با سلام
با توجه به زحماتی که مدیران سایت برای تازه واردانی همچو من میکشند گفتم جایی باشه که بتونیم احساسات خود را نسبت به مدیران زحمت کش سایت بیان کنیم

با سلام
با توجه به زحماتی که مدیران سایت برای تازه واردانی همچو من میکشند گفتم جایی باشه که بتونیم احساسات خود را نسبت به مدیران زحمت کش سایت بیان کنیم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
بدینوسیله از زحمات جناب اقایان فیروزمندان و نوید خان و آقا مجید که در ارتقائ سطح معلومات بنده کشیده اند تقدیر و تشکر میکنم و امید وارم هر جا که هستند در پناه حق باشند
موفق باشید و کامروا
سلام
ممنون دوست عزیز .
امیدوارم بعد از تسلط روی مامبو شما هم به دیگر دوستان تازه واردکمک کنید و تجربیات خودتون رو به اشتراک بذارید
یا علی
سلام و خسته نباشید
بنده هم از تمامی مدیران و کاربرانی که در راستای ارتقای عمی و تخصصی دیگر دوستان زحمات زیادی رو متقبل شده اند تشکر و قدردانی نموده برای یکایک ایشان ( خصوصا جناب آقایان , فیروزمندان , رادمهر , شکرزاده , نوید , محمد , سیادتی , مجید و سایر دوستان که نامشان در خاطرم نیست ) روزهای سبز و قشنگی را در بهار زیبای 87 آرزو می کنم .
همچنین از تمامی دوستان اگر تا به حال از این حقیر کدورتی به دل داشته اند و یا ندانسته کسی را آزرده ام طلب بخشش دارم .
روزهایتان بهاری و سبز باد
بدرود ارادتمند , سلطانی
[quote author=car20 link=topic=10649.msg68799#msg68799 date=1208524276]
سلام و خسته نباشید
بنده هم از تمامی مدیران و کاربرانی که در راستای ارتقای عمی و تخصصی دیگر دوستان زحمات زیادی رو متقبل شده اند تشکر و قدردانی نموده برای یکایک ایشان ( خصوصا جناب آقایان , فیروزمندان , رادمهر , شکرزاده , نوید , محمد , سیادتی , مجید و سایر دوستان که نامشان در خاطرم نیست ) روزهای سبز و قشنگی را در بهار زیبای 87 آرزو می کنم .
همچنین از تمامی دوستان اگر تا به حال از این حقیر کدورتی به دل داشته اند و یا ندانسته کسی را آزرده ام طلب بخشش دارم .
روزهایتان بهاری و سبز باد
بدرود ارادتمند , سلطانی
[/quote]
به شخصه مخلص همگیشون هستیم !!
یعنی تا حالا جایی رو دیده بودین اینقدر رایگان واسه آدم کار کنند و وقت بذارند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)