازم هیچ فایده ای نداشت و درست نشد که نشد
ضمنا موقع نصب گالری داتسو یه خطا میگیره ( به زبان فارسی ) و مینویسه فولدر تم ها قابل ویرایش است ( است ) و بعدش هم اسم چند تا از عکسهای توی فولدر ایمیج کامپوننت گالری داتسو رو مینویسه و بعدش هم دو سه تا از عکسهای این فولدر آپلود نمیشن ( چیکار کنم که این خطا رو نده اصلا این خطا برای چیه ؟ )
و یه سوال دیگه چرا بعد از نصب این گالری و بعضی از کامپوننت یا ماژول یا مامبوت ها و ... دیگه از طریق سی پنل و اف تی پی و یا از هر طریق دیگه ای نه میشه اون ها رو پاک کرد و نه میشه سطح دسترسیشون رو تغییر داد؟ ( فقط از طریق خود مامبو میشه پاکشون کرد )
الان من میخوام از طریق کامپوننت بکاپ گیری مامبو یه بک آپ از این سایتی که این مشکل رو داره بگیرم و ببرمش روی یه سایت دیگه ( یه مامبو که رو یه هاست دیگه نصبش کردم ) آیا اون سایت جدید هم با همین مشکل مواجه خواهد شد ؟ ( من تو چند تا سایت دیگه هم این گالری رو نصب کردم و همچین مشکلی نداشته منظورم اینه که آیا همراه با بکاپ این مشکل هم منتقل خواهد شد ؟ )
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-27-2007 01:09 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : یه مشکل با گالری داتسو
[quote author=soooot link=topic=10642.msg57208#msg57208 date=1198717799]
من گالری داتسو رو نصب کردم ( روی هاست ) بعد یه بار پاکش کردم و دوباره نصبش کردم
دفعه اول که نصب کردم خوب خوب کار میکرد ولی دفعه دوم وقتی که روی یه گالری کلیک میکنیم و واردش میشیم و بعد روی یکی از عکسهای اون گالری کلیک میکنیم به جای اینکه عکس در اندازه متوسط رو نشون بده به صفحه اول گالری ها برمیگرده و اون بالا هم منویسه شما با اکانت خود وارد نشده اید و اینا!
[/quote]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)