[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
ممنون آقای احمد زاده دستتون درد نکنه
با سلام.
من از شرکت معروفی دومین و فضای( مای اس کیو ال ) تهیه کردم. که پی اچ پی رو هم ساپورت میکنه.
پسورد بانک اطلاعاتی رو هم ازشون گرفتم.
آموزش ((نحوه انتقال سایت از لوکال به سرور )) رو هم کاملا مطالعه کردم. حالا باید پوشه های mysql و phpmyadmin رو هم به سایتم انتقال بدم ؟؟؟
چوناز قسمت( MySQL database configuration: ) همون قسمت شناسایی بانک اطلاعاتی جلوتر نمیتونم برم. لطفا راهنمایی بفرمایید.
آدرس سایت من ( raika-bank.ir)
توی لوکال در phpmyadmin بانک اطلاعاتی رو باید export کنید
و روی سرور import کنید
با سلام
من سایتم رو از همون اول روی هاست نصب کردم . با وجودی که دستور sql رو اجرا کردم و پیغام هم داده که پرس و جو با موفقیت انجام شد ولی باز هم آدرس ها رو روی کامیوتر های دیگه localhost میده
مشکل از کجاست ؟
فایل Configuration.php رو ادیت کردید ؟ آدرس های جدید را جایگزین کردید ؟
ممنونم مشکل برطرف شد
این روش واسه نسخه ی 4.6.2 هم کار میده؟
از لوکال به سرور بله
تفاوتی نداره
یا علی
با سلام به همه دوستان و زحمت کشان مامبو و عرض خسته نباشید
من زیاد تو فروم گشتم تا اگه قبل تر کسی این مشکل را داشته مزاحم نشم ولی چیزی پیدا نکردم...
من دیتابیس را از لوکال به سرور سایت منتقل می کنم...
همه چیز هم خوب پیش میره و همه تغییرات حاصل میشه فقط مشکل اینه که یوزر مدیر سایت را یعنی همون یوزر مدیرکل را حذف میکنه و دیگه نمیشه وارد بخش مدیران بشی...
البته من هم از طریق export کردن در php my admin و هم از طریق کامپوننتی که فایل پشتیبان میگیره کار انتقال را انجم دادم و در هر 2 بار همین مشکل بوجود آمد...
لطفآ راهنماییم کنید...
علاقه مندی ها (Bookmarks)